Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי זוג סאבים של אינפיניטי REF1250 RMS300 בתיבה פתוחה ללא חוצץ . מוגברים ע"י BA4400 ( :roll: )

לפניי כמה ימים פתחתי את התא מטען שהמערכת עובדת ושמתי לב שאחד הסאבים משמיע תוך כדי נגינה רעש מוזר (לפי קצב הדפיקות).

בדקתי שאין שום דבר בתיבה שהיה יכול להישאב או שהגריל לא זז במקום אבל זה לא זה ..

יכול להיות שהסאב עומד להישרף ??:shock:

תודה רבה .

פורסם

אני כיוונתי את הגיינים והם תמיד היו בסדר ..

מתוך האוטו אף פעם לא שמעתי משהו מוזר בשירים אלא רק שפותחים את הבגאז'

פורסם

זה נכון שעדיף שתהיה מחיצה בין הסאבים אבל זה לא קשור לעניין הרעש שכבר קיים(אוליי זה אחד הגורמים לזה שהוא נוצר)לדעתי. תלחץ על מרכז הסאב שהוא כבוי ככה שינוע קדימה ואחורה אם יש רעשי חריקה (תתקרב עם האוזן כדי לשמוע,הם לא חזקים ככ) יכול להיות שהסאב יצא ממרכוז.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
זה נכון שעדיף שתהיה מחיצה בין הסאבים אבל זה לא קשור לעניין הרעש שכבר קיים(אוליי זה אחד הגורמים לזה שהוא נוצר)לדעתי. תלחץ על מרכז הסאב שהוא כבוי ככה שינוע קדימה ואחורה אם יש רעשי חריקה (תתקרב עם האוזן כדי לשמוע,הם לא חזקים ככ) יכול להיות שהסאב יצא ממרכוז.

:?:roll:

פורסם

אני אבהיר את עצמי. יכול להיות שזה מה שגרם לתקלה אבל זה לא מה שגורם לרשרוש כרגע , הרשרוש נובע מנזק שכבר נעשה , בין אם מהסיבה הזו ובין אם מסיבה אחרת.

בכל מקרה צריך לבדוק את כל האופציות, יכול להיטת גם שהברגים שמהדקים את הסאב לתיבה רופפים והוא "רוקד" ומרעיש. לי היה פעם סאב של רוקפורד שהתחיל לרשרש וגיליתי שהפלסטיק עם הלוגו של החברה שיושב על המגנט פשוט התחיל לרטוט ולהרעיש. ואני בטוח שיש סיבות נוספות. בקיצור , קודם כל לבודד את הבעייה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...