Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב קומפוננט מקדימה, 6\9 מאחורה, סאב ושני מגברים הקומפוננט וה6\9 מוגברים במגבר אחד והסאב במגבר משלו.

עכשיו מכיון אצלי ברכב אין אפשרות לשים דאבל דין אני רוצה רדיו דיסק דין אחד מסך נשלף ,יש לי בהזדמנות לקנות אחד של קנווד את הדגם הבא :

http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/multimedia/receivers/KVT-522DVD/

איך הרדיו הזה מומלץ? אני יוכל לחבר אליו את שני המגברים פלוס מצלמת רוורס?

תודה לעונים איתי.

פורסם

יש במכשיר 2 יציאות למגברים, כלומר לא תהיה לך שליטה על הסאב במידה ותחליט לחבר אותו גם.

הוא מגיע ללא בלוטוס אם זה מעניין אותך, אפשר לרכוש חלק נוסף כדי שיהיה. גם מגיע ללא שלט.

ובקשר למצלמת רוורס, אתה תוכל לחבר יש כניסה בשביל זה.

לדעתי המכשיר הזה יותר יתאים לך : http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-X7500BT

זה מכשיר עם 3 יציאות למגברים בוולטז' גבוה, עם בלוטוס מובנה, מגיע עם שלט וכניסה למצלמת רוורס.

ובכלל הפיוניר בהרבה יותר טוב מקנווד.

המשך יום טוב

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

בארץ המכשיר הספציפי הזה עולה קרוב ל5000 ש"ח. באיביי הוא עולה באזור 1500 ש"ח.

יש מישהו שרכש אותו בפורום, תעשה חיפוש. אני בעצמי חושב אם לרכוש אותו או לא.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

לדעתי לפי מה שבדקתי התדר שלו מתאים לגרסה אירופאית כלומר הרדיו יעבוד אצלנו.

• תוכן חדש...