Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הבא-

פורסם רכב ביד 2. על פניו, נתונים מעולים. לפי המודעה- יד 1, מוכר עקב נסיעה לחו"ל.

קבעתי עם המוכר, מגיעים, הוא מציג רשיון- הרשיון על שם בחורה, והיא היד השניה (בעלים קודמים 01).

כששאלתי אותו איך הוא קשור אליה הוא הסביר שהבחורה "שמה את הרכב בסוכנות" והוא קנה את הרכב, אבל עוד לא העביר בעלות.

כששאלתי אותו למי בפועל אני משלמת הוא כמובן אמר שלו.

כשראה שאני לא סגורה על זה הציע לי להתקשר לאותה בחורה שהרכב בבעלותה (ברכב נשארה דיבורית עם הקו שלה). אחרי שהיא לא ענתה הוא הציע להתקשר לסוכן שממנו הוא קנה את הרכב (איזה סוכן עונה לכל לקוח ב-9 בערב?). לדברי הסוכן יש לו ייפוי כוח מבעלת הרכב והעברת הבעלות תתבצע מולו, ואותו בחור שאיתו נפגשתי קונה לא מעט רכבים בשנה.

בנוסף, למרות שהם טענו שהרכב עבר רק ידיים פרטיות, יש על הרכב מדבקה של חברת טרייד אין, וגם לוחית הרישוי של אותה סוכנות.

המוכר מתחייב בבדיקה, ומבחינתו מוכן לתת את המפתח שניקח את הרכב בלעדיו לאן שנרצה.

אני מניחה שמדובר בוודאות בסוחר, השאלה היא איך זה שהבעלות היא עדיין על אותה בחורה? שווה בכלל להתעסק עם רכב כזה? יש לציין שהמחיר נמוך ב-10,000 ש"ח מהמחירון..

אודה לעזרכתם..

פורסם

עזבי.

01 ברשיון אומר שהבחורה יד שניה, ואם הוא עוד לא העביר בעלות זה אומר שהוא בכלל היד השלישית. מעורבים פה בסיפור הזה גם הוא, גם הבחורה, וגם איזשהו סוכן. רק חסר עוד סבתא של אחד מהם ויהיה מושלם.

הרכב אכן היה ליסינג אין פה בכלל שאלה. המחיר נמוך מהמחירון שמשוקלל לרכב פרטי חדש. כאן ב-99 אחוז מדובר ברכב ליסינג שצריך להוריד אוטומטית בין 10-15 אחוז מהמחירון(כול זה עדיין מבלי לשקלל קילומטרג')

בקיצור, יש פה שקרן שמציג את הרכב בתור יד ראשונה, ובתור רכב פרטי ורוצה עליו מחיר מופרך.

אני לא יודע איזה רכב את מחפשת, אבל אני לא חושב שהוא נדיר כול כך בשביל להתחיל להתעסק עם שקרנים ושאר מספרי סיפורים.

פורסם

היה לי סיפור דומה לפני מס' שנים.

בוודאי שמדובר בסוחר וזה כבר לא התחלה טובה וצריך לתת לך התרעה שצריך להסתובב וללכת, למרות שיש מיתוסים שיש סוחרים הגונים ויישרים אבל במידה ואתקל באחד כזה בוודאות אתחיל להאמין גם בסטנה-קלאס.

במידה ואם עדיין הוחלט ללכת ראש בקיר כנגד כל הסימנים (שצריך לברוח), לפחות להחתים את מי שרשום כבעל הרכב על טופס גילוי נאות ולשים דגש על הסעיפים הבאים:

ק''מ הרכב, ידיים (ולהחתים על כך שהרכב היה בבעלות פרטית בלבד אם כי לא הוצהר לך אחרת), ושאין כל משכון על הרכב.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

איך עדיין אנשים נתקעים על המיץ של הזבל של סוחרי ישראל גם כשכל העובדות צועקות להתרחק מזה.

BassHead:vamp:

פורסם

אם הסוחר מצהיר שהוא סוחר והוא עושה את זה לפרנסתו והרכב תקין אז איפה הבעיה??

אני נתקלתי באחד כזה לפני כחודשיים שסיפר לי שהוא קנה ממישהו את האוטו בשביל למכור אותו.הוא מסר לי את פרטי המוכר והם היו תואמים גם לרשיון הרכב וגם לקבלות הטיפולים מהמוסך ( שם הלקוח)

בדקתי את האוטו, היו תקלות קריטיות .נפרדנו לשלום

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תתרחקי.

מערבבים אותך כאן.

מהתיאור שלך, כל פרטי המודעה לא נכונים, ורק נועדו לפתות אותך לבוא לראות.

כשמשקרים לי - אני הולך בלי לחזור, כי השקרים לא נגמרים בדברים הקטנים, אלא נועדו להסתיר דברים גדולים.

נתקי מגע עם החבורה הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
למרות שיש מיתוסים שיש סוחרים הגונים ויישרים אבל במידה ואתקל באחד כזה בוודאות אתחיל להאמין גם בסטנה-קלאס.

יש גם יש סוחרים טובים, פשוט לא שומעים עליהם. תקרא את זה:

אני נתקלתי באחד כזה לפני כחודשיים שסיפר לי שהוא קנה ממישהו את האוטו בשביל למכור אותו.הוא מסר לי את פרטי המוכר והם היו תואמים גם לרשיון הרכב וגם לקבלות הטיפולים מהמוסך ( שם הלקוח)

בדקתי את האוטו, היו תקלות קריטיות .נפרדנו לשלום

כל עוד סוחר מצהיר מראש שהוא סוחר (וסוחר הגון יצהיר מראש שהוא סוחר) ונותן לבדוק את הרכב במכון/מוסך לבחירת הלקוח - אין עם זה שום בעיה.

המקרה הזה הוא הפוך, ומהרכב הזה צריך להתרחק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש גם יש סוחרים טובים, פשוט לא שומעים עליהם. תקרא את זה:

כל עוד סוחר מצהיר מראש שהוא סוחר (וסוחר הגון יצהיר מראש שהוא סוחר) ונותן לבדוק את הרכב במכון/מוסך לבחירת הלקוח - אין עם זה שום בעיה.

המקרה הזה הוא הפוך, ומהרכב הזה צריך להתרחק.

לדבריה הוא מצהיר שהוא סוחר , הוא אומר שהוא קונה לא מעט רכבים בשנה וההעברת בעלות תתבצע מול הסוכן.

לא שאני מצדד בסוחר, אבל אם הרכב יפה והסוחר מאפשר לבצע בדיקה בכל מקום ונותן אחריות בבבדיקה והיום הרשיון מאפשר לדעת מקוריות , אני לא הייתי שולל ישר

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
לפי המודעה- יד 1, מוכר עקב נסיעה לחו"ל.

הרשיון על שם בחורה, והיא היד השניה (בעלים קודמים 01).

:nono:

:wave2::wave: ביי ביי!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברגע שהמוכר משקר לך פעם אחת, את כבר לא יכולה להסתמך על שום דבר שהוא אומר.

ברגע שהוא שיקר לך כמה פעמים (כמו במקרה הזה), פשוט להתרחק מהרכב, לא משנה איזה נתונים נוצצים יש לו.

כשאני ניגש לבדוק רכב, את רוב הבדיקה אני מבצע על המוכר, ברגע שאני יודע שהוא אמין יותר קל לי לסמוך עליו ולהאמין לנתונים שהוא מספק.

כבר חתמתי...

פורסם

ממליץ להמנע הסתבכויות מיותרות - לכי לאחד הטרייד-אין הגדולים של היבואנים:

• לובינסקי טרייד
  • קרסו טרריד-אין
  • כלמוביל טרייד אין
  • אוטודיל

שקיפות מלאה, לרב את מקבלת אחריות על מכללים עיקריים והם מתעסקים רק עם מכוניות טובות יחסית (את הזבל הם מעיפים לסוחרי חצר כאלה ואחרים). בנוסף הם גם יציעו לך מימון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין בעיה אם זה סוחר מורשה מטעם משרד התחבורה. סוחר כזה מעביר בעלות על תו סוחר, זה לא מוסיף יד. סוחר חאפר שמנסה למכור רכב לפותחת השרשור ממציא כל מיני סיפורים למה הרכב על בעלות של מישהו אחר.

לא שווה להתעסק עם אנשים שמוכרים רכב לא שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובות,

לשואלים- מדובר בפיג'ו 207, שנת 2008, 67,000 ק"מ.

והמוכר דווקא לא הצהיר שהוא סוחר, מי שאמר את זה הוא הסוכן שממנו הוא כביכול קנה את הרכב.

אני בכל מקרה ויתרתי על הרכב הזה, לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה :wink:

פורסם

אם את גרה קרוב לאשדוד אני ממליץ לך על טופ קאר.

את יכול לבדוק על העסק

אמינים מקצועיים והוגנים.

קנינו דרכם 2 רכבים וגם הפנינו משפחה וחברים שמרוצים מאוד.

אבל בקשר לרכב אני חושב שאולי תחפשי משהוא אחר.

רכב צרפתי עם גיר רובוטי אוטומט לא הכי מומלץ...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...