Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי מדבקת קרבון כסופה גדולה שהזמנתי ואני מעונין להדביק על החלקים בהגה שהתקלפו

יש דרך לגזור את זה בצורה הרצויה בשיטה מסוימת למה ניסיתי ולא כל כך הולך לי

דוגמא לאיפה אני רוצה להדביק:

הרכב הוא פולו 2009

http://sizmedia.com/my.php?i=dzmuzadlmxdy.jpg

אפשר לראות איפה אני בדיוק רוצה להדביק על איזה חלקים

נ.ב

אולי יש איזה מוצר באייבי שאפשר להזמין שמתלבש על החלקים האלה?

תודה על העזרה מראש

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
אתה בטוח שחכם להדביק מדבקה על כרית האויר בהגה?

מה הבעיה להדביק מדבקה על חלק כיסוי של כרית אויר?

לא רואה שום הגיון באמירה שלך. להתעסק עם כריות אויר זה מסוכן אבל להדביק מדבקה על כיסוי זה לא שהיא תעוף עליך ותדביק אותך למוות.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
לא אבל היא עלולה למנוע מכרית האוויר להיפתח.

כל עוד אתה לא מדביק למוות על החיבור של החלק המכסה את הכרית לפנל ליידו (לדעתי זה טריוואלי, פותח השרשור בכלל ציין מדבקת סמל)

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

קודם כל לא היה ברור מה הוא רוצה להדביק (רמז, זה לא הסמל).

דבר שני, אתה יודע בדיוק מה המקום שההגה נפתח ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה הבעיה להדביק מדבקה על חלק כיסוי של כרית אויר?

במקרה של תאונה, חס וחלילה, יש בכיסוי הזה חלוקה לתפרים שאמורים להקרע ולאפשר פתיחת הכרית.

מתכנני הרכב חשבו שאפשר לוותר על קרבון שם, לטובת שימוש בטוח בכרית האויר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במקרה של תאונה, חס וחלילה, יש בכיסוי הזה חלוקה לתפרים שאמורים להקרע ולאפשר פתיחת הכרית.

מתכנני הרכב חשבו שאפשר לוותר על קרבון שם, לטובת שימוש בטוח בכרית האויר.

אם כך הדבר אז הגיוני מה שאתה אומר, למרות שקשה לי לתאר (ברכבים שראיתי) את הכיסוי העבה הזה מתחיל להתפרק למס' חתיכות.

פורסם

זה לא מתפרק לחתיכות, זה נפתח.

לדוגמא, קח פנקס צ'קים, הצ'ק מחובר לספח אבל אם תסתכל מקרוב תראה שיש בין הצ'ק לספח חתכים קטנים והוא בעצם מחובר רק בחלק מהרוחב שלו, כדי לאפשר לך לקרוע אותו ביותר קלות.

אותו דבר ההגה, בפנים הוא קצת חתוך כדי לאפשר לכרית האוויר לקרוע את ההגה (לכרית אוויר יש מספיק כוח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא ממליץ להדביק כלום על ההגה. מהסיבה הפשוטה שאחרי שעתיים בשמש ישירה הדבק יימס והכל יתקלף לך. אני יודע שיש כיסויי קרבון ופיבר עם גימור קרבון שמתלבשים במקום החלק המקורי.. תריץ חיפוש בגוגל carbon interior polo 2009 ויכול להיות שתמצא את מבוקשך.

• תוכן חדש...