Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מצלמת רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

tzvipper לפי הסמלון אין לפות"ש רכב גבוה ולכן המלצתי היא להימנע כדי לא להיות תלוי בהם, כמובן שזה עוזר אבל זה עלול להפוך אותך לתלותי וברגע שהוא יעלה על רכב אחר הוא לא יצליח לחנות בלי החיישנים (אומנם לא סביר שזה יקרה אבל זה בהחלט אפשרי).

YaKaR178 לדעתי אם אתה כבר הולך על חישנים\מצלמה עדיף לדעתי חיישנים (ואין צורך בחיישנים ומצלמה).

בקשר לשאר, הייתי בודק את האיכות של הדברים האלה (אתה מזמין מEBAY ? ) מצלמת DVR וכרטיס 32GB CLASS 10 עולים 190 ? (גם כדיל ביחד זה נשמע לי קצת זול מידי, תבדוק טוב טוב).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
tzvipper לפי הסמלון אין לפות"ש רכב גבוה ולכן המלצתי היא להימנע כדי לא להיות תלוי בהם, כמובן שזה עוזר אבל זה עלול להפוך אותך לתלותי וברגע שהוא יעלה על רכב אחר הוא לא יצליח לחנות בלי החיישנים (אומנם לא סביר שזה יקרה אבל זה בהחלט אפשרי).

YaKaR178 לדעתי אם אתה כבר הולך על חישנים\מצלמה עדיף לדעתי חיישנים (ואין צורך בחיישנים ומצלמה).

בקשר לשאר, הייתי בודק את האיכות של הדברים האלה (אתה מזמין מEBAY ? ) מצלמת DVR וכרטיס 32GB CLASS 10 עולים 190 ? (גם כדיל ביחד זה נשמע לי קצת זול מידי, תבדוק טוב טוב).

אכן זול מדי. המצלמה היא מזויפת. בעקרון אני קונה אותה כי ראיתי את הסרטון הזה של דניס עם זה שהוא עוצר בתמרור עצור ובכל זאת נותנים לו קנס, מכאן הבנתי שהרישיון שלי בסכנה כל הזמן גם כשאני לא עושה כלום, וגם כדי לתעד תאונות ושתיהיה עדות טובה על הכביש.

מבחינתי שהאיכות תיהיה ירודה ושיתקלקל תוך חודשיים.

הכרטיס זיכרון לפחות אמיתי.

פורסם

YaKaR178 כל מתקין מערכות באזור שלך יעשה את ההתקנה בקלי קלות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
YaKaR178 כל מתקין מערכות באזור שלך יעשה את ההתקנה בקלי קלות.

יש אצלי באזור מלא מתקיני מערכות, עכשיו רק נשאר לבחור 8)

מישהו יכול להגדיר לי בערך כמה יעלה לי התקנה של חיישני רוורס? האם יש מצב להתקנה בפחות מ100 שקל או שזה מוגזם מדי?

אני שואל את זה כדי לדעת האם לפסול ישר כל מתקין שרוצה 150 ומעלה.

פורסם
אכן זול מדי. המצלמה היא מזויפת. בעקרון אני קונה אותה כי ראיתי את הסרטון הזה של דניס עם זה שהוא עוצר בתמרור עצור ובכל זאת נותנים לו קנס, מכאן הבנתי שהרישיון שלי בסכנה כל הזמן גם כשאני לא עושה כלום, וגם כדי לתעד תאונות ושתיהיה עדות טובה על הכביש.

מבחינתי שהאיכות תיהיה ירודה ושיתקלקל תוך חודשיים.

הכרטיס זיכרון לפחות אמיתי.

כרטיס 32 גיגה קלאס 10 מקורי עולה באזור ה 21-26 דולר

אם קנית הפחות רוב הסיכויים שזה מזוייף (קלאס נמוך)

פורסם
כרטיס 32 גיגה קלאס 10 מקורי עולה באזור ה 21-26 דולר

אם קנית הפחות רוב הסיכויים שזה מזוייף (קלאס נמוך)

תגיד לי אתה

EBAY

aliexpress

שני המוכרים מצטיינים, הרבה פידבקים טובים.

מאמין שהכרטיסון הקטן הזה לא אמור לעלות יותר מדיסק און קי שחבר קנה של 32 ג'יגה בייט אמיתי USB3 מהיר של סאן דיסק ב10 דולר. 21 דולר זה מוגזם לכל הדעות.

יש פה מישהו שיודע כמה זמן זה דקת צילום במצלמת DVR באיכות שהיא לא HD? האם 16 ג'יגה כרטיס זיכרון זה מספיק או שצריך יותר?

פורסם

ידידי, אפשר לרשימה של להמנע כדי לא להיות תלוי להוסיף הרבה מאוד: מזגן, גיר אוטומטי, הגה כוח, רכב בכלל, נשים וכד'.

גם ברכב נמוך זו מערכת מצילה חיים - אני ממליץ לשים את זה בכל רכב. ברכבים יקרים מערכת הזאת כבר מזמן סטנדרט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישהו יודע אולי לענות לי כמה מגהבייט לדקת צילום בdvr סטנדרטי בלי HD?

האם 16 ג'יגה זה מספיק?

ולACES-אני עובד ב"ראש קטן", ברגע שאני מקבל את הכרטיס אני בודק אותו וכל עוד הוא פועל על המצלמה במהירות וכמו שצריך, וקצב ההעברה מהיר והמצלמה מצליחה לצלם ולמלאות את כל הכרטיס, מבחינתי הכרטיס אינו מזוייף, ואם הכרטיס נכשל באחד מהמבחנים האלה אני כמובן מחזיר אותו ומקבל את כספי בחזרה בטענה שהכרטיס מזוייף.

פורסם

לפי דעתי אפשר להסתדר עם כרטיס 16GB.

הכרטיסים שקנית הם לא כרטיסים של חברה מוכרת. אני לא יודע עד כמה זה משפיע על ביצועי הכרטיס, אבל כרטיס של חברה יעלה לך טיפה יותר.

פורסם
לפי דעתי אפשר להסתדר עם כרטיס 16GB.

הכרטיסים שקנית הם לא כרטיסים של חברה מוכרת. אני לא יודע עד כמה זה משפיע על ביצועי הכרטיס, אבל כרטיס של חברה יעלה לך טיפה יותר.

כן אני יודע.

גם הdvr הוא לא מוכר אלא מזוייף.

העיקר שכל החבילה כולל חיישנים ומצלמת רוורס עולים לי 190 שקל ביחד. המוכר הראה לי הוכחה שהכרטיס זיכרון במהירות 10 קלאס, ברור לי שאיכות הכרטיס תיהיה ירודה מזו של כרטיס מחברה אמיתית אבל זה לא מפריע לי בנתיים.

קניתי בסוף 32 ג'יגה כרטיס זיכרון, חיישני רוורס לבנים, מצלמת רוורס עם תושבת ומצלמת DVR.

אני מצטער שאני מרבה בכל כך הרבה שאלות אבל עלתה בי עוד שאלה.

לחיישני רוורס יש מין קופסא שאליה אתה מחבר את כל החיישנים וגם את המד מרחק המצפצף הזה, אבל איפה בדיוק אני שם את הקופסא? לא ראיתי אף פעם בשום מכונית שיש קופסא כלשהי.

פורסם
יש אצלי באזור מלא מתקיני מערכות, עכשיו רק נשאר לבחור 8)

מישהו יכול להגדיר לי בערך כמה יעלה לי התקנה של חיישני רוורס? האם יש מצב להתקנה בפחות מ100 שקל או שזה מוגזם מדי?

אני שואל את זה כדי לדעת האם לפסול ישר כל מתקין שרוצה 150 ומעלה.

למתקין יש כחצי שעה (פלוס) עבודה כך ש 150 ש"ח עבור עבודה נשמע סביר.

אך האם בדקת אם מתקין יהיה מוכן להתקין חיישני רוורס שאתה תביא לו. ואם תהיה לך בעיה בחיישנים ישר על ההתקנה או שבוע אחרי, מי יהיה אחראי ?

פורסם
כן אני יודע.

גם הdvr הוא לא מוכר אלא מזוייף.

העיקר שכל החבילה כולל חיישנים ומצלמת רוורס עולים לי 190 שקל ביחד. המוכר הראה לי הוכחה שהכרטיס זיכרון במהירות 10 קלאס, ברור לי שאיכות הכרטיס תיהיה ירודה מזו של כרטיס מחברה אמיתית אבל זה לא מפריע לי בנתיים.

קניתי בסוף 32 ג'יגה כרטיס זיכרון, חיישני רוורס לבנים, מצלמת רוורס עם תושבת ומצלמת DVR.

אני מצטער שאני מרבה בכל כך הרבה שאלות אבל עלתה בי עוד שאלה.

לחיישני רוורס יש מין קופסא שאליה אתה מחבר את כל החיישנים וגם את המד מרחק המצפצף הזה, אבל איפה בדיוק אני שם את הקופסא? לא ראיתי אף פעם בשום מכונית שיש קופסא כלשהי.

כשאני התקנתי לאבא שלי (התקנה עצמית), שמתי אותה בתא המטען בצד, מחוזקת לאחת הפינות כך שלא תפריע. אני לא יודע איפה ממקמים אותה בהתקנה מקצועית.

פורסם
כשאני התקנתי לאבא שלי (התקנה עצמית), שמתי אותה בתא המטען בצד, מחוזקת לאחת הפינות כך שלא תפריע. אני לא יודע איפה ממקמים אותה בהתקנה מקצועית.

תודה רבה על התשובה. אני מעריך שגם בהתקנה מקצועית ישימו אותה בצד כדי שלא תפריע.

למתקין יש כחצי שעה (פלוס) עבודה כך ש 150 ש"ח עבור עבודה נשמע סביר.

אך האם בדקת אם מתקין יהיה מוכן להתקין חיישני רוורס שאתה תביא לו. ואם תהיה לך בעיה בחיישנים ישר על ההתקנה או שבוע אחרי, מי יהיה אחראי ?

ראיתי הרבה שמזמינים מחו"ל כל מיני דברים והולכים לבעל מקצוע שיתקין להם את זה. אני אבדוק מראש מי יסכים ומי לא.

לגבי האחריות, כשתיהיה בעיה בחיישנים אני כמובן מקבל החזר גם אם כבר התקינו את החיישנים. מהמוכר שאני קונה ממנו קנו עוד הרבה שנתנו לו פידבקים טובים על המוצר, אני מקווה שלא יגיע פגום.

יש אפשרות לבדוק לפני שאני מתקין בעזרת חיבור החיישנים האם הם פועלים היטב או שחייבים לחבר אותם לאוטו לשם כך?

• תוכן חדש...