Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מצלמת רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

בגלל שאני נהג צעיר, שמתקשה לאמוד מרחק ומתקשה בגלל זה לחנות ברוורס, חשבתי להקדים תרופה למכה שתבוא כאשר אעשה תאונה(לא שאני מאמין שזה יכול למנוע כל תאונה) ובדקתי מחירים של מצלמות רוורס-תחילה בישראל:המחיר היה 250 שקל לא משנה בדיוק איפה אבל הבנתי שבשביל מצלמה קטנטנה זה יותר מדי וזה לא כלל אפילו התקנה.

הלכתי לEbay לחפש מצלמת רוורס ומצאתי אחלה מחירים-42 שקל למצלמה משלוח בחינם והמוכר מצטיין.

עכשיו יש לי כמה שאלות לאלה שיש להם או שמתכוונים לקנות אולי תוכלו לעזור לי לפני שאני קונה

1.איפה אני יכול להתקין את המצלמה? ראיתי שהרבה מתקינים מעל המספר אבל פה אני לא מקבל שום תושבת כדי להתקין על המספר אלא רק מצלמה ואת החיבורים שלה.

2.איך מחברים את המצלמה למסך אם המסך נמצא בתוך הרכב? לאיפה מחברים את "הבננות הצהובות" האלה? שואל את זה כדי לדעת האם מי שיתקין לי את המצלמה יחפור את כל האוטו כדי לחבר את זה למסך ויתעסק לי בכל החיווט, כי אם כן אולי כדי כבר לוותר. מצטער על הבורות אני לא מבין בזה הרבה.

3.האם יש לכם המלצות למישהו מומחה שיתקין את המצלמה באזור המרכז ויעשה עבודה איכותית בזול?

פורסם

מניסיון מצלמת רוורס זה סתם גימיק אם אין לך רכב גדול בסגנון ג'יפ/וואן.

ממליץ ללכת על חיישני רוורס,בעייני הרבה יותר יעיל והצילו אותי (נהג חדש) כבר כמה פעמים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באמת עדיף לך חיישנתי רוורס לרכבי פרטי.

חבל להסתבך עם מצלמה. ראיתי אתמול באתר GRUPON נדמה לי, חיישני רוורס בכל צבעי הקשת ב100 ש''ח לא כולל התקנה,

מחיר ריצפה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
באמת עדיף לך חיישנתי רוורס לרכבי פרטי.

חבל להסתבך עם מצלמה. ראיתי אתמול באתר GRUPON נדמה לי, חיישני רוורס בכל צבעי הקשת ב100 ש''ח לא כולל התקנה,

מחיר ריצפה.

+100 ש''ח התקנה ואתה מקבל חיישנים ב200 שקל שזה מחיר מצוין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבנתי אתכם.

אני כבר חשבתי על חיישני רוורס אבל פחדתי תמיד מהחורים שעושים בטמבון ועוד שיש לי רכב חדש, גם אבא שלי לא אהב את הרעיון.

שכנעתם אותי לקנות חיישני רוורס, יש למישהו הצעות איפה להתקין ומאיפה לקנות? כדי לקנות מEbay?

פורסם
הבנתי אתכם.

אני כבר חשבתי על חיישני רוורס אבל פחדתי תמיד מהחורים שעושים בטמבון ועוד שיש לי רכב חדש, גם אבא שלי לא אהב את הרעיון.

שכנעתם אותי לקנות חיישני רוורס, יש למישהו הצעות איפה להתקין ומאיפה לקנות? כדי לקנות מEbay?

חיפשת את המבצע של GRUPON שציינתי?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
הכוונה לאלה?

אם כן מצאתי משהו דומה באייבי

כן בסגנון, אתה יכול גם להזמין באיביי, אבל במקרה הזה הייתי הולך למי שייתן אחריות בארץ לדבר כזה.

פורסם
כן בסגנון, אתה יכול גם להזמין באיביי, אבל במקרה הזה הייתי הולך למי שייתן אחריות בארץ לדבר כזה.

150 שקל לחיישנים+התקנה זה נחשב זול?

אני פשוט לא מבין כלום בדבר הזה יקח לי שנה לעשות סקר שוק.

האם ההתקנה דורשת התעסקות בכל החיווט והחשמל של הרכב? כי זה רכב חדש ואמרו לי כמה שפחות להתעסק בחשמל של הרכב נכנסתי מזה לחרדות.

פורסם

למה אתה צריך חישני רוורס ?

מה הבעיה להסתכל במראות, גם אני נהג חדש והחיישנים האלה רק מפריעים לי, הם גורמים לך להיות שאנן (וגם אתה לא תלמד לעשות רוורס כמו שצריך), נהגתי על רכבים עם חיישני רוורס ובלי והיה לי יותר נוח ברכב בלי החיישנים.

מה אתה חושב שההורים שלך עשו שהם היו נהגים חדשים ? ברכב של המורה שלך היו חיישנים ?

תחנה פעם פעמיים בלי חיישנים, תיזהר אחרי שאתה חונה תצא מהרכב תסתכל אם יש לך עוד מרחק או לא ולאט לאט תלמד את המידות של הרכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני בדעה שמצלמת רוורס מיותר/מסוכן. יצא לי לראות נהג בחניון שיוצא תוך כדי הסתכלות במסך, אד נכון שמאחורה הוא לא פגע בכלום אך את המראת צד הוא "תקע" בעמוד.

אני חושב שחיישני רוורס זה דבר טוב, כמובן שחיישני הרוורס לא באים במקום הסתכלות במראות, אך אם יש ילד שמתכופף/מסתתר מאחורי הרכב או עמוד קטן מקבלים התראה וזה מוסיף.

פורסם

מה הבעיה להסתכל במראות, גם אני נהג חדש והחיישנים האלה רק מפריעים לי, הם גורמים לך להיות שאנן (וגם אתה לא תלמד לעשות רוורס כמו שצריך), נהגתי על רכבים עם חיישני רוורס ובלי והיה לי יותר נוח ברכב בלי החיישנים.

מה אתה חושב שההורים שלך עשו שהם היו נהגים חדשים ? ברכב של המורה שלך היו חיישנים ?

תחנה פעם פעמיים בלי חיישנים, תיזהר אחרי שאתה חונה תצא מהרכב תסתכל אם יש לך עוד מרחק או לא ולאט לאט תלמד את המידות של הרכב.

חניתי עשרות פעמים בלי חיישנים או מצלמה.

המטרה זה לא לעזור לי להחנות כי את זה אני יודע, אלא להימנע מתאונות לא נעימות.

קידמה לפעמים זה דבר חשוב ועוזר בטיחותית, אני יכול לתת אותה דוגמא על פלאפון שהוא מסרטן ולהורים שלך לפני 30 שנה לא היה פלאפון, אך אני מתאר לעצמי שהיום אתה הולך עם אחד כזה אפילו רק בשביל שיחות חירום וכו'.

ברור שאני מעדיף לסמוך על עיניי ולהחנות בלי, וזה לא באמת מונע ממני להחנות ברוורס אבל לפעמים ברצוני לאמוד את המרחק, לדעת אם אני הולך לפגוע במשהו מאחור או סתם לדעת שהחנית קרוב לשפת המדרכה.

רציתי רק לעדכן פה את כולם שאני כנראה אקנה מצלמת רוורס, חיישני רוורס, מצלמת DVR וכרטיס זיכרון 32 ג'יגה 10 קלאס הכל ב190 שקל בערך כולל משלוחים כולל הכל. עכשיו מה שנשאר זה ההתקנה לכל דבר.

מישהו יכול לעזור לי בכל הנוגע להתקנות? איפה מומלץ להתקין? איפה זול להתקין?

תודה רבה לכל מי שעוזר ושבת מבורכת

פורסם

חיישני רוורס זו מערכת מצילה חיים, במיוחד ברכב גבוה כמו CX5 שאתה נוהג. כי אם איזה ילד קטן יעמוד מאחורי הרכב שלך אתה לא תיראה אותו לא במראות ולא דרך שמשה האחורית. אתה פשוט תעשה רוורס ותיקח אותו. בחניות צפופות מערכת הזאת מאוד שימושית ומאפשר להחנות את הרכב ברמת דיוק שאי אפשר ללא חיישנים. המערכת מפריע לך כי אתה לא רגיל.

אני ממליץ על חיישני רוורס לכלל ציבור הנהגים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

YaKaR178 החיישנים האלו מ EBAY מעולים. חבר הזמין אותם ושילם בארץ 100 ש''ח עבור התקנה.

עובדים יותר טוב מהחיישנים ב300 שקל שלי :lol: .

פורסם

GABIUBOGI תודה רבה אני רוכש אותם בנוסף לעוד כמה אבזורים.

השאלה איפה אני מתקין אותם בצורה מקצועית כי אני לא רוצה להגיע לחאפר, ומצד שני אני גם רוצה מישהו זול. 100 שקל נשמע אחלה

• תוכן חדש...