Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החנתי את רכבי ברחוב בן גוריון בצד של בני ברק והפעלתי את ה"איזי פרק".

הקוד של בני ברק באיזי פרק הוא 13

מבלי לשים לב היגעתי רק לממספר קוד 12 (אני תושב רמת גן, וחונה באזור 1-רמת גן ואזור 3 -תל אביב)

קיבלתי דוח 100 ש"ח ונכתב שהרכב צולם !!!

מה ניתן לעשות בנדון?

האם אפשד לבטל את הדוח הקטנוני הזה?

תודה

פורסם

לא רואה שום סיבה שלא.

שליחת מכתב רשום וברור למחלקה הרלוונטית בעירייה בצירוף דוח השעות מהאיזי-פארק ואני לא רואה שום סיבה שהדוח לא יבוטל.

יש פקחים צרי עין עם ראש בגודל של נמלה, כנראה נפלת על אחד כזה. אתה יכול לטעון שאתה לא בקיא בסטטוטוריקה המקומית והיכן בדיוק עובר הגבול בין רמת גן לבני ברק.

אם כבר הפקח בדק אני לא מבין למה לא הוא לא נתן פשוט דוח התראה או אזהרה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קרה לי בדיוק באותו מקום שמתי קוד של רמת גן... וחטפתי דוח

שלחתי ערעור עם תדפיס האיזיפארק בינתיים לא שמעתי מהם.

פקח קקה,

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך כדאי שתיצור עימם קשר במידה וחלף די הרבה זמן.

זה שהם לא חזרו אליך לא אומר שהדוח בוטל או שזה בטיפול.

כדי שלא תגיע למצב של כפל קנס או הוצל"פ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שבוע טוב,

אני נתקלתי באותה הבעיה לפני כשבוע.

חניתי מול א.ל.מ ברחוב ששת הימים ברמת גן, והפעלתי את הפנגו שלי בהתאם, אלא שהתברר לי לאחר חזרתי לרכב, והדו"ח שהודבק לי לשמשה, שאני נמצא בתחום השיפוט של בני ברק.

המשונה הוא שבפרסומים השונים של החנויות שנמצאות בצמוד, מצויין בפירוש שהם נמצאות בתחום רמת גן, ולא בני ברק..

שלחתי פקס למחלקת החניה של בני ברק, ואני מבטיח לעדכן את הפורום בתוצאות. אודה לך אם תוכל לעשות זאת גם אתה, כדי שנחכים כולנו.

אורן

פורסם

רק לעדכן,

הדו"ח הומר לאזהרה!

על מה בדיוק אני מוזהר?

בכל מקרה איחולי בריאות ואריכות ימים לפקחים הנבלות שלהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...