Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 60 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה FR\קופרה או לאון טורבו דור 1.

לא שאני חושב שאלו האופציות הטובות ביותר, אבל לאור הדרישות הספציפיות שלך שכוללות טורבו וסאנרוף אלו האופציות היחידיות שעולות לי.

אגב מדובר על מכוניות הנעה קדמית כך שלא מדובר על רכב ספורט, ספורטיביות במקסימום.

פורסם
איביזה FR\קופרה או לאון טורבו דור 1.

לא שאני חושב שאלו האופציות הטובות ביותר, אבל לאור הדרישות הספציפיות שלך שכוללות טורבו וסאנרוף אלו האופציות היחידיות שעולות לי.

אגב מדובר על מכוניות הנעה קדמית כך שלא מדובר על רכב ספורט, ספורטיביות במקסימום.

אילו אופציות יותר טובות יש לך?

חשוב לציין שאני מחפש רכב משנת 2006 ומעלה!

פורסם

בתור סופר מיני חמה אני מעדיף את הקליאו RS.

הייתה לי איביזה קופרה בעבר, הרכב הוא באמת בעל מנוע טורבו מצויין, גיר ידני (5 הילוכים בלבד שעלול לעשות מעט צרות), סאנרוף ואחלה עיצוב בסה"כ.

החסרונות שהרכב מאד לא נוח, וההתנהגות בינונית.

סה"כ אם אתה רוצה כח בקו ישר כנראה זאת האופציה הכי טובה.

פורסם

לצערי אתה נכנס ל"שטח מת" בקטגוריה הזו ובתקציב הזה, מכיוון שכל המכוניות שתמצא בסביבות שנתון 2006 שעונות לדרישות שלך (טורבו, ידני וכ'ו) עברו הרבה ידיים\קילומטרים או במילים אחרות - הוציאו מהן דיי הרבה עשן וקשה למצוא שמורות...

אני חושב שהכי כדאי לך לכוון לקטגוריה קצת עממית יותר ואולי ללכת על מכוניות סופר מיני משנתונים 2011-2010 שאפשר למצוא בתקציבים האלה, או אפילו לרכוש מכונית מיני חדשה ישר מהסוכנות... אופציה אחרת היא לחסוך

פורסם
לצערי אתה נכנס ל"שטח מת" בקטגוריה הזו ובתקציב הזה, מכיוון שכל המכוניות שתמצא בסביבות שנתון 2006 שעונות לדרישות שלך (טורבו, ידני וכ'ו) עברו הרבה ידיים\קילומטרים או במילים אחרות - הוציאו מהן דיי הרבה עשן וקשה למצוא שמורות...

אני חושב שהכי כדאי לך לכוון לקטגוריה קצת עממית יותר ואולי ללכת על מכוניות סופר מיני משנתונים 2011-2010 שאפשר למצוא בתקציבים האלה, או אפילו לרכוש מכונית מיני חדשה ישר מהסוכנות... אופציה אחרת היא לחסוך

+1

רעיון מעולה.

הכי טוב שיתחיל לחסוך מעכשיו לדירה.

ובנימה רצינית יותר - הייתי מחפש קליאו ספורט משנת 2008-2009 - כנראה התמורה הכי טובה לכסף שתוכל למצוא בתקציב ( או במתיחה קלה).

פורסם

הרכב הכי מהנה שהיה לי עד היום אבל לך תמצא אחת מתוך ה10-14 יח' שקרסו מכרו בקושי רב

מה הקטע עם הטורבו חבר ?

תעשה סיבוב בקליאו דור 2 ותעשה סיבוב באיביזה קופרה ותראה מי משוגעת יותר, רמז צפה להפתעה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...