Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: הרכב הממוצע שלכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שואל איזה רכב יש לכם, אלא בממוצע איזה רכב יש לכם לפי נתונים הבאים:

יד:

קילומטרז:

הספק מנוע:

נפח מנוע:

גיל הרכב:

סוג הנעה:

אתחיל, לי בממוצע יש את הרכב הבא (מתוך מדגם של 11 רכבים):

יד: 6

קילומטרז: 296K

הספק מנוע: 199

נפח מנוע: 3.3

גיל הרכב: 13 שנה

סוג הנעה: 75% הנעה אחורית

מעניין איזה רכב זה יכול להיות במציאות?

איזה רכב ממוצע יש לכם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את השרשור יהיה אפשר להחליף גם ל-''זהה את הרכב ע''פ נתוניו'' :roll:

יד: 2

קילומטרז: 70K

הספק מנוע: 150

נפח מנוע: 2.0

גיל הרכב: 6 וקצת

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
את השרשור יהיה אפשר להחליף גם ל-''זהה את הרכב ע''פ נתוניו'' :roll:

תיאורטית כן, אבל אם היו למישהו רכבים מסוגים שונים יהיה קשה למצוא משהו ממוצע. למשל אצלי נפח מנוע ממוצע העלו רכבים אמריקאיים עם מנוע גדול והספק קטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יד: 2.5

קילומטרז: 250K

הספק מנוע: 75

נפח מנוע: 1.45

גיל הרכב: 15

מה הפואנטה בנתונים האלה, אין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה ש-tzvipper התכוון זה שכל אחד יעשה ממוצע מכל הנתונים של כל כלי הרכב שהיו בבעלותו...

לא - אין לי זמן מיותר בשביל זה, ולעניות דעתי זה חסר תוחלת לחלוטין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הפואנטה בנתונים האלה, אין לי מושג.

לנתונים האלו דווקא יש משמעות רבה, הם מאפשרים לבעל הרכב ללמוד את מגמת הרכבים שלו. לפעמים זה לא ברור מאליו.

כאשר יודעים מגמה, אפשר יותר בקלות לבחור כיוון, אולי אפילו לשנות סדרי עדיפויות בבחירת הרכב הבא.

פורסם
לנתונים האלו דווקא יש משמעות רבה, הם מאפשרים לבעל הרכב ללמוד את מגמת הרכבים שלו. לפעמים זה לא ברור מאליו.

כאשר יודעים מגמה, אפשר יותר בקלות לבחור כיוון, אולי אפילו לשנות סדרי עדיפויות בבחירת הרכב הבא.

זה תלוי מה הכוונה ב"ממוצע"

הממוצע ק"מ שהיה לרכב כשקניתי או כשמכרתי?

קניתי רכב עם 65000 אני אמכור אותו עם 120 אלף ק"מ--איפה לעשות את הממוצע?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Apple, אני חושב שנכון יהיה ללכת לפי קילומטרז' סופי שהרכב נמכר/נוכחי אם הרכב עוד קיים בבעלותך כי קילומטרז' התחלתי יכול להיות 0 ומנתון כזה קשה להסיק מסכנות (או אולי דווקא כן? מה דעתך?). אולי כל אחד צריך ללכת לפי קילומטרז' בנקודה שהוא חושב לנכונה עבורו.

הסקר הזה הוא בשבילכם. אני למשל למדתי כמה דברם מעניינים מסטטיסטיקה שעשיתי על הרכבים שלי ונתתי את זה לכם בתור רעיון שגם תוכלו באותו אופן להסתכל על זה. זה כמו להסתכל במראה על הרכבים שלכם - משהו שקשה ליראות ביומיום.

למשל המסכנה מתוצאות שלי שאני מעדיף רכבים עם הנעה אחורית, מנועים גדולים גם אם זה אומר יד גבוהה וקילומטרז' גבוה. זה אומנם ברור, אבל זה גם מראה שאני הולך רחוק בשנתון וקונה רכבים די ישנים בממוצע.

פורסם

יד: 1

קילומטרז: 30,000

הספק מנוע: 143

נפח מנוע: 1.8

גיל הרכב: כמעט 3

כבר זיהיתם את זוללת הדלק שנשמעת כמו טרקטור?

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

יד: .52

קילומטרים: 110 אלף

הספק מנוע: 95

נפח מנוע: 1.6

הנעה: קידמי

אני לא מאמין שעשיתי ממוצע בין 206 לאיביזה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני לא חושב שאתה באמת יכול ללמוד על מגמת הרכב אבל יאללה, נזרום.

יד:4

קילומטרז: 100,000

הספק מנוע: 235 כ״ס

נפח מנוע:3.2 ליטר

גיל הרכב: 9

סוג הנעה: אחורית ב-66.6%

אני לא חושב שזה מלמד כלום על הרכב הבא שלי למען האמת כי זה ממוצע של רכבים בתקופות שונות של החיים וכשאתה עושה ממוצע בין 106xsi בנפח 1.6 ליטר והספק צנוע של 105 כ״ס לבין רכב נוכחי בנפח 5.5 ליטר מוגדש עם סביב 520 כ״ס אתה מבין שמשהו שם מפיל את הממוצע...

*ברל אופן, המדגם אצלי מייצג 3 רכבים כולל ה-325 שקדמה לרכב הנוכחי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...