Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שיותר חזק עד 160k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ספורטיבי עם ביצועים כמה שיותר טובים במחיר הנ"ל. לא סגור עדיין אם אני רוצה משומש או חדש, בינתיים הנטייה היא ללכת על הפולו GTI חדשה במחיר הזה. יש אלטרנטיבות טובות יותר? כמובן עדיף שיהיה כמה שיותר יפה אמין וחסכוני אבל ברור לי שאי אפשר לרצות ולקבל הכל ... מה דעת המומחים?

תודה מראש!

פורסם

כחדשות עדיף לבדוק את הקורסה OPC וגם ה-208GTI הדנדשה נשמעת מעניינת. מבחינת האצה נטו כנראה שהפולו GTI תהיה מהירה(למרות הספק נחות) יותר בגלל הגיר DSG, אבל תספק פחות הנאה למשתמש.

כמשומשות יש אינספור אופציות..

פורסם

אין מכוניות חדשות באמת חזקות במחיר הזה.

הייתי מציע לך לבדוק סיאט לאון קופרה / קופרה R משומשת.

ישאר לך המון עודף ובדר"כ ניתן למצוא ביד 2 עם שיפורים קלים שנותנים כ-330 כ"ס וצפונה...

אין רכב יחסית חדש שיתן לך כוח כזה בתקציב כזה כמו הקופרה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מסכים, עם הבחור מעליי.

אם אתה רוצה חדש, אז ההספק המקסימאלי שתוכל לקנות הוא 200 כ"ס, שזה לא חלש, אבל גם לא הכי חזק שאתה יכול לקחת.

יד שניה יש לך כבר מבחר מאד גדול ... החל מהגולף GTI דרך ה Leon Cupra R ועד ה Megan RS, הכל תלוי מה העדפה האישית שלך.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה, מדוע נאמר פה שהפולו תספק פחות הנאה למשתמש? בגלל שזה לא גיר ידני?

ואיך הRS מבחינת אמינות אם אני הולך בכיוון של יד שנייה?

פורסם

דווקא תיבת ה DSG מעולה.

פשוט אמרת שאתה רוצה את ההכי חזק שאפשר ... אם כבר ה Corsa OPC עדיפה.

אבל ה"כמה שיותר חזקה" זה פשוט רק יד שניה. לגבי האמינות של ה RS כדאי לבדוק עם בעליה, למרות שאני לא מאמין שאמורה להיות בעיה גדולה מדיי מכיוון שמכלולים רבים מגיעים מניסן, (לפי מה שאני יודע לפחות), ככה ששווה להתייעץ עם הבעלים של רכב כזה.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

הגיוני שלא מצאתי RS, נמכרות יח' בודדות כל שנה. אגב היא ידנית בלבד אם זה משנה לך.

אם מעניין אותך כח וביצועים נטו, לך על הלאון קופרה\לאון קופרה R, זה הרכב הכי חזק שתמצא משנתון מתקדם.

לדעתי הפולו GTI דיי פושרת, ביצועים טובים אבל לא מסחררים, הגה מנותק ובלמים גרועים שדועכים מהר.

פורסם

בתקציב הזה לאון קופרה משומשת תשאיר לך הרבה עודף.

אם "הכי חזק" זה מה שמעניין אותך בעיקר,

בעודף שנשאר תוכל להשקיע בשיפורי מנוע ופליטה פשוטים יחסית שיתנו לך הספקים מרשימים.

פורסם

לדעתי הפולו GTI דיי פושרת, ביצועים טובים אבל לא מסחררים, הגה מנותק ובלמים גרועים שדועכים מהר.

בתור בעלים של אחת אני מסכים עם כל מילה!!

• תוכן חדש...