Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מיד באס. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית עומק ההתקנה של המורל הייבירד שלך הוא 61 ממ

ההצעות כאן הם לוופרים עמוקים בהרבה

סקאן ספיק רוולייטור 18W הוא בעל עומק התקנה של 78 ממ והוא וופר בגודל 7

והוא יקר מאוד ,ההייבירד אודיו L8 יקר וגם אם תמצא משומש הוא גדול ועמוק עוד יותר.

הסיז RS 165 בעל עומק התקנה של 76 ממ בגודל 6.5 ואולי תמצא אותו ביד שניה.

לדעתי השילוב הטיבעי הוא מורל אילייט חבל סתם להמר על אלמנט אחר.

יש לך פה אופציה מעניינת :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475290

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי האלייט המוכר לא מוכן למכור בחלקים, מבחינת העומק מדובר בטויוטה קורולה 08 לא נראה לי שיש שם בעיה של עומק, זה משהו שיבדק לפני שאני יקבל החלטה.

באתר madisound המכיר הוא ליחידה בודדת?

יש את ה scan speak revelator בהתנגדות של 8 אום ו 4 אום, מה עדיף?

פורסם

כמבון ש-4 אוהם כדי לנצל את כוח המגבר יותר טוב.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

בודאי שיש בידוד, עשיתי בדיקה ואין בעיה מבחינת עומק. מבין כל מה שהוצע כאן עם איזה אלמנט אני יגיע לתוצאה הכי טובה? (ואין לי בעיה להשקיע יותר ממה שציינתי בתחילת השרשור).

פורסם

פורסמו l8 למכירה באתר, יש לי עומק בדלתות של 11 ס״מ, יהיה אפשרי להתאים אותם?

מדובר על טויוטה קורולה 08 צורה חדשה.

פורסם

אליהם בדיוק התכוונתי, ולסקנים ממדיסאונד שיעלו בסביבות ה 1.5K, ושוב אני מדגיש, צריך לשמוע לפני.

לגבי התאמה שלהם, הכל אפשרי, בייחוד בגלל שאתה לא מפחד לעבוד לבד.

SCANSPEAK

פורסם

העניין הוא שאין הבדל גדול מבחינת כסף בין l8 לבין הסקאן ספיק , אם אני משקלל את ההוצאות של דלק/נסיעה למרכז.

יש את הנושא של ההתאמה של המרקול לדלת, רכב זה דבר שמחליפים כל כמה שנים זה לא משהו שנשאר קבוע ואני יודע בוודאות שההרכב הבא יהיה מיני.

לגבי הסקאן ספיק משלמים מכס על סכום של 1.5k ?

אני נורא מתלבט בין 2 האלמנטים. כרגע אני נוטה ללכת לכיוון הסקאן ספיק, בבקשה תנו את חוות דעתכם.

ההתלבטות בין hat l8 משומש לבין scan speak revelator חדש.

פורסם

הסקאנספיק רוולייטור 18W זה המידבאס הטוב ביותר שיצא לי לשמוע, לא רק מבחינת עוצמה, אלא גם איכות, מהירות, דיוק, שקיפות, בשילוב עם עוצמה, נצילות, בשרנות, ובהתחשב גם בקלות ההתקנה ועלותה.

אם יש לך אותו חדש- קח בעצימת עיניים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה לא משווה כאן בין אלמנט 7 אינטש לבין אלמנט שהוא כמעט 9 אינטש?

זו השוואה בין תפוחים לתפוזים.

תשווה בין ה18W לL6 שהוא 7.1 אינטש

רוולייטור יהיה קל יותר להתקנה - יחד עם זאת, האם אתה מתכוון להתקין אותו בדלת או בתיבה סגורה? הרוולייטור הוא אלמנט ביתי על כל המשתמע מכך.

יהיה לך קשה יותר להתקין את הL8 כי הוא פשוט לא 8 אינטש אלא יותר לכוון ה9 אבל הוא יהיה אגרסיבי בהתאם לגודל שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מעוניין להתקין בנפח הדלת, כמו שציינתי בתחילת השרשור הדלתות אטומות.

פורסם

אתה לא משווה כאן בין אלמנט 7 אינטש לבין אלמנט שהוא כמעט 9 אינטש?

זו השוואה בין תפוחים לתפוזים.

תשווה בין ה18W לL6 שהוא 7.1 אינטש

רוולייטור יהיה קל יותר להתקנה - יחד עם זאת, האם אתה מתכוון להתקין אותו בדלת או בתיבה סגורה? הרוולייטור הוא אלמנט ביתי על כל המשתמע מכך.

יהיה לך קשה יותר להתקין את הL8 כי הוא פשוט לא 8 אינטש אלא יותר לכוון ה9 אבל הוא יהיה אגרסיבי בהתאם לגודל שלו.

עשיתי שוב חושבים!!!

l6 עולים 569$ http://store.12velectronics.com/legatia-l6v2-speaker-set

scan speak עולים 420$ http://www.madisoundspeakerstore.com/scanspeak-woofers-6-7/scanspeak-revelator-18w/4531g-7-mid-woofer-4-ohm/.

עכשיו בואו ונעשה השוואה.

פורסם

יש הבדל בין דלתות מבודדות (הן לא אטומות, הן לעולם לא אטומות) לבין לבנות תיבה אטומה בדלת.

בכל מקרה L8 הוא לא אלמנט קל להתקנה וזה ברור למה, הוא גובל ב9 אינטש.

הרוולייטור הוא אלמנט ביתי ואם אתה חושב שהדלת שלך אטומה למים - אתה טועה, עד כמה זה קריטי - לא יודע אבל אני לא רואה את זה כאקט חכם במיוחד להכניס אלמנט עם ממברנת קרטון לתוך דלת של רכב.

ובין L6 לבין רוולייטור בגרסאות שלו לרכב מבית אלפיין או ג'נסיס - המחיר כבר משתנה

הL6 צריך להיות קל יותר להתקנה בגלל שהסראונד ההפוך שלו חוסך לך מקום בין הרמקול לבין הדיפון.

הרוולייטור ואלו שמבוססים עליהם מדורגים כמידבאסים טובים יותר.

שמעתי את שניהם, יש לי את הL6 גילוי נאות - אוהב את שניהם

הL6 מדוייק יותר לדעתי גם אגרסיבי יותר במובן של פאנצ' בתחום הבאס

הרוולייטור נשמע עמוק יותר ממנו, קצת יותר נעים לאוזן אם מדברים על רכות בתחום הבאס

עניין של טעם - לא הייתי מתנגד לעשות החלפות אחד באחד

לא הייתי מתנגד להשאר עם שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לפני קניה של הסקאן ספיק, מטריד אותי הנושא של ההתאמה לרכב, אחרי הכל מדובר בסכום כסף לא מבוטל וממש לא בא לי שבעוד שנה מהיום לא ישארו רמקולים.

מישהו התנסה בהתקנת רמקול כזה בתוך הדלת? ואם כן כמה זמן הם מותקנים ואיך הם מחזיקים מעמד?

פורסם

הסר דאגה מליבך. במקום שילכו אחרי 20 שנה ילכו אחרי 12 שנה. :wink:

אבל,למרות שאלה זוג המידבאסים מהבודדים שאני אישית יכול לומר שהם מדהימים באיכות הצליל שלהם,אני ממש לא בטוח שיתאימו לסט שלך.

אני הייתי מתעקש לחפש וופרים של מורל בגלל צביון הצליל שלהם ולהערכתי אתה מחפש גם כוח. לסקאנים לא חסר ויסלחו לי ידידיי -אני בספק אם הם מגיעים לעוצמות של המילה למשל- ולעניות דעתי,עליך להתעקש על מורל. הסקאנים דורשים נפח מסויים וכנראה שאצלך גם צריך לבדוק עוד מכלול דברים כדי לבדוק התאמה.

למה לא לתת את הזוג שלך לתיקון תמורת 400-500 שח שיהיו כמו חדשים ושאותם אתה מכיר ואוהב? למה לחפש הרפתקאות בסכום לגמרי לא מבוטל עם וופרים שמעולם לא שמעת?

בהצלחה,

ליאור

• תוכן חדש...