Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה חכמה של LG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון.

בתוך החיפושים, מצאתי שיש מבצע לטלויזיות חכמות של LG - מקבלים מקרן קול מתנה בקניה של אחת הטלויזיות המשתתפות במבצע.

שמתי עין על אחת בגודל 42".

התחלתי לקרוא את רשימת התכונות, ופתאום הבנתי שאני לא יודע כלום :shock: , והידע שלי תקוע על מה שהיה בשוק לפני 6 שנים, כשקניתי טלויזיה בפעם האחרונה.

להלן המוצר בו אני מתעניין:

http://www.buy2.co.il/o/6834d88e-f2a7-417a-b610-9019f80ce73b#

והנה לינק לאתר אחר עם רשימה יותר מפורטת של תכונות:

http://www.21.tv/pr-225826/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_SMART_LED_%D7%91%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C_42_Lg_42LA621Y

השאלות הן כאלה:

1. כתוב שם שיש אפשרות לחיבור אלחוטי לשידור המסך בטלויזיה באמצעות Miracast.

מה זה Miracast לעזאזל? איך מעולם לא שמעתי על זה? יש לי בפלאפון רק screen mirroring. (יש לי גלקסי S4)

2. כתוב שיש אפשרות לחיבור אלחוטי גם למחשב. באמצעות INTEL WIDI.

עוד תכונה שפעם ראשונה שאני שומע עליה. איך ניתן לדעת אם יש לי את זה במחשב? יש אפשרות להוסיף למחשב קיים? באיזה רכיב חומרה של המחשב נמצאת התמיכה בזה?

3. כתוב שיש טיונר דיגיטלי dvb-t, האם הממיר המובנה יכול להחליף את הממיר של יס/הוט או שהוא בסה"כ קולט שידורים חינמיים באוויר?

4. כתוב שיש חיבור MHL, איך הוא נראה?

אני רק יודע שMHL זה השם של הכבל שמצד אחד יש לו מיקרו USB ומצד שני HDMI רגיל. האם מדובר סה"כ בחיבור HDMI פשוט?

אלה כל התהיות כרגע.

חוץ מזה, אשמח לשמוע רשמים מכאלה שיש סמארט TV של LG.

וגם כמובן, דעתכם על העיסקה, האם כדאי או שכדאי לוותר ולקנות טלויזיה פשוטה ורגילה?

תודה רבה לעוזרים!

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם כבר בגישה הנ"ל עסקינן, אפשר לחבר את ה S4 שלי למסך + לחבר מקלדת ועכבר.

הרבה יותר זול.

פורסם

3. כתוב שיש טיונר דיגיטלי dvb-t, בימיינו אין שידורים עם אנטנה בשיטה אחרת.אם יש לך תקלה בכבלים או אם אתה רוצה לראות רק ערוצים 1 2 10 אז הטלביזיה קולטת את זה.

חבר קנה ושיגע לי את השכל מה לקנות. הסמארט של LG נחשב להכי נוח לשימוש.

הכול בשלט, בלי קופסה חיצונית. סמסונג שהציעו לו היה הרבה פחות נוח לשימוש

אייל

פורסם

השאלות הן כאלה:

1. כתוב שם שיש אפשרות לחיבור אלחוטי לשידור המסך בטלויזיה באמצעות Miracast.

מה זה Miracast לעזאזל? איך מעולם לא שמעתי על זה? יש לי בפלאפון רק screen mirroring. (יש לי גלקסי S4)

2. כתוב שיש אפשרות לחיבור אלחוטי גם למחשב. באמצעות INTEL WIDI.

עוד תכונה שפעם ראשונה שאני שומע עליה. איך ניתן לדעת אם יש לי את זה במחשב? יש אפשרות להוסיף למחשב קיים? באיזה רכיב חומרה של המחשב נמצאת התמיכה בזה? זוהי תכונה שיש בעיקר למחשבים ובעתיד בטבלטים/סמרטפונים חדשים המצויידים במעבד אינטל, נדרשת תמיכה ברמת חומרה. אמור לקשר את המחשב למסך ללא כבלים, אתה מוזמן לחפש כרטיסי הרחבה כאלו למרות שאני לא מכיר כאלו (אבל לא חיפשתי).

3. כתוב שיש טיונר דיגיטלי dvb-t, האם הממיר המובנה יכול להחליף את הממיר של יס/הוט או שהוא בסה"כ קולט שידורים חינמיים באוויר? חבר אנטנה וסע לשלום, קולט מספר קטן של ערוצים (10, 2 , 11 ועוד כמה לא ממש רלוונטים)

וגם כמובן, דעתכם על העיסקה, האם כדאי או שכדאי לוותר ולקנות טלויזיה פשוטה ורגילה?

תודה רבה לעוזרים!

מתן.

לי יש את הדגם הנחות יותר 570Y, מאוד מרוצה מקלות השימוש והתמיכה באפליקציות שונות. הסטרימר עובד לא רע (לרוב) אבל לעיתים מתקשה ב 1080i. שלט המגי'ק מיותר ולא מוצלח. לגבי איכות צפייה וצליל, מרשים ביותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תודה על התגובות.

יאיר, מה ניתן לעשות עם ה"סטרימר" המובנה?

יסלחו לי חברי הפורום על הבורות. מעולם לא היה לי סטרימר. תמיד חיבור ישיר בין הטלוויזיה למחשב.

יש מהיכן למצוא רשימת מעבדים תומכים בשיטת השידור האלחוטית?

מישהו אולי מכיר/שמע/ראה מתאם לתקן הזה?

חיפוש באיביי לא העלה תוצאות מעניינות.

פורסם

ברשותי כמעט שנה ה LG LM641Y.

היה לי חשוב שלטלוויזיה סמארט יהיו תכונות סמארט טובות ובעיקר הזרמת קבצי וידאו לטלוויזיה כדי שזה יחסוך ממני את עניין הסטרימר. הייתי חייב פשטות היות ואני לא היחיד הצופה בתוכן המורד מהאינטרנט.

בLG יש DLNA המאפשר הזרמת קבצים לטלוויזיה (אודיו ווידאו).

הגדרתי את המחשב הנייד שלי כשרת מדיה.

לאחר הגרדת השרת כאשר שני המכשירים חייבים להיות מחוברים לאותה הרשת, הטלוויזיה מוצאת בעצמה את השרת ומאפשרת צפייה בכל התוכן המוגדר בו.

המחשב אצלי מחובר באופן אלחוטי לנתב והטלוויזיה באופן חוטי (עם כבל).

אני מצליח לצפות בכל תוכן עד לאיכות BLUE RAY ששם תעבורה האלחוטית לא מספיקה.

פיצ'ר נוסף מגניב שיש היא האפשרות לשלוט על הטלוויזיה בעזרת הסמארטפון שמחוברת לאותה הרשת, אשר תמיד נמצא קרוב יותר מהשלט 8)

ואם מדברים על השלט, אז אנחנו משתמשים רק בשלט

שלהבדיל מיאיר מוצאים אותו כמאוד נוח.

סה"כ אני מאוד מרוצה מהטלוויזיה הן מאיכות התמונה והן מהפי'צרים הנוספים שבה.

דבר אחד שעדיין לא מפותח מספיק והיא הגלישה באינטרנט בהשוואה למחשב האישי או לטאבלט.

יש מהיכן למצוא רשימת מעבדים תומכים בשיטת השידור האלחוטית?

מישהו אולי מכיר/שמע/ראה מתאם לתקן הזה?

לא הבנתי איזה רשימה אתה מחפש.

• תוכן חדש...