Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מיד באס. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

המיד באס נשרף, אני עובד בתצורת שלושה חלקים אקטיבי.

מגבר: לוויתן 3.

טוויטר : מורל פיקולו.

מידריינג': cdm88

מיד באס: הייבריד אוביישן כשאחד מהם נשרף.

כמובן שיש איטום בדלתות.

אני מעוניין לשדרג את המיד באס הקוטר בדלת 6.5", המלצות יתקבלו בברכה. תקציב עד 1000 ש"ח פתוח ליד 2.

תודה רבה לעוזרים :).

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק עם CDT M6+ (הפלוס צריך לבוא אחרי השש) נכנס לך בתקציב - ותבדוק עם העומק נכנס לך בדלת.

הם "קצת" אכזריים ויחסית למחיר התמורה שלהם גדולה מאוד - ממליץ עליהם כוופרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול?

כולל אתרים בחו"ל.

פורסם

איביי או אמאזון בתור התחלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איביי או אמאזון בתור התחלה.

אני מצטער שאני משגע אותך אבל יש שתי גרסאות.

cdt m6+

cdt m6+ gold

לאיזה מהם התכוונת?

ועוד שאלה.. האלמנט הרבה יותר איכותי מההייבריד?

פורסם

כל עוד שיש את הפלוס הדרייבר יתאים, גולד זו הסדרה הגבוהה יותר לפי מה שאני זוכר ואותה חשבתי, עדיין חושב לנסות.

אבל יש לי יותר מידי מחשבות ומה מהן יהפוך למציאות, לך תדע.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי reem מה שלומך? זה יוני עם אתה זוכר עם ההונדה הלבנה.

למה לא לתקן אותם ב 200 שקל אצל מורל?

למה לך לעשות סלט עם הרמקולים אחרים? חבל.

לדעתי תתקן ותעשה התקנה טובה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
היי reem מה שלומך? זה יוני עם אתה זוכר עם ההונדה הלבנה.

למה לא לתקן אותם ב 200 שקל אצל מורל?

למה לך לעשות סלט עם הרמקולים אחרים? חבל.

לדעתי תתקן ותעשה התקנה טובה.

הכל טוב :)..

הרמקולים עובדים אצלי קרוב ל 8 שנים, אני יתקן את הרמקול שנשרף, ואחרי חודשיים הרמקול השני ילך.

זה לא שהרמקולים בני שנתיים.

ד"א הפיקולו הגיעו והלוויתן 3 גם הגיע, החלפתי חיווט לכל הרמקולים, עשיתי בניות מפיבר, ושידרגתי את הכבל + ל0 גייג'..

מה גם נראה לי שבסטאפ הנוכחי המיד באס תמיד הייתה חולייה חלשה, יש לך עוד המלצות למידבאס בתקציב שציינתי?

נ.ב

בחיים אני לא אשכח את המערכת שיש בהונדה הלבנה שלך!!!

פורסם

עם אתה עושה חידוש לאלייט תעשה כבר לשניהם חובה.

לגבי מיד באס אולי רק שניה תמצא משהו טוב חדשים אין הרבה סיכוי.

ה CDT +M6 לא רעים בכלל מאוד מאוד טובים.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
עם אתה עושה חידוש לאלייט תעשה כבר לשניהם חובה.

לגבי מיד באס אולי רק שניה תמצא משהו טוב חדשים אין הרבה סיכוי.

ה CDT +M6 לא רעים בכלל מאוד מאוד טובים.

אז חידוש לשניהם זה כבר 400 ש״ח, המידבאס הוא של הייבריד אוביישן ולא של אלייט, בכל אופן נראה לי שאני ילך על מה שהמליצו פה.

פורסם

אה..:lol: לא שמתי לב שמדובר בהייבריד, חשבתי אלייט.

אז כן ה CDT יותר טוב מהייבריד ל 3 WAY

פורסם

לגבי העומק אני יבדוק מחר, לגבי אלייט יד 2 חיפשתי ואין, במידה ולא יסתדר מבחינת עומק אפשר לקבל עוד המלצות ?

פורסם

שאתה בודק את עומק ההתקנה תבדוק אם ניתן יהיה להכניס שם וופר בקוטר קצת יותר גדול, אולי 7" או 8".

עוד אופציות, שיעלו טיפה יותר, פשוט כי אני יודע שאתה מכוון גבוה, הייבריד אודיו L8 , סקאן ספיק רווליטור 7", יש גם לסיז אחלה מידבאסים.

הבחירה הטבעית עבור הסטאפ שלך זה האילייט, ויש כזה סט שני חלקים למכירה.

בשורה התחתונה, צריך לשמוע כמה ואז להחליט על מה באמת ללכת כיוון שיש פה עניין של טעם אישי.

לדעתי תכוון אך ורק על וופרים שתוככנו במקור להיות חלק מסט 3 חלקים, לרוב הם טיפה מעל התקציב, אבל עם אגרסביות שלא קיימת במידבאסים של שני חלקים.

לגבי התיקון, שולחים לתיקון זוג, והתיקון מתבצע על שניהם ככה שיוצא שתקבל זוג מידבאסים כמעט חדשים, שיקול שלך.

אם אתה צריך מידבאסים זמניים אז תודיע.

SCANSPEAK

פורסם

בני לגבי ה l8 הם עולים באיזור 400 דולר צפונה מה גם אני לא מאמין שיכנסו. (אל תשכח שאני אוסף כסף ל p99rs) :lol: .

היו אלייט 2 חלקים למכירה באתר, אני יודע בוודאות שהם נמכרו.

אין לי בעיה למתוח את התקציב עוד קצת, איזה דגמים יש ל seas?

ומה ישתלב יותר טוב עם הסט scan speak או seas?

• תוכן חדש...