Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכהיית שמשות ע״י שלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ורוצה לדעת פרטים על דבר כזה אם מישהו יודע תודה רבה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

שני ההתקנים מבוססי liquid crystal.

אני מעוניין ורוצה לדעת פרטים על דבר כזה אם מישהו יודע תודה רבה

זה פילם PDLC שהוא חלבי במצב רגיל והופך שקוף כשמפעילים עליו כמאה וולט. אתה יכול לקנות את זה לפי מטר מיצרנים סינים.

זמן הדלקה / כיבוי של עד מילישניות בודדות (מיידי).

אני לא חושב שמישהו מוכר קיטים לרכב.

אם אתה רוצה את הפילם להתקנה עצמית + drive circuit ואתה רציני, אני יכול לתת לך את המידע איפה לקנות וכמה עולה. מכס ושאר ההתעסקות עליך. זה נועד להדבקה על חלונות נייחים (קיים בחדרי ישיבות, חדרי מלונות, וכו'). זה לא מובטח שתצליח להתקין ברכב לבד.

יש את זה במרצדס SL:

o3n1tIQ5D6Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה התקן שונה והוא עובד כמו פיקסל אחד גדול של מסך המחשב שלך.

אכן "magic"... צעצוע בשקל עם כפתור הפעלה כרום בדשבורד.

si vis pacem, para bellum

פורסם
שני ההתקנים מבוססי liquid crystal.

זה פילם PDLC שהוא חלבי במצב רגיל והופך שקוף כשמפעילים עליו כמאה וולט. אתה יכול לקנות את זה לפי מטר מיצרנים סינים.

זמן הדלקה / כיבוי של עד מילישניות בודדות (מיידי).

אני לא חושב שמישהו מוכר קיטים לרכב.

אם אתה רוצה את הפילם להתקנה עצמית + drive circuit ואתה רציני, אני יכול לתת לך את המידע איפה לקנות וכמה עולה. מכס ושאר ההתעסקות עליך. זה נועד להדבקה על חלונות נייחים (קיים בחדרי ישיבות, חדרי מלונות, וכו'). זה לא מובטח שתצליח להתקין ברכב לבד.

זה התקן שונה והוא עובד כמו פיקסל אחד גדול של מסך המחשב שלך.

אכן "magic"... צעצוע בשקל עם כפתור הפעלה כרום בדשבורד.

תודה רבה לך על ההסבר ומוזר מה אין דבר כזה בארץ ?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם
תודה רבה לך על ההסבר ומוזר מה אין דבר כזה בארץ ?

ומה בדיוק יהיה הביקוש בארץ לדבר כזה?

פורסם

למה שלא יהיה? אם הינך רוצה לשמור על הרכב שלך אתה תעשה דבר כזה וכאשר הרכב יהיה בחניה ושמשות יהיו כהות כשתרצה לנוע איתו תבטל מה שלא מאפשר עם חלון שחור קבוע וגם זה לא ניתן לעשות קדימה

פורסם

זהו שאם תשים לב יש גם שחור

פורסם

אני הבנתי דווקא שבמצב שלא עובר מתח,זה שקוף וכאשר עובר מתח,זה נהפך חלבי

קיים במלון ממילא בירושלים

וחבר שלי הוא סגן מנהל אחזקה כללי שם,בחדרים האמבטיה והשירותים שם מזכוכית כזאת, ואם רוצים רואים ואם לא,אז לא

שאלתי אותו מה קורה בהפסקת חשמל והאישה בשירותים עושה דברים שלא רוצה שיראו ופיתאום נפל החשמל והבעל רואה? אז הוא הסביר לי שכאשר אין מתח זה חלבי ושיש מתח זה שקוף

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מה שאני יודע זה זכוכית כפולה, עם חומר כלשהוא באמצע שגורם לחלון להפוך כהה.

קיים שבמרצדסים. בנעילה של האוטו החלונות מתכהים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
כשיגיע בשחור ולא בחלבי אני בהחלט מזמין כזה.

זה אפשרי, אבל במצב "פתוח" זה יעביר רק 50% מהאור או קצת פחות. במצב "סגור", זה לא יהיה אטום לגמרי.

איפה היית רוצה להתקין וכמה היית משלם על זה?

• תוכן חדש...