Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צולם ב 55.9 שזה בכביש 4..נראה לי

אין לי דוחות על מהירות ,אלא רק כמה נקודות שלא אופסו משנת 2004 כי לא שלחו לי את הזימון לקורס בזמן, אבל נרשמתי לקורס ככה ש יתאפסו בקרוב.

יש לי רכב ליסינג יותר נכון חברה, הדוח נרשם על תאגיד בידי שלוש אפשרויות :

1. אין נקודות אבל אני נפרד מ 3000 ש"ח הנהג הוא על שם התאגיד..(לא נופל על אף אחד)

2. להמיר את הדוח עליי וככה הסכום צונח ל 750 שקל , וחוטף את הנקודות.

3. למצוא מישהו שמוכן לספוג את הנקודות ולשלם לו טרחה (חח)

בכל זאת האם הדוח הזה חוקי ? אני יכול לטעון שבוצע בעקיפה ?

בכל זאת זה לא שטסתי שם איזה 140 + , אפשרי במאזדה3 2 ליטר בקלות.

ממתי המצלמות המזורגגת הזאת עובדת בלילה? טסתי בכביש החוף וידעתי שהם לא מצלמות בלילה..

speed1.jpg

פורסם

כן, הן מצלמות בלילה.

לא, אתה לא יכול לטעון לעקיפה, גם בעקיפה אתה אמור לשמור על המהירות המותרת.

סע בזהירת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין קשר לעובדה שהיית בעקיפה,אם אתה טייס,לפחות תלמד את אמצעי האכיפה,ואם טסת בכביש החוף בלילות צפה פגיעה ותתחיל לחסוך.דרך אגב,הדוח הנוכחי הוא מכביש החוף,מאוחר יותר אבדוק לך היכן בדיוק ואעדכן,במידה ולא יקדימו אותי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בדקתי,צולמת במצלמה שנמצאת סמוך לג'יסר אה זרקא מצפון לדרום.

כן ראיתי

כביש 2 (כביש החוף) לכיוון דרום אחרי אולגה, כ- 2 ק"מ אחרי תחנת הדלק, ק"מ 55.9.

טוב. למדתי.. אני בדרך כלל תמיד עם GPS.

רק לתזכורת וגם אם טס זה לא בטווח של המצלמות.

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

המהירות שבה נתפס ShadoW היא 120 קמ"ש, האם זאת מהירות לאחר הפחתה של 5 קמ"ש?

למרות שאפשרות 3 נכתבה בהלצה, לא אהבתי אותה

אך האמת שאפשר לחשוב שתפסו טייס שטס נמןך מדיי, חצות בכביש החוף כמעט ואין נפש חייה על הכביש, וכאשר גם ככה חלקים מהכביש הנ"ל מותרים בנסיעה של 110 קמ"ש.

פורסם

120 זה בסדר גמור שם, במיוחד כאשר בעוד כמה ק"מ שום דבר דבר בתוואי הכביש לא משתנה והמהירות המותרת עולה ב10 קמ"ש. לך תבין.

בכל מקרה, זה שאתה בעקיפה ימנע משוטר לממל"ז עליך (כי יש לידך רכב מקביל), אבל המצלמות החדשות יכולות לקבוע בבטחה באיזה נתיב בוצעה העבירה. אכן, הצלת חיים במיטבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
המהירות שבה נתפס ShadoW היא 120 קמ"ש, האם זאת מהירות לאחר הפחתה של 5 קמ"ש?

למרות שאפשרות 3 נכתבה בהלצה, לא אהבתי אותה

אך האמת שאפשר לחשוב שתפסו טייס שטס נמןך מדיי, חצות בכביש החוף כמעט ואין נפש חייה על הכביש, וכאשר גם ככה חלקים מהכביש הנ"ל מותרים בנסיעה של 110 קמ"ש.

יש לנו בחור בעבודה שזכה ב 3 דוחות באותו ערב כולם 30 מעל המהירות...מה נראה לך שעשו ?

זה היה בן של אחד המנהלים.

אז חילקו את כל הדוחות בכל המשפחה על מנת שהילד לא יקבל שלילה.

פורסם

מדובר בקטע בעייתי - כמה ק"מ של הגבלת מהירות ל-90 שמתחילים במחלף זכרון ונגמרים כמה מאות מטרים אחרי המצלמה. נכון שמסלול ההאצה המיניאטורי במחלף זכרון מצדיק הפחתת המהירות המותרת (כאילו שמישהו יתיחס), אבל נראה כי בהמשך מדובר במעשה שנועד להכשיל את הנהגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במצלמות,בדיוק כמו במחירי הדלק והמכוניות,דופקים את האזרח,וככל שהאזרח שותק כך יענו אותו יותר.

הרי הסטטיסטיקה של המשטרה והלמ"ס מראה שאחוז זניח ביותר מהתאונות נגרם בגלל מהירות מופרזת,זה לא מפריע להקצות משאבים אדירים לפריסת ותחזוקת המצלמות.ישנם כבר לא מעט סיפורים על אנשים נורמטיביים שנהגו בלילה בקטע כביש מסויןם במהירות "מ ט ו ר פ ת" של 120 130 קמש,ועכשיו הם ללא רישיון.בנוגע לדלק ולמחירי הרכב שוק הליסינג הפורח מז**ן את רוכשי הרכבים הפרטיים בקנייה ובמכירה של רכבים,וזהו רק קצה הקרחון של שוק הליסינג.

כתב כבר פעם זמר אהוב "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מדובר בקטע בעייתי - כמה ק"מ של הגבלת מהירות ל-90 שמתחילים במחלף זכרון ונגמרים כמה מאות מטרים אחרי המצלמה. נכון שמסלול ההאצה המיניאטורי במחלף זכרון מצדיק הפחתת המהירות המותרת (כאילו שמישהו יתיחס), אבל נראה כי בהמשך מדובר במעשה שנועד להכשיל את הנהגים.

במקרה המדובר כאן לא מדובר במצלמה הזו אלא זו שאחרי תחנת הדלק של אולגה לכיוון דרום.

ולגבי המצלמה ההיא שכתבת עליה אכן מיקום נבלותי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...