Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה דאסטר בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לאכול חומוס ביפו כמנהגי. ביציאה מהחומוסייה פתאום זיהו עיני דאציה דאסטר (לא רנו ) הצבועה בצבעים אדום ולבן (כנראה איזו ניידת מסוג מסויים). מה שמעניין אותי זה האם אושר הרישוי של הרכב בארץ? איך הוא מקבל טיפולים ואיפה? והאם זה אומר שאפשר לייבא לארץ ( היפוטטית )

פורסם

הדבר החיובי היחידי שמופיע בכל המבחנים בחו״ל הוא המחיר המגוחך , תהיה בטוח שקרסו ידאגו שהיתרון הזה יתאדה בארץ הקודש.

לי יש עדיין ״סיוטים״ משנות השמונים הן מכוניות של אותו יצרן מהולל איבדו כנפיים וחלקי פח תוך כדי נסיעה....

(ברפליקה של הרנו 12)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
הדבר החיובי היחידי שמופיע בכל המבחנים בחו״ל הוא המחיר המגוחך , תהיה בטוח שקרסו ידאגו שהיתרון הזה יתאדה בארץ הקודש.

לי יש עדיין ״סיוטים״ משנות השמונים הן מכוניות של אותו יצרן מהולל איבדו כנפיים וחלקי פח תוך כדי נסיעה....

(ברפליקה של הרנו 12)

סייג לחוכמה שתיקה, ובמיוחד כאשר מגיבים על נושא שאין לך מושג בו.

דאציה של היום זה חברה בבעלות רנו אשר מציעה רכבים בסיסים + במחירים טובים מאוד.

לא הייתי מתנגד לדאסטר חדשה ב 100k עם מנוע הסולר של רנו, היא נמכרת כך באירופה בהצלחה לא קטנה.

מציע לך להתעדכן לפני תגובה מעין זו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המותג דאצ'יה הוא הסקודה של רנו.

לקחו מותג רכב מקרטע עם מוצרים מיושנים ונתנו לו זריקת מרץ עם טכנולוגיות מתקדמות. כיום המוצרים של דאצ'יה מבוססים כמעט כולם על פלטפורמות של רנו, כולל הדאסטר שמבוסס על פלטפורמה של רנו-ניסאן ומשתמש במנועים של רנו ניסאן (1.5 טורבו-דיזל ו-1.6 ליטר בנזין).

אם לסקודה זה הצליח, למה שלא יצליח לרנו? במיוחד עכשיו, כשהשוק האירופאי במיתון ואנשים מחפשים לחסוך.

יש מה להשוות בין סקודה פליסיה לסקודה פאביה? כך גם אין מה להשוות בין דאצ'יה דלתא לדאצ'יה סנדרו.

ממה שאני יודע, יש כוונה לשווק את רכבי המותג בארץ. אתה יכול גם לקרוא פה התייחסות של בחור שעובד בקרסו ויודע כנראה על מה הוא מדבר. הבעיה עם הדגמים של דאצ'יה היא שחלקם מיוצרים במדינה לא כל כך ידידותית לישראל (מרוקו) ואין לי מושג אם אפשר בכלל לייבא רכבים משם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרי ידוע שהכל בארץ קשור למחיר. אמרו הרבה שרכב 3 דלתות זה לא פרקטי, אבל שהיה את המבצע של האיביזה - המונים קנו. אמרו שמכוניות מיני לא יתפסו כי ישראלים אוהבים הרבה פח, והפלא ופלא - כשהגיעה האלטו המחיר הנכון היא הפכה להצלחה שגררה אחריה לא מעט יבואנים ( וזה לא שרכבי המיני לא נכחו פה ).

הכל שאלה של מחיר. אם יגידו לכל ישראלי ממוצע - רכב שטח בעלי יכולות ב90K , ללא ספק היא תהפוך להצלחה.

מעניין אם הקונצרן יעשה את השילוב של מנוע 1.2 טורבו... זה בהחלט יהיה מעניין.

פורסם

(ברפליקה של הרנו 12)

תפסיק לחיות באייטיז, אנחנו ב-2013.

פורסם

מותג כזה תלוי ב : תמחיר ושירות.

בשניהם קרסו לא הצטיינו בעבר. נראה אם יפנימו מה הלקוחות רוצים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תהפכו את ד'ציה למה שהיא לא.

היא אמנם נמכרת באירופה בשל הכלכלה המקרטעת, אך שוקי היעד של המותג אלו עדיין מדינות מתפתחות כגון הודו, ברזיל, רוסיה דרום אפריקה וכו' ורמת הבטיחות של דגמי דאצ'יה היא ממש לא אירופאית ואף אחד כאן לא היה שמח לרכוש מכונית חדשה שזכתה בשלושה כוכבי בטיחות בלבד.

מה שכן אפשר לומר זה שמדובר במרחק של שנות אור בין המוצר הנחות ששווק בעבר תחת שם זה למוצר הנוכחי ובסך הכל מדובר במוצר שמספק תמורה גבוהה ביחס למחיר במדינות מתפתחות וזוכה לקצב מכירות מרשים למדי. רנו הייתה חכמה להוציא מוצר זול יחסית שהוא גם מרווח, עמיד ומאפשר לנהוג בכל סוגי הדרכים מבלי שצריך להוציא סכום גבוה על איזה טנדר יפני.

פורסם
תתעדכן. הדאצ'יות החלו להפציץ במבחני הבטיחות, לאחרונה (הכל יחסי).

אז אני מאחל לך שתנהג בפיצוץ הזה. 4 כוכבים לסנדרו בשנת 2013 (ורק 3 כוכבים לשאר הדגמים שהוצגו בסך הכל לפני שנה עד שנתיים) זה רק מראה על החשיבות של חיי אדם לחברות הרכב.

פורסם

זו פשרה מותאמת לשוק היעד. אגב, לפי מה שנמכר פה טוב אנחנו יושבים בחברה של העולם השלישי/רוסיה המוטורי בהחלט (אלטו, פלואנס וכד׳), אז לדאצ׳יה יכול להיות עתיד מזהיר פה, רק שיפתר הקטע עם המפעל המרוקאי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...