Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - בסביבות 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה, אני מתלבט בין הדגמים :

קיה ריו מאובזרת

סקודה ראפיד אוטו' 1.4

סוזוקי SX4 OUTDOOR

השימוש יהיה בעיקר בתוך ישוב, נסיעות קצרות.

אמינות ובטיחות, רכב גבוה, צריכת דלק נמוכה וטיפולים יחסית זולים, כמו שרשמתי התקציב הוא 100K אבל אם יש סיבה טובה יש אפשרות לגמישות :-P

אם יש לכם המלצות לרכבים אחרים אשמח לשמוע. :-)

תודה ושבוע טוב

פורסם

אתה בטוח שראפיד 1.4 אוטומטית תעלה לך 100אלף?-כי אני לא.

הסוזוקי מיושנת אבל נותנת ישיבה גבוה-נוח בכניסה ויציאה.

אופציות נוספות-סיטרואן C3,קיה ריו החדשה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הייתי בוחר בריו ללא היסוס.

הסקודה - ראשית - שקונצרן VAG ימשיך את הניסויים שלו בבני אדם על מישהו אחר. שנית, ממה שעולה כאן, השירות של צ'מפיון הוא לא משהו לכתוב עליו הביתה. שלישית, שנתיים אחריות.

הסוזוקי - רכב שעבר זמנו לדעתי.

הריו - מעוצבת, מאובזרת, אחריות מלאה לשלוש שנים + 4 למנוע וגיר. הנסיון האישי שלי עם רכבי קיאה מצויין. אמינות ללא רבב.

זו הבחירה שלי. אני בטוח שיש גם בחירות הפוכות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הפיאסטה אוטומטית 1600 החדשה עם הגיר הרובוטי ומאוד התרשמתי. אפשר לקנות אותה חדשה בליסינג ב-87 אלף שקל. לדעתי החבילה הכי טובה היום בסופר מיני.

פורסם

ואגב, המלצה שלי. תתרחק מהריו. הייתה לי אחת. היא אמנם מאוד מאובזרת ויפה, אבל פה נגמרת החגיגה. מנוע עצל וגיר מיושן. והכי גרוע - שותה דלק כמו שיכור בסילבסטר.

פורסם
הייתי בוחר בריו ללא היסוס.

הסקודה - ראשית - שקונצרן VAG ימשיך את הניסויים שלו בבני אדם על מישהו אחר. שנית, ממה שעולה כאן, השירות של צ'מפיון הוא לא משהו לכתוב עליו הביתה. שלישית, שנתיים אחריות.

הסוזוקי - רכב שעבר זמנו לדעתי.

הריו - מעוצבת, מאובזרת, אחריות מלאה לשלוש שנים + 4 למנוע וגיר. הנסיון האישי שלי עם רכבי קיאה מצויין. אמינות ללא רבב.

זו הבחירה שלי. אני בטוח שיש גם בחירות הפוכות.

אם זאת הבחירה שלך אני מהמר שמעולם לא נהגת בה. עגלה זאת מחמאה בשבילה, אבל אם קונים אותך במסך מולטימדיה אז החיים של היצרנים קלים.

פורסם

הטולדו זהה לראפיד במכלולים, סיאט קיבלו את הרכב כמוצר מוגמר מסקודה.

ההבדלים בעיקר עיצוביים. כמו כן, הבדלים מינוריים באבזור ובתמחור(כנראה לטובת הסיאט).

פרטים כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=488559&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98+%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95

פורסם

עדכון -

אחרי סקר ונסיעות מבחן בסוכנויות החלטנו לצמצם ל2 דגמים

סקודה פביה

סוזוקי SX4 OUTDOOR

מישהו יכול לעזור בחלטה? משהו מנסיון אישי?

תודה על העזרה

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן על הפיאסטה אוטומטית 1600 החדשה עם הגיר הרובוטי ומאוד התרשמתי. אפשר לקנות אותה חדשה בליסינג ב-87 אלף שקל. לדעתי החבילה הכי טובה היום בסופר מיני.

חולק עליך. דווקא את העסקה המשתלמת מציעה לדעתי הקליאו החדשה. אבזור, מנועים וגיר.

פורסם
עדכון -

אחרי סקר ונסיעות מבחן בסוכנויות החלטנו לצמצם ל2 דגמים

סקודה פביה

סוזוקי SX4 OUTDOOR

מישהו יכול לעזור בחלטה? משהו מנסיון אישי?

תודה על העזרה

אם ההחלטה היא בין ה2 האלה - אז לך על הסוזוקי.

מבחינת רוב הדברים שציינת (אמינות, רכב גבוה, טיפולים) הא עולה על הסקודה.

החיסרון העיקרי של ה-SX4 ביחס לפאביה היא צריכת הדלק, אבל אם עיקר הנסיעות הם בתוך היישוב - זה לא צריך להטריד אותך.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...