Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות מוסטנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומר אני רוצה לקנות רכב אספנות מוסטנג,מצאתי אחד אני רוצה להתייעץ אתכם התקציב שלי הוא 50 אלף עד שהרכב פה!! הרכב היה באמצע שיפוץ חלקי אך הופסק קיימים חלקים רבים אסתטי ומכניים בתוך הרכב.

לרב יש בעיה והיא חלודה יש חשש והקורה רקובה אני יוסיף בהמשך תמונות.

בעל הרכב נראה לי איש מאוד אמין הוא שלח לי מיד תמונות ופירוט עבודה מפורט

הבעלים הקודם של הרכב התחיל לשפץ והפסיק הנה רשימת העבודה שבוצעה לא כולל חלקים המגיעים עם הרכב

1.רדיאטור חדש וצינורות חדשים

2.מיכל דלק חדש

3.משאבות דלק ומסנן דלק חדשים

4.בלמים קדמיים ואחוריים

5.מסנן פילטר

6.החלפת כל סוגי הנוזלים ברכב טיפול מלא

7.מזגן לא מורכב אפשרות להרכיב

8.מערכת פליטה חדשה לחלוטין

9. ועוד ועוד עבודה שבוצעה

השאלות הניצבות בפני הם :

1.מה עלות הייבוא של הרכב המחיר שרוצה הבעל הבית 6000 דולר.

2.האם הרכב שווה את המחיר הסופי.

3.האם המכס ייקח מס החלקים בתוך הרכב .

4.מה המצב של הרכב מבחינת חלודה מכניקה.

5.מה הדירוג של הרכב 1-6.

הקישור הוא skydrive.live.com/redir?resid=75CD6EE440CB3118!144&authkey=!AP532m4UOuLyxds

פורסם

1. אם המחיר הוא 6000 $ בחול, להערכתי המחיר בארץ יהיה בסביבות 70K ש"ח

2.קשה לדעת, לא אמרת איזה דגם , מנוע, שנה, והתמונות שהעלת אין אליהן גישה

3. כן, ויכול להיות שבנוסף תדרש לאישור משרד התחבורה גם על החלקים

4. ראה תשובה 2

5. ראה תשובה 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טוב ,

הקישור הנכון הוא

https://skydrive.live.com/?cid=75cd6ee440cb3118&id=75CD6EE440CB3118%21144&authkey=!AP532m4UOuLyxds#cid=75CD6EE440CB3118&id=75CD6EE440CB3118%21137&authkey=%21AP532m4UOuLyxds

ואיך שנראה הרכב , חלוד עד מאוד, עם מנוע 6 בטור ,

קח בחשבון את הדברים הבאים :

1. הרכב יהיה חלש בסטנדרטים של היום, כל מדזה 3 תעקוף אותך בלי להתאמץ

2. הרכב חלוד עד לרמות מחרידות , ואם זיהיתי נכון בתמונה אז יש גם סדק באחת הקורות ? , נראה שהרכב נסע באיזורים מושלגים, וכל תחתית הרכב חלודה מהמלח שמפוזר על הכביש

3. בכדי להביא את הרכב למצב טוב, זה מצריך שיפוץ יסודי , כולל פירוק מלא , ניקוי חול של השלדה ובניה מחדש של הכל דבר שבקלות יכול לעבור את 100K ש"ח בארץ (אלא אם אתה עושה את זה לבד ואז יכול להוזיל עלויות)

דעתי האישית, הייתי עובר הלאה .

יש מספיק רכבים וחיפוש צריך לקחת זמן.

תנסה גם לחפש בארץ ,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא הצלחתי להכנס לתמונות

אבל זו באמת לא נשמעת עסקה טובה !!!

בכל מקרה רק מהכתוב : אתה יכול למצוא מוסטאנגים הרבה יותר זולים ובמצב הרבה יותר טוב ,

תנסה למצוא רכב מאזור קליפורניה , שם הרכבים פחות חלודים בגלל מזג האויר שם,

קח גם בחשבון שבנובמבר המחירים והביקוש יורדים פלאים ,

אני קניתי כבר שני רכבים mga 1961 ו porsche 911 1983 והבאתי לארץ ושמתי לב שהמחירים בחודשים האלו יקרים ב30 אחוז , אני אישית קניתי דרך אתר איביי

ויש שם הרבה מציאות ,

הרכב שלך ברמה של החלודה לפי מה שאתה מתאר ובמחיר שהוא רוצה לא היה מקבל הצעות באיביי בכלל מאנשים ויכול לעלות 2000 דולר באיביי וגם להיות קבריולט

שוב לא ראיתי את התמונות של הרכב שאתה מעוניין בו אבל ממליץ לך לעשות את זה בהרבה סובלנות !!! ולעקוב ולראות מה אנשים אחרים משלמים ולעקוב אחרי מכירות שהסתיימו כבר כדי לראות את מצב השוק כדי שלא תיפול ,

יש לך אפשרות באיביי לראות הסטוריה של מכירות של רכבים

אם אתה צריך עזרה צור איתי קשר בפרטי

בהצלחה !!!

שרשור למכירות שהסתיימו :

http://motors.completed.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?LH_Price=1..6%2C500%40c&LH_NORESV=1&LH_Complete=1&_dmpt=US_Cars_Trucks&_mPrRngCbx=1&_mqf=0&_qfkw=1&_sc=1&_sop=10&_trksid=p4506.c0.m273&_myi=1900-1982&_fpos=95616&_lsbx=0&_fspt=0&_flso=0&Make=Ford&Model=Mustang

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...