Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה 99. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שתחפש אחת עם מנוע 2 ליטר , שזה גם נראה יותר טוב וגם הרבה יותר ספורטיבי מ1.6.

יהיה מאוד קשה למצוא אחת שמורה אבל אפשרי , האוטו ממש כייפי אבל אסור להזניח אותו אפילו לא לשניה.

אם ימצא אחת שמורה ומטופלת כמו שצריך אז זו האופציה העדיפה ביותר. חשוב לחפש אחת מושקעת שטופלה במקצועיות, כך היא תפגין אמינות ותמורה מעולה עם הרבה כיף.

CoupéF7R

פורסם

אם תמצא קליאו 1.4 ידנית שמורה

אתה לא כלכך תשתעמם, אולי חיצונית כן, אבל הרכב גם קצת שובב.

ואני מאמין שעלויות טיפול זולות יותר מאשר המגאן, ולא לדבר שאתה בטוח תמצא משהו סביר שלא עברו עליו 300 ידיים.

יש אחת גם בפורום למכירה קליאו לבנה של אלעד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני גם עם תקציב כמו שלך טיפה פחות 8אלף וראיתי רנו מגאן קופה אצל סוחר מכוניות שהוא שכן שלי עם 127אלף ק"מ שנת 2001 ב12אלף אבל האוטו הזה מלא בעיות בעיקר בחשמל ובגיר וגם אני לא אוהב את העיצוב שלו אני במקומך היתי מנסה ללכת אולי על מיצובישי קולט או איזה הונדה סיויק אני בסוף הלכתי על מיצובישי סופר לנסר שנת 97 היא עולה מתחת לתקציב שלך אבל תעשה את ההחלטה שלך אני לא חושב שתימצא אוטו שהוא גם שמור וגם צריכת דלק נמוך וגם חזק אתה צריך להיתפשר אני הלכתי על הסופר לנסר ביגלל שהיא אמינה וחזקה הדלק שלה זה החיסרון אבל אני לא נוסע כל היום אז זה בסדר בשבילי

פורסם
אני גם עם תקציב כמו שלך טיפה פחות 8אלף וראיתי רנו מגאן קופה אצל סוחר מכוניות שהוא שכן שלי עם 127אלף ק"מ שנת 2001 ב12אלף אבל האוטו הזה מלא בעיות בעיקר בחשמל ובגיר וגם אני לא אוהב את העיצוב שלו אני במקומך היתי מנסה ללכת אולי על מיצובישי קולט או איזה הונדה סיויק אני בסוף הלכתי על מיצובישי סופר לנסר שנת 97 היא עולה מתחת לתקציב שלך אבל תעשה את ההחלטה שלך אני לא חושב שתימצא אוטו שהוא גם שמור וגם צריכת דלק נמוך וגם חזק אתה צריך להיתפשר אני הלכתי על הסופר לנסר ביגלל שהיא אמינה וחזקה הדלק שלה זה החיסרון אבל אני לא נוסע כל היום אז זה בסדר בשבילי

התקציב שלי עד 20K.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...