Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לצעירים עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום נהגתי על אקסנט ידנית 98, רכב נהדר אך עבר זמנו.

אני מחפש רכב לשימוש בעיקר לתוך העיר ומדי פעם מעט גיחות בין עירוניות.

לא משנה עבורי סוג הגיר (חוץ מרובוטי, עקב עלויות תיקון במקרה תקלה)

עיקר הדגש הוא על - אמינות, צריכת דלק וחווית נסיעה כללית. (אשמח לשמוע גם עלויוית ביטוח מניסיונכם)

תקציב - 40K גג

לאחרונה התחלתי לחפש יורשת וראיתי את הדגמים הבאים:

1. פיאט פונטו גרנדה ידנית 1.25 (2008-2009)- רכב מאוד חמוד אך המנוע צנום הכ"ס מעט מפחיד - קשה למצוא 1.4

2. דהייטסו סיריון (2008-2009) - רכב ככל הנראה אמין שעושה את העבודה אך החלפים ביבוא רשמי רק עד 2018.

3. סוזוקי אלטו (2010-2011) - הבחירה הכי "חכמה" כביכול אך האבזור בה אקסטרה דל, מעט מפחיד.

אשמח לשמוע מניסיונכם, ואני פתוח לרעיונות חדשים.

פורסם

יש לך גם את הפנדה,אמינות טובה,מאוד חסכונית,מצויינת לעיר עקב גודלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכביש מעלות נהריה על בסיס כמעט קבוע עם מזגן 50% מהנסיעה כ 18-18.5.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שהרכב שהכי עושה לי את זה הוא הפיקנטו,

אך למרות שהמחירון שלו לידני 2011 הוא 42,600 ולדגם 2012 45,400 - לוח יד 2 מציג רק 5 תוצאות בסינון של עד 50K!!

הרי המדינה שלנו שורצת בדגם הנ"ל, איך הגיוני שהמוכר הכי זול רוצה 6K מעל המחירון?

ובנימה אופטימית זו, איפה אפשר למצוא פיקנטו 2011 במחיר מחירון?

פורסם

תבדוק מה קורה במגרשי הליסינג.

פורסם
תבדוק מה קורה במגרשי הליסינג.

ניסיתי לגשת למגרשי הליסינג, לרובם אין בכלל רכבים בתקציב המדובר (או מכוניות לא רלוונטיות). לאלה שכן יש אז הם מוכרם

לך מכוניות חרושות מאוד. ("אז לרכב אין שלדה אבל מה זה משנה תראה איזה מחיר", גם את זה ניסו למכור לי)

לגבי המעט מכוניות שהן יחסית בסדר אז המחירים גבוהים מאוד, כאילו הם לא מבינים את מצב השוק היום.

מהסיבוב בחברות הליסינג הצלחתי להבין כי חלקם רמאים וחלקם השני נוכלים.

הם מציגים לך מחיר מחירון (של פרטי, למען הסר ספק) ואז "הנחה" שמורידה את המחיר למחיר המחירון של של ליסינג (-10%).

זה במקרה הטוב.

המקרה האחר אתה שואל נניח לגבי סיריון שהמחירון שלה עומד סביב 50K ליד פרטית, ואז הם מעניקים את ה"הנחה" שמורידה ל45K.

כאשר אתה מצביע להם על כך שעם כל הכבוד למחירון, המחיר הממוצע של סיריון ביד 2 פרטי עם חצי מהק"מ שהם מציעים עולה 42K הם מתחילים להסביר שכל המכוניות ה"פרטיות" בישראל הם מסוחרים פושעים מנתניה שברגע שתהיה לך בעיה הם יבואו לך עם BMW ובריונים. (כן, חברות הליסינג הנם כנראה טלית שכולה תכלת)

על חברות הליסינג ויתרתי.

פורסם

אם אתה גר באיזור תלול עם הרים השמר לך מנפשך מכל קטגורית המיני בנפח 1000, הייתי בייוון עם שברולט ספארק (זה לא באמת כזה הבדל מהותי מלנהוג בפיקאנטו/C1/אייגו/107 ... הבנת את הנק' ) והיו מצבים שהייתי בירידה צובר מהירות לקראת העליה מנסה להגיע בכל כוחי למהירות המקסימלית 110 קמש, ובשלב מסוים בעליה אני מוצא את עצמי על הילוך 2 כשאני טס בכל הכח על 30 קמש בקושי רב :?

אם פעם בעייני הרכבים האלה היו פונק' הם לא יותר מחתיכת חרא נוסע...

מדייטס סיריון הייתי מתרחק עקב הפסקת יבוא, וברור לך שהמחירון פיקטבי כי חבר של חברות הליסינג מר לוי יצחק שומר עליו באוויר בכדי שהם לא יפסידו ? היבוא הופסק כבר לפני מעל לשנה ומשום מה המחירון עדיין חי ובועט

חפש לך פיאט פונטו בתקציב שלך נכנס לך שנתון גבוהה, או לחלופין קליאו 08-09 תיכנס לך בתקציב שניהן עדיפות כידניות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני לא יודע על איזה עליה נסעת שהרכב בקושי זז על הילוך שני,אני גם בעליות הקשות של מעלות>ראמה לא רואה את הפנדה לא יכולה להאיץ.

מה יש לפחד מהסריון? יש המון רכבים,ובשנים הקרובות לא הגיוני מצב שלא יהיו חלפים,כמו כן היצרן מתחייב אם איני טועה ל15 שנה להספקת חלקי חילוף.

פורסם

מר בחור, חבל שהתייאשת מחברות הליסינג. סה"כ מדובר בטקטיקת מו"מ.

ראית רכב שמוצא חן בעיניך? יופי. תיכנס ביחד עם הסוכן לאתר המחירון של לוי יצחק, תזינו ביחד את הנתונים של חודש עליה לכביש וק"מ, תוריד מזה את ההנחה של ליסינג מרובה נהגים (סביבות 15%) ואז תשאל איזה הנחה נותנים לך. אתה תגלה שהמחיר יורד יחסית מהר.

ולגבי הפיקנטו - קח בחשבון שמתחילת השנה היא מכרה 2400 יחידות, בפער פסיכי מעל כל האחרות. זו הסיבה שהמוכרים מבקשים הרבה מעל המחירון - יש הרבה אנשים שרוצים פיקנטו היום.

• תוכן חדש...