Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מיד באס. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הבדל בין דלתות מבודדות (הן לא אטומות, הן לעולם לא אטומות) לבין לבנות תיבה אטומה בדלת.

בכל מקרה L8 הוא לא אלמנט קל להתקנה וזה ברור למה, הוא גובל ב9 אינטש.

הרוולייטור הוא אלמנט ביתי ואם אתה חושב שהדלת שלך אטומה למים - אתה טועה, עד כמה זה קריטי - לא יודע אבל אני לא רואה את זה כאקט חכם במיוחד להכניס אלמנט עם ממברנת קרטון לתוך דלת של רכב.

ובין L6 לבין רוולייטור בגרסאות שלו לרכב מבית אלפיין או ג'נסיס - המחיר כבר משתנה

הL6 צריך להיות קל יותר להתקנה בגלל שהסראונד ההפוך שלו חוסך לך מקום בין הרמקול לבין הדיפון.

הרוולייטור ואלו שמבוססים עליהם מדורגים כמידבאסים טובים יותר.

שמעתי את שניהם, יש לי את הL6 גילוי נאות - אוהב את שניהם

הL6 מדוייק יותר לדעתי גם אגרסיבי יותר במובן של פאנצ' בתחום הבאס

הרוולייטור נשמע עמוק יותר ממנו, קצת יותר נעים לאוזן אם מדברים על רכות בתחום הבאס

עניין של טעם - לא הייתי מתנגד לעשות החלפות אחד באחד

לא הייתי מתנגד להשאר עם שלי.

אדי אתה רציני?????

הl6 יותר מדויק מהרווליטור ? :what:

אחרי כשש שנים עם הרווליטור ושמיעת הl6 בלא יודע כמה קונפיגורציות כולל תקופה קצרה אצלי ברכב אני יכול להעיד שהרווליטור הרבה יותר מדויק ממנו. הרווליטור יעמוד בקצב עם מוסיקה אלקטרונית מהירה מאוד הרבה אחרי שהl6 יאבד את הצפון. הl6 יותר אגרסיבי אך הרווליטור מפיק באס הרבה יותר עמוק ונעים לאוזן כמו שציינת, לאוזני הרווליטור נשמע הרבה יותר טוב.

למרות שהרווליטור הינו אלמנט בייתי מעולם בשום התקנה איתו ברכב לא נתקלתי בבעית רטיבות או רגישות כלשהיא לתנאי הרכב, עד היום.

דרך אגב גם הקלארוס עם ממברנת קרטון ושוב לא שמעתי על בעיות עקב כך. לא עליו ולא על אלמנטים רבים אחרים כולל oem שמורכבים ברכב ועם ממברנה מקרטון

אלי

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אני רציני אבל בוא נכבד את הדיעות אחד של השני, מותר לי לחשוב ככה וזו האמת שלי, לפחות מכל מה ששמעתי עד היום כולל הרכב שלך שהיה נשמע פשוט מדהים אל תבין אותי לא נכון אבל מה ששמעתי מהוופרים שלך היה הרבה יותר עומק ורוך מאשר דיוק ופאנצ'יות.

כמובן, יש לך נסיון הרבה יותר גדול ממני עם הסקינים ולי יש נסיון הרבה יותר גדול ממך עם הלגטיות, זה כנראה גם עיקר ההבדל בדיעות.

אני מקבל לחלוטין שזו האמת שלך אבל לא מוכן לקבל את הביטול של האמת שלי.

בוא נחיה בשלום ובשכונות טובה ונסכים על זה שאנחנו לא מסכימים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי אדי שמעת מספר דקות וגם זה בעיקר דיסק של פוקל או B&W קטעים מהירים עד מהירים מאוד אין בדיוק שם.

בניגוד אליך היה אצלי ברכב גם L6 לתקופה קצרה והזדמן לי לשמוע אותו עם מגוון סגנונות ,יתכן והוא מהיר אך איננו מהיר מספיק, שוב אדי בקטעים מהירים מאוד הוא איננו מספיק לעקוב אחרי המוסיקה. אין פה עניין של דעה משום סוג שהוא אלא מגבלה של הL6.

בסגנונות האלו אדי אין מקום להשוות בין האלמנטים אני לא רואה שום יתרון של הL6 על הרווליטורים נהפוך הוא.

אני מבין את רצונך להלל כל ציוד שברשותך (לצורך מכירה בעתיד?) החל מINOX שהיה/היו לך, סאב האינפיניטי שאינני רוצה לחוות כרגע דעה על הרמה שלו, SA 10 שמרעיד לך את השערות בידיים, "מקבילי סופרימו" למינהם, טויטרים נוטפי דבש מוגברים על מגבר שרוף שלא עבד ועוד כהנה וכהנה.

אדי לא כולם ילדים, משתמשים חדשים בפורום/בתחום/ מאותגרים שכלית.

אלי

פורסם

טוב,

אני רואה שאתה נשאר בדיעותך כלפי - אתה לא מכבד אותי באותה צורה שאני מכבד אותך אלי.

אני אכבד את הדיעה שלך לגבי L6, אני חושב אחרת

ואפרופו אתה ממש לא הולך לראות הודעת מכירה בשנים הקרובות, כל הציוד שיש אצלי כרגע נשאר אצלי.

וואו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ערב טוב לכולם' date=' אחרי המון לבטים [b']בסופו של דבר הוחלט ללכת על ה l8.[/b]

לקחתי בחשבון שההתקנה תהיה טיפה קשה.

מ

תודה רבה לעוזרים.

לדעתי בחירה לא מתאימה וזה מבלי לדבר על עלות ההתקנה.

אתה תצתרך לשנות את הדיפון לחלוטין ,כך שהאלמנט לא ישב על הדיפון ויגרום לויברציות וכמובן איטום דלתות רציני

וזה יהיה כרוך בהוצאה כלכלית גדולה

קח לדוגמא את הרכב הנ"ל עם בניות לאלמנט 8.

לפני

/5/"]http://www.ecaudio.co.il/page.asp?page=223#!prettyPhoto[mixed]/5/

אחרי

/6/"]http://www.ecaudio.co.il/page.asp?page=223#!prettyPhoto[mixed]/6/

• תוכן חדש...