Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש מהנה מאוד למרות התכנון שלי שהיה לא להגיע למפגש הזה ולהשלים שעות שינה מהעבודה הקשה של השבוע.

אבל קבלתי טלפון שאדי מהמרכז מהגיע וישר קפצתי מהמיטה לאוטו והגעתי למפגש וחבל שלא ידעתי מוקדם יותר כי הייתי מארגן עוד הרבה אנשים למפגש.

אבל לא נורא שמחתי לראותך אחרי תקופה של כמה שנים וכל הכבוד שהגעת מהמרכז אלינו לצפון, היה ממש תענוג לראות אותך אחרי כל השנים האלה, ולשמוע בהרכבה על העבודת הבידוד ברכב פשוט לא להאמין איזה השקעה יפה ומחושבת, כל הכבוד!.

מקווה לראות אותך שוב בקרוב אצלנו.

יוני.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוני מדבר עליי, הייתי שם עם טויוטה האוונסיס.

יוני, דווקא בדיוק מה שרציתי זה מפגש קטן, אחת הסיבות שלא באתי וקודם כי לא הייתי מצליח לצאת מהרכב וגם לא הייתי זוכה לשמוע מערכות אחרות.

אותך כבר הכרתי ורציתי להכיר את מור ואת בני למפגש הקודם מור לא יכל להגיע וזה גם היה מפגש גדול מאוד אז חיכיתי עוד קצת.

קודם כל תתחדש על הרכב, בשבילי לפחות זה חדש :-)

נהניתי! נהניתי מאוד.

מפגש צפון עדיין מכיל בתוכו תמימות רבה, לפחות מבחינתי, והאווירה היתה רגועה מאוד ונעימה מאוד.

הייתי חייב לסגור את המעגל הזה, למפקדי מרכז ודרום אני לא מתכוון להגיע יותר, מטעמים אישיים, אין טעם להכנס לזה שוב לכן גם לא ארחיב על כך מילה נוספת.

לא יודע למה אבל קיבלתי רושם שגם מפגשי צפון נשארו עם מעט מאוד sq אבל מה שראיתי היה בדיוק ההפך, חברה שמאוד מוכוונים על איכות ומנסים להקפיד על התקנה וכוונים.

יוני, המערכת שלך מצליחה להרשים כרגיל עם נוכחות מובהקת של מיד ומעלה טובאס מהיר ומדוייק, הדבר היחיד שהיה חסר לי זה שה סאונד יעטוף אותי אבל בידיעה שבכלל לא בודדת את הדלתות עדיין זה ברור לי למה, מרשים ביותר!

בלי שום קשר שמחתי מאוד לראות אותך שם, איכשהו, ידעתי וקיוויתי שתגיע.

מור, בני

תענוג גדול היה לי לפגוש אתכם, להכיר וגם לשמוע את המערכות.

באתי בגללכם, בשבילכם.

דודו, אסיף שמחתי להכיר ומקווה שבפעם הבאה תהיו שם שוב אם כי נראה לי שזה לא יקרה לפני הקיץ או האביב הבאים.

היה כיף לראות גם מישהו כמו עוזי, שפשוט אוהב סאונד, בדרך שלו, בצורה שלו.

מקווה שנהניתם גם מהמערכת שלי ומהשהייה שלי במפגש.

למדתי הרבה מהמפגש הקצר הזה, רציני, קיבלתי הרבה כיוונים והבנה ותובנות לגבי המשך הדרך שלי בתחביב הזה.

זה יבוא לידי ביטוי במערכות הבאות.

גם אם יש אנשים שלא הזכרתי, האווירה היתה נהדרת ואהבתי לראות מפגש שהזכיר לי משהו שהיום, עבורי, באופן אישי, הלך לאיבוד ולא ישוב עוד.

עד העונג הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חסרת לי!

ואם תגיע למרכז, אבוא לפגוש אותך, אבל מחוץ למתחם המפגש.

ונקה את ההודעות הפרטיות שלך כי האינבוקס שלך מלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה אחלה מפגש, נהנתי.

אדי גם אני שמחתי מ-א-ד להכיר ולשמוע, בהחלט מקווה לראות אותך גם בסיבובים הבאים, לא בהכרח בצפון, אבל כמו שאמרת זה כבר נושא אחר.

למדתי הרבה מהמפגש הקצר הזה, רציני, קיבלתי הרבה כיוונים והבנה ותובנות לגבי המשך הדרך שלי בתחביב הזה.

זה יבוא לידי ביטוי במערכות הבאות.

שמח על התובנות והתיכנונים, כיוון שלא מזמן דיברת על מערכת פרישה, אולי במקום מערכת פרישה החיידק יתעורר?

לגבי המתולתל, הוא חסר במפגשים לכולנו.

בקיצור היה אחלה מפגש, כן יירבו.

SCANSPEAK

פורסם

לא יודע למה אבל קיבלתי רושם שגם מפגשי צפון נשארו עם מעט מאוד sq אבל מה שראיתי היה בדיוק ההפך, חברה שמאוד מוכוונים על איכות ומנסים להקפיד על התקנה וכוונים.

יוני, המערכת שלך מצליחה להרשים כרגיל עם נוכחות מובהקת של מיד ומעלה טובאס מהיר ומדוייק, הדבר היחיד שהיה חסר לי זה שה סאונד יעטוף אותי אבל בידיעה שבכלל לא בודדת את הדלתות עדיין זה ברור לי למה, מרשים ביותר!

בלי שום קשר שמחתי מאוד לראות אותך שם, איכשהו, ידעתי וקיוויתי שתגיע.

זה כי אני עדין בתמונה ומיצליח לשמור על אנשי ה-SQ עם התוצאות שאני מגיע:-) לפני שהם נכנסים לרכב כמו של אסיף ובורחים לSPL :lol:, למרות שעכשיו זה עוד כלום אין בידוד אין בניות למידים הכל בנתאים הכי פרוביזורי שאפשר אבל עדין אני שמח שאנשים נהנים לשמוע, ויש עוד למה לצפות.

אני מנסה ליצור סטנדר חדש ברכב ולא סאונד שאנחנו פחות או יותר רגילים אליו גם מציוד גבוה, זה לא קל הרבה זמן והרבה מחשבה אבל אני רואה שיש סימני הצלחה וביקורות מאוד טובות.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

איך ארוסתי אמרה לי בשבוע שעבר כשהיא ראתה אותו במקרה, "עם תלתלים כאלו אי אפשר לטעות, אחד ויחיד"

:silly:

SCANSPEAK

פורסם
היה מפגש מהנה מאוד למרות התכנון שלי שהיה לא להגיע למפגש הזה ולהשלים שעות שינה מהעבודה הקשה של השבוע.

אבל קבלתי טלפון שאדי מהמרכז מהגיע וישר קפצתי מהמיטה לאוטו והגעתי למפגש וחבל שלא ידעתי מוקדם יותר כי הייתי מארגן עוד הרבה אנשים למפגש.

אבל לא נורא שמחתי לראותך אחרי תקופה של כמה שנים וכל הכבוד שהגעת מהמרכז אלינו לצפון, היה ממש תענוג לראות אותך אחרי כל השנים האלה, ולשמוע בהרכבה על העבודת הבידוד ברכב פשוט לא להאמין איזה השקעה יפה ומחושבת, כל הכבוד!.

מקווה לראות אותך שוב בקרוב אצלנו.

יוני.

כרגיל הסרט לא עוזב.

אדי, היה נחמד מאוד להכיר, שמחתי לנפץ כמה מיתוסים לגבי הרכב שלך שעד היום זכיתי רק לקרוא בפורום.

מקווה שייצא לנו להיפגש עוד ובתדירות גבוהה.

היה מפגש מהנה, למרות שלא מלא כמו שאנחנו רגילים, אני מאמין שאנחנו לקראת כיוון חיובי והפחתת התדירות תגרום לאנשים לשקול שנית אם לא להגיע.

מקווה לפגוש את כולם במפגש הבא, גם חדשים וגם וותיקים ומקווה באמת שנחזור לתפוסה מלאה כמו פעם.

תמונות אני אעלה בהמשך.

פורסם

מור, יוני זה יוני, אתה לא תשנה אותו, לטוב ולרע.

אז תיקח ממנו את מה שטוב :-) ויש הרבה מזה לקחת סה"כ

לגבי תדירות המפגשים, זה אחד מהדברים שהרסו את מפגשי מרכז פעם, מכמה סיבות.

העיקריות שבהן היא היווצרות של חבורות קטנות יותר שיוצרות תתי מפגשים במקום מפגש אחד גדול.

וגם מעצם העובדה שאנשים מתבגרים עם הזמן ולחיים מתווספים עוד גורמים כמו חברים שפתאום קונים דירה בחצי השני של הארץ, כמו אשה שלא לדבר על ילדים, פתאום יש ארוחות משפחתיות ועוד ועוד ואז פתאום אתם מגלים שסדר העדיפויות שלכם השתנה ובמקום להתעסק בתחביב שלכם כל שבוע שבועיים אתם רוצים להספיק לעשות עוד המון דברים אחרים ואז אתם כבר לא יכולים.

מה שהיה משהו של פעם בשבוע או שבועיים יהפוך לפעם בחודש או חודשיים לרבים מכם, חלק בכלל ימשיכו הלאה וזה טבעי.

מפגש פעם בחודש זה בריא וזה הגיוני, מה גם שזה ישאיר את התחביב אצלכם עם רעב מסויים ואולי אצל חלק מכם בדיוק את ההפך, בריא יותר בכל מקרה.

מפגשים גדולים יותר מאפשרים התארגנות טובה יותר ואם מישהו לא מגיע, מה שהוא היה אמור להביא איתו תופס משקל נמוך יותר וגם במפגש עדיין יהיו מספיק אנשים בכדי להנות מיותר גיוון.

לגביי ומערכת הפרישה, חשבתי על לחזור למוראל אתם יודעים.

במפגש יצא לי שוב לשמוע קצת מוראל, וסה"כ הם נשמעו טוב, גם יצא לי לשמוע עוד דברים ולאחרונה גם יצא לי לשמוע עוד מערכות מחוץ למסגרת הפורום ואני מבין אלמנטים דום, רכים, זה כבר פשוט לא זה בשבילי ושהטעם שלי בסאונד מאוד שונה ממה שהיה פעם.

צורת העבודה עם מוראל במפגש היתה נכונה והקסם שלהם היה נוכח, אבל מה שהשתנה זה הטעם שלי והמפגש הזה תרם לי רבות לכך.

מה שאני חושב על מגברים והגברה גם כן, שונה מאוד ונוכחתי גם לדעת שזה אכן נכון עבורי ועובד עובדתית בשטח.

אני מבין שאני לא יכול להמנע מאלמנט מידריינג' ואהיה חייב כנראה ליצור נפחים.

אני מבין שאני כבר מחפש או בלי טוויטרים בכלל או ללכת משהו הרבה יותר מפורט שגם יכול לעלות הרבה יותר למעלה ולו רק בגלל איך שזה גורם לתחום שאנחנו כן שומעים, להשמע. אני מדבר על רינג רדיאטורים במינימום אם לא סופר טוויטרים או ריבונים.

וזה לווא דווקא וצריך השקעה כספית רבה אבל ההתקנה לא תהיה פשוטה או קלה כפי שרציתי.

המון דברים לחשוב עליהם בקיצור.

בשבילי מפגש פעם בתקופה זה דבר מאוד מועיל אבל גם יותר מידי זה כמובן לא טוב.

לגבי מיתוסים, כן, תיארתי לעצמי שזה יקרה אבל מהנסיון הרב שלי אני יכול לאמר היום בוודאות מה הבעיה הכי גדולה בהתקנת קיק פאנל.

זה לא הגובה, תקין לגמרי.

זו הדינאמיות, אבדן הבשר נקרא לזה בתחום המיד וגם חלק מהתחום העליון, כל השאר, רק יתרונות מבחינתי אבל שוב, אחרי שש שנים עם קיק פאנלים, אני חייב לשנות משהו כי נהיה לי משעמם כבר.

אבל זה כבר לרכב הבא או לפחות לא בשנה הזאת.

היה טוב, תודה!

Pioneer TS-X150

פורסם
כרגיל הסרט לא עוזב.

הסרט שלי אף פעם לא התחיל.

ומעניין שאני פותח מפגש יש שלושה עמודים מלאים בתגובות ושאתה פותח אפילו לא חצי עמוד.

ואני עד 14:50 אתמול לא ידעתי מאדי שמגיע, אמרו לי בקבוצה יש הפתעה זהו.

אז הקפצתי את עוזי ואסיף רק.

מור, יוני זה יוני, אתה לא תשנה אותו, לטוב ולרע.

אז תיקח ממנו את מה שטוב :-) ויש הרבה מזה לקחת סה"כ

לגבי תדירות המפגשים, זה אחד מהדברים שהרסו את מפגשי מרכז פעם, מכמה סיבות.

העיקריות שבהן היא היווצרות של חבורות קטנות יותר שיוצרות תתי מפגשים במקום מפגש אחד גדול.

+1 אמרתי את זה מזמן לגבי התת מפגשים, וזה מה שפוגע מאנשים יקרים להגיע למפגש הגדול.

אני גם נגררתי לזה ובסוף עזבתי וחזרתי לתחום הטיסנאות קצת.

פורסם

העיקר שתסדירו ביניכם את המפגשים. אח"כ כל הסערות האלה ירגעו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...