Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב שני נשרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

לפני חודש היה לי סאב של קיקר CVR12... שיום אחד החליט שהוא פעם עובד פעם לא...

הוא מפסיק וחוזר לעבוד מתי שבא לו... שהוא לא עובד ולחצתי על המברנה שלו הוא היה מתחיל לעבוד שוב עד להודעה חדשה שלא מאחרת לבוא

לאחר שהתייאשתי ממנו קניתי סאב L5 גם כן של קיקר... לאחר חודש של עבודה סדירה הסאב פיתח את אותה תקלה בידיוק של הסאב הקודם....

ברשותי מגבר מונו של SOUNDSTREAM יציב ב1 2 4 אום.... (הגיין על החצי ללא באס בוסט)

רדיו דיסק ECLIPSE CD7200

הסאב חתוך על 80HZ

למישהו יש מושג מה קורה פה??

פורסם
אתה מנגן שירים איכותיים? מי כיוון לך את הגיינים?

כיוונתי את הגיינים בעצמי...

הסאבים היו נשמעים מדהים ללא עיוות כל שהוא..

בדרך כלל אני שומע בווליום יחסית גבוה... ושאני חושב על זה מה שמוזר שהם מתו בנסיעות ארוכות על ווליום נמוך....

פורסם

לcd7200 יש מתח pre מאוד גבוה, חצי גיין עלול לביות הרסני. מומלץ לכוון עם סקופ ולא משמיעה.

כמובן שיכולות להיות עוד סיבות. וגם צירוף מקרים ביניהן.

פורסם
אתה יודע איך נשמע עיוות בסאב? פעם שמעת? על פי מה כיוונת? על פי שמיעה?

על פי שמיעה....

ואני יודע איך נישמע סאב מעוות.....

עם הקיקר הראשון דחפתי אותו קצת יותר מידי ממה שהוא היה מסוגל כנראה... עם גיין יחסית גבוה והתעללות רבה...

והוא עמד בזה בגבורה יותר מחצי שנה.....

לאומת זאת קצת הזוי בשבילי שסאב כמו L5 עם גיין יותר נמוך.. נשרף הרבה יותר מהר...

פורסם

באיזה מונו מדובר? מניסיון עם עם סאבים של קיקר (נשאיר לרגע את איכותם המוסיקלית בצד) , לא קל לשרוף אותם, בטח שלא עקב הגברה חזקה יותר מהמוצהר. לדעתי הגיין היה גבוה מידיי והמגבר פשוט גרם לקליפינג שהוא זה שגרם נזק לסאב .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני לא חושב ומקווה שלא...

כי אז זה הפסד כפול של מונו וסאב

עשיתי בדיקת OHM עם רב מודד בשני הסאבים ואני מקבל נתונים מוזרים 100+OHM (עשיתי את הבדיקה טוב קיבלתי 3.9 על המידבאס)

asif25 חושב שהגיין היה גבוה מידי ( עם הL5 היה על החצי בלי BOOST כל שהוא )

ההיגיון שלי תקנו אותי עם אני טועה אומר שיכול ליהיות שדווקא גיין נמוך מידי מה שגרם לבעיה...

שבשביל ליהיות מסופק מהסאב ההיתי צריך להגביע את הרדיו דיסק קצת יותר מידי 67 -70 מתוך 80 דבר שגרם לרדיו דיסק לספק קצת יותר ממה שהמגבר מסוגל לקבל דבר שגרם לשרוף את הסאבים?

יכול ליהיות שאם ההיתי מגביע קצת את הגיין במידבאסים טוויטרים ובסאב ובמקום להגיע ל67 ההיתי נעצר ב55 60 משיג אותה עוצמה בערך פשוט בלי הרבה נזק?

(הקומפוננט מוגבר אקטיבית עם גיינים פחות מחצי

פורסם

תבדוק התנגדות סאב כשהוא מנותק מהמגבר, במקרה וביצעת בדיקה כשהיה מחובר.

100 אוהם עם סאב מנותק מראה על תקלה בסליל או בחוט מוביל.

האקליפס מוציא 8 וולט נקי ב80/80. גם עם גיין סגור לגמריי אתה מגיע למצב עיוות שכן לרוב המגבר מתח כניסה מקסימלי של 6 וולט.

אתה לא יודע איך נשמע עיוות קל. במיוחד בסאב.

המלצה שלי שתכוון את הגיינים על ווליום 55-60 כנקודת המקסימום ברדיודיסק. וכן עם סקופ כפי שהציעו כבר. לכוון לפי האוזן זה ממש לא נקרא לכוון לדעתי.

פורסם

ובקשר לסאב אתם ממליצים לתקן או לקנות חדש? העסק כבר ניהיה יקר בסאב שלישי

ואם לתקן אפשר המלצה למישהו מוכשר באזור ירושלים?!

פורסם

אני ממליץ לך מאוד לאתר את הבעיה לפני רכישה של סאב או תיקון, אחרת אתה תלך שוב לאבדון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...