Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני בתקציב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות:

1. תקציב - עד 30K, מקסימום חריגה לכיוון של 35K.

2. אוטומט בלבד. לא רובוטי.

3. פרטי בלבד או לכל היותר ליסינג מימוני.

4. חסכונית בדלק.

5. מכונית סחירה.

להבנתי, המכונית שנופלת בול על הדרישות שלי היא יונדאי גטס, כשאני מדבר על GLS. אני מבין גם ש-2007 ומעלה בגלל נושא הדלק בשנתונים קודמים. תקנו אותי אם אני טועה.

יש רכב אחר שפספסתי?

רכבים שנפסלו:

1. טויוטה יאריס - שנתונים 2007 ומעלה יש רק גיר רובוטי וכשהכניסו חזרה את האוטומט המחיר לא בתקציב שלי. שנתונים 2006 ומטה מציעים מה שאני צריך אבל העיצוב לא לטעמי. נמצאת בעדיפות נמוכה מאוד.

2. סיטרואן ופיג'ו - בגלל ה"שם" שלהן בארץ. מפחיד אותי ללכת לכיוון שלהן.

פורסם

חפש דייהטסו סיריון אך קח בחשבון,שחלק לא קטן היו בליסינג תפעולי.

הרכב חולק מכלולים זהים עם הטויוטה יאריס ונחשב לא פחות אמין ממנה גם אם היא יקרה הרבה יותר ממנו (רק בגלל הסמל שיושב לה על הגריל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסיריון נפסלה בגלל שהיא לא משווקת בארץ ואני לא רוצה להגיע למצב שבעוד X שנים החלפים והטיפולים יתייקרו פתאום באמתלה של "אין חלפים בארץ".

פורסם

זה הדבר האחרון שהייתי חושש לגבי הסריון,בזכות כמויות גדולות של הרכב לא תהיה בעיה עם חלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש משהו אחר שצריך לחשוש לגביו בסיריון?

אגב, היא לא קצת חלשה? מנוע 1.3 עם 87 כ"ס. במחיר דומה יש את הגטס בגרסת GLS עם מנוע 1.4 ו-97 כ"ס.

פורסם

הסריון דגם מאוד מוצלח,אישית הייתי מעדיף אותו על פני הגטס בזכות מקומות איכסון בדש בורד שעדיפים על פני הגטס.

היא לא חלשה,תלוי מה חלשה בשבילך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ סיריון - רכב מאוד מוצלח ואמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הסריון דגם מאוד מוצלח,אישית הייתי מעדיף אותו על פני הגטס בזכות מקומות איכסון בדש בורד שעדיפים על פני הגטס.

היא לא חלשה,תלוי מה חלשה בשבילך.

אני לא מחפש רכב למירוצים. אני פשוט מנסה להשוות בין הרכבים.

שתיהן שוקלות בערך אותו הדבר. לאחת מנוע 1.3 עם 87 כ"ס ולשנייה 1.4 עם 97 כ"ס.

אז הגיוני שלגטס יהיה יותר כוח בתחילת נסיעה. שזה בערך רוב הנסיעות שלנו. :)

פורסם
לי היתה גטס 2006 ,1600-שתיינית,עצלה וכבדה.הסיריון זריזה וחסכונית הרבה יותר.

יש יחס כוח-משקל רצוי לכל רכב. 1.6 ליטר על רכבים קטנים ששוקלים מעט זה סוג של אוברקיל.

זה גם מביא למצב שהמכונית פחות חסכונית. אם תשווה בין גטס 1.4 ל-1.6, אותו שנתון, תראה שזה נכון.

אגב, עד 2006, כולל, הגטס 1.35 ליטר היו שתייניות מאוד. ממה שהבנתי, ב-2007 החליפו את המנוע ל-1.4.

הבנתי שעשו לכ מני שינויים במנוע(?) והמכונית החדשה חסכונית מאוד. משתווה לשאר המכוניות בקטגוריה.

פורסם

היא יותר חסכונית אבל לא מאוד אנשים פה קיבלו בערך 1/12.

נסעתי על הסריון ולא הרגשתי מחסור,היא בסדר.

לגבי מי יותר חזקה אני לא יודע נסעתי על המנוע הקודם של הגטס.

פורסם

לא כאלה שיצמחו לכמה מאות טובות בשנה.

פורסם

לא יהיו ביניהם הבדלים גדולים בצריכת דלק שיגיעו להבדלים של מאות שקלים בשנה.

• תוכן חדש...