Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזוג פנסיונרים שמחליף קורולה.

התגובה הרפלקסיבית שלי היא "לא!" אבל חשבתי לתת לה צ'אנס ולשאול כאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על זו שיצאה באמצע 2012.

רכב ממש טוב, שמעתי עליו רק דברים טובים ויצא לי לנהוג בו פעם אחת (דגם ברמת אבזור סטייל)

ונסעתי בו בתור נוסע מרחובות לחיפה- נסיעה חלקה, מזגן מקפיא, הגיע ל110 כשהטורים על 2500 ונוח מאוד.

חסרונות ששמתי לב:

חשוך מאוד מבפנים ואין סיכוי שבעולם שנכנסים 3 מאחורה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לזוג פנסיונרים שמחליף קורולה.

התגובה הרפלקסיבית שלי היא "לא!" אבל חשבתי לתת לה צ'אנס ולשאול כאן.

זה כי אתה עדיין לא פנסיונר:-D

בסך הכל סופרמיני טובה. אמנם ללא שאר רוח אך לפנסיונרים שכבר רגילים לטויוטה, זו מכונית שמאוד קל לחיות איתה והיא קלה מאוד לניהוג (שדה ראיה+היגוי קל ומהיר יחסית+אחיזה גבוהה והתנהגות כביש טובה) ובטוחה עם 7 כריות אוויר, בדיוק מהסוג שמתאים לאנשים שרק רוצים להגיע מנקודה לנקודה (כמו הקורולה לא?). היא גם די חסכונית. לא לוותר על רמת האבזור סטייל שמוסיפה מערכת טויוטה טאצ' הכוללת דיבורית BT, מצלמת רוורס ועוד.

מצד שני, לשוק יש עוד הרבה מה להציע בסגמנט ואולי למשל הספייס סטאר שזולה בכ-20 אלף שקל, גם כן יכולה להתאים.

פורסם

הספיייס ורסו בתוספת של 3K מציעה מרווח עדיף בהרבה וגם תנוחת נהיגה גבוהה שמתאימה יותר לאנשים מבוגרים.

יחידת ההנעה זהה.

פורסם

רכב מרווח יחסית לגודל שלו, גיר רציף ולא רובוטי כמו בדור הקודם. ברוב הביקורות שקראתי היתה התייחסות להגה והטענה העיקרית היא שהוא מנותק וקל מדי, מה שגורם לחוסר בטחון בכבישים מהירים. במחיר הזה כדאי לשקול גם את הסוזוקי סוויפט והרבה יותר משניהם - את הפורד פיאסטה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מי שלא מודע לכך, רכבי טויוטה יאריס החדשים מגיעים עם פגם ייצור במנוע.

הפגם מתבטא ברעשים מהמנוע כאשר הוא קר. כמו כן נוצרת הצטברות פיח בראש מנוע.

למי שברשותו טויוטה יאריס חדשה עם רעשים כאלה מוזמן לפנות למוסך מורשה ושם יגידו לו שצריך להחליף בוכנות, טלטלים וניקוי ראש מנוע.

ממש ביזיון למי שקנה רכב חדש.

מוזמנים לראות את הפגם בארץ ובעולם. כנסו:

bit.ly/1drvc1U

bit.ly/14ZGvNV

bit.ly/18Jdkfd

• תוכן חדש...