Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הפלאפון היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

מי מאיתנו לא מחובר לפלאפון שלו כמו אוויר לנשימה?

היום הייתי במקור ברוך בירושלים, בהמתנה לרופא. ההיתי שם בשביל אורתופד, לרגל. לא שמתי לב כמה דקות, וכשחיפשתי את הפלאפון - שהיה מונח על הכיסא בסמוך אליי מתחת לתיק שלי - לא מצאתי אותו. בחיוג אליו (הרופא חייג אליו. בחור נחמד) הוא היה כבוי. :-( :-(

איזה מבאס זה. עכשיו לקנות מכשיר חדש וקו חדש. הקו היה קו טוק אנד גו של פלאפון, לא משהו יקר. אבל הפלאפון - אהבתי אותו. קיבלתי אותו במתנה מחבר טוב, ויש לו ערך סנטימנטלי יותר מכספי. הוא שווה היום אולי 50 שקל, אבל היו לי אהבה והערכה אליו.

היה שלום טלפון יקר, עשה כמה שיותר בעיות לגנב. :cry: :cry: :cry:

בברכת שלום,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה דגם זה היה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני הרבהי שנים כיסו לאשתי טלפון - מדגם שהיה כבר אז מיושן. גילינו רק לאחר כיומיים. הגנב הטיפש לא הוציא ממנו אפילו שיחה אחת, ומן הסתם הטלפון נחסם כאשר דיווחנו לאורנג'.

לגבי אבזרים קטנים בעלי ערך רגשי - איני משתמש בהם אלא שומר אותם בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני הרבהי שנים כיסו לאשתי טלפון - מדגם שהיה כבר אז מיושן. גילינו רק לאחר כיומיים. הגנב הטיפש לא הוציא ממנו אפילו שיחה אחת, ומן הסתם הטלפון נחסם כאשר דיווחנו לאורנג'.

לגבי אבזרים קטנים בעלי ערך רגשי - איני משתמש בהם אלא שומר אותם בבית.

היום כשלכולם יש חבילות ללא הגבלה, אין טעם לגנוב מכשירים בשביל שיחות :)

היום זה כדי למכור לאנשים תמימים במחירים זולים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמעתי שיש דרך לנטרל את הטלפון משימוש בעזרת שימוש במספר ה-IMEI שלו. איך עושים זאת?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
המכשיר היה מדגם סמסונג גלקסי ג'יו - S-5660.

זה המכשיר שלי מהעבודה. דווקא הייתי ממש מבסוט אם היו גונבים לי אותו, זה עלבון לסמארטפונים לקרוא לו ככה :wink:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שמעתי שיש דרך לנטרל את הטלפון משימוש בעזרת שימוש במספר ה-IMEI שלו. איך עושים זאת?

אם המכשיר נקנה דרך חברה (פלאפון, אורנג', סלקום וכו')

אפשר לחסום אותו. אם זה טלפון מחנות פרטית אז אי אפשר.

הדבר הכי דפוק בכל הסיפור, חשבתי יש לך איזה גלקסי 4 או משהו, בסוף לא משהו מיוחד.

איזה אנשים מטומטמים, אי אפשר אפילו למכור מכשיר כזה :|

פורסם

ניתן לחסום מכשיר לפי מספר ה-IMEI שלו ע"י תלונה למחלקת הגניבות של ספקית הסלולר שלך.

אם המכשיר נקנה דרך אותה חברה - מה טוב, אחרת אתה תצטרך לספק לחברה את מספר ה-IMEI עם הוכחת רכישה על מנת לחסום אותו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הגנב הטיפש לא הוציא ממנו אפילו שיחה אחת, ומן הסתם הטלפון נחסם כאשר דיווחנו לאורנג'.

הוא ממש לא טיפש.

אם הוא היה מוציא שיחה היית יכול בפירוט שיחות לראות בדיוק למי הוא התקשר ואז היית מגיע אליו.

לפותח השרשור, לא נורא תקנה כזה חדש ב-50 ש"ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היום כשלכולם יש חבילות ללא הגבלה, אין טעם לגנוב מכשירים בשביל שיחות :)

היום זה כדי למכור לאנשים תמימים במחירים זולים.

אני מדבר על לפני למעלה מ-10 שנים, כאשר שיחות עלו בערך שקל +IC. כמוכן המכשיר היה SIM locked כפי שהיה מקובל אז, כך שחסימה של ה-IMEI על ידי ספק הסלולר הפכה אותו לבלתי שמיש למעשה.

ניתן לחסום מכשיר לפי מספר ה-IMEI שלו ע"י תלונה למחלקת הגניבות של ספקית הסלולר שלך.

אם המכשיר נקנה דרך אותה חברה - מה טוב, אחרת אתה תצטרך לספק לחברה את מספר ה-IMEI עם הוכחת רכישה על מנת לחסום אותו.

צריך לרשום את הטלפון בחברה כאשר הוא בידך - עליך להציגו וכך יש לחברה הוכחה שהוא שלך. במקרה גניבה אתה מדווח לחברה והמכשיר נחסם אוטומטית בכל החברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במכשירי הסמסונג יש אפשרות לשנות את מספר ה-IMEI. אז אם הגנב שלנו חכם כנראה שהוא יעשה את זה.

ברוב (אם לא בכל) מכשירי האנדרויד ניתן לעשות זאת. ההבדל הוא שבסמסונגים זה גם קורה בטעות לפעמים :p

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...