Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מישני חסכוני ב 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נתונים

מחיר:-70k-60k

נסיעות:בין עירוניות 80 קילומטר ביום אדם בודד

גיר:אוטומט

יש לי רכב מהעבודה ואני מחפש רכב קטן לאישתי שהנסיעות שלו זה 80 קילומטר ביום בכביש בין ערוני מהבית לעבודה

חשוב לי מאוד שהתצרוכת דלק שלו תהיה נמוכה מאוד לפחות 1:15 ( היום יש לה i30 שאוכלת לה 1:12) הנסיעה שלה יחסית חסכונית, בנוסף היא עושה הסעה ל 3 ילדים קטנים בתוך הישוב מהבית ועד בהס, מדובר בנסיעות מאוד קצרות

בדקתי קיה פיקנטו ושם נכנסים הילדים ופחות או יותר עונה על הצרכים אך טוענים שהיא אוכלת הרבה דלק האם נכון הדבר

אשמח להמלצה על רכב

פורסם

בנסועה שאתה מתאר, קרוב לודאי בכבישים בין עירוניים, חפש רכב קצת יותר גדול - קטגוריית הסופרמיני. אני לא בטוח שיהיה משמעותית חסכוני בדלק.

אתה גם לא מציין בן כמה היונדאי ומה מצבו - אם הוא יחסית חדש ואמין עלויות ההחלפה לא יכוסו על ידי החסכון בדלק משך מספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היונדאי במצב מצויןמשנת 2009 אבל אישתי פשוט החליטה שהיא רוצה רכב יותר קטן, ואם אישה אי אפשר להתווכח היונדאי שווה בסיבות ה 60k ולכן אני מחפש משהו במחיר הזה

רכב שיעשה 1:15 זה חיסכון של 300 שקל לחודש שזה לא מעט בכלל, ולכן אני מחפש מכונית מיני

פורסם

מצטרף להמלצה על סופר מיני, מה גם שצריכת הדלק של הפיקנטו רחוקה מלהרשים.

קח בחשבון את הסזוקי סוויפט, הדור הקודם של הקליאו ויונדאי i20. הפיאסטה האוטומטית בשנתונים הרלוונטים לדרישות שלך פחות חסכונית וחלשה ביחס למתחרות הנ״ל.

אם אתה עדיין מתעקש על רכב מיני, הספלאש טובה יותר, מרווחת יותר חסכונית וחזקה מהפיקנטו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

סוזוקי סוויפט עם מנוע 1250 שהיא החסכונית קצת מעל התקציב שלי ומנוע 1500 אוכל יותר דלק, מה לגבי ניסאן מיקרה 2011 הבנתי שהיא חסכונית מאוד בדלק

פורסם
סוזוקי סוויפט עם מנוע 1250 שהיא החסכונית קצת מעל התקציב שלי ומנוע 1500 אוכל יותר דלק, מה לגבי ניסאן מיקרה 2011 הבנתי שהיא חסכונית מאוד בדלק

מיקרה חסכונית בדלק אבל די עגלה קח את זה בחשבון.

חוצמזה קצת מבאס לקנות רכב 2011 ב 70K כאשר אתה יכול ב 80K לקבל חדש 2013 עם 0 קמ ואחריות לא?

פורסם

נכון שקצת מבאס אבל זה מה שיש לי 60k מהרכב הישן,

לא הבנתי מה לא טוב בקיה פקינטו לצרכים שלי

הבנתי שהסוויפט עדיפה אבל לא כל כך בתקציב שלי ונראה לי שעם התקציב של 60k האידיאלי זה קיה פיקנטו או ניסן מיקרה

השאלה היא מה עדיף ? האם ניסן מיקרה אמינה או שכמו שרובים אומרים הפלסטיקה זבל ונשברת מהר?

האם הפיקנטו לא חוסכונית כמו שאומרים?

אז בשורה התחתונה מה עדיף

פורסם

להערכתי החלפת הרכב היא טעות, אלא אם מדובר ברכב בעייתי או עם נסועה גבוהה מאד: אתה מחליף רכב שאתה מכיר בחתול בשק, ורק יישוק הקו יכול לעלות בלי קושי כמו שנה של הפרש בצריכת הדלק, לפי התחשיב שלך.

אני חייב לומר שהשבוע עמדתי במצב כמעט זהה לשלך - בשני הבדלים: התקציב היה קצת יותר גדול ואפשר לי לרכוש רכב חדש, ונושא הילדים לא רלוונטי, שלי גדולים ונסיעות בהרכב משפחתי מלא נדירות ויכולות להתבצע ברכב הקיים (SX4).

הדרישה היתה רכב שיתים לנסיעות של 50-70 ק"מ ביום באיזור חיפה, כולל עליה יום יוצית לכרמל וכולל נסיעה בכבישים בין עירוניים באיזור (22, 4, 70, 75). אשתי דרשה תיבה אוטומטית.

המחשבה הראשונה היתה לרכוש פיקנטו, ובנסיעת מבחן המכונית טיפסה יפה את הכרמל עם 3 מבוגרים (אשתי, אני ונציג הסוכנות). במחשבה שניה אשתי הגיעה למסקנה שהפיקנטו קטנה והתחושה שלה בנסיעה הנדרשת אינה בטוחה. השלב הבא היה בדיקת כמה סופרמיני, כאשר בסופו שלדבר נרכשה סויפט חדשה (92 אש"ח) כאשר המתחרות העיקרית היתה הספלאש (86 אש"ח) והמיקרה (סביב 80-85 אש"ח, 0 ק"מ מליסינג).

אני חוזר על מה שכתבתי קודם: העלות הכרוכה בהחלפת היונדאי בסופרמיני אחרת לא יעזור לך בחסכון. לפי מה שנכתב בפורום צריכת הדלק של הפיקנטו האוטומטית נעה גם היא סביב 1:12. גם אם מדובר ב-1-2 קמ"ל יותר הרי שבתחשיב של 1500 ק"מ לחודש מדובר בחסכון של 10-20 ליטר, כלומר פחות מ-150 ש"ח לחודש או 1800 ש"ח בשנה. זניח לחלוטין בהשואה לעלות החלפת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שקודה פאביה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא מתכוון להוסיף כסף במחיר שאני מוכר את הרכב שלי אני קונה רכב אחר.

עלות טיפול ל I30 זה מעל 1000 ש"ח עלות טיפול לפיקנטו 500 ש"ח במידה והוא יאכל לי 1:15 חסכתי 300 שקל בחודש וזה משמעותי

ההתלבטות שלי זה פיקנטו או ניסן מיקרה

פורסם

עלות טיפול ל I30 זה מעל 1000 ש"ח עלות טיפול לפיקנטו 500 ש"ח במידה והוא יאכל לי 1:15 חסכתי 300 שקל בחודש וזה משמעותי

אני נוסע חצי שנה בפיקנטו ידנית ואני מרוצה

נכון שצריכת הדלק לא להיט אך הנסיעה מישורית מתונה ניתן להגיע לתוצאות יפות

פורסם

בתקציב שלך ניתן למצוא היברידי בן כמה שנים

אם חסכון זה מה שחיפשת אז זה הפתרון שלך

אבל תבדוק טוב טוב את מצב הסוללות

פורסם
בתקציב שלך ניתן למצוא היברידי בן כמה שנים

אם חסכון זה מה שחיפשת אז זה הפתרון שלך

אבל תבדוק טוב טוב את מצב הסוללות

וההיברדי יותר מרווח ונוח :)

פורסם

הפיקנטו רכב מיני, האם יהיה מקום ל-3 ילדים???

האם מדובר על רכב ידני או אוטומטי?

הפיקנטו, בעיקר האוטומטית (יש לי כזאת), שתיינית לא קטנה, בוודאי בנסיעות קצרות, בכבישים עירוניים ובעליות (אצלי, בנסיעות משולבות, כולל פקקים, שותה 1:12).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עושה רושם שאתה כבר נעול על הרכב ולא ממש משנה מה ימליצו לך.

אם בכל זאת משנה לך, אני הייתי ממליץ לך לחפש רכב גדול יותר ועדיין חסכוני (פריוס, סיביק היבריד, אוריס היבריד).

גם אישתי רוצה רכב קטן יותר ואני אישית לא ממש מתלהב מהרעיון לשלוח אותה לעבודה עם רכב קטן ולא בטיחותי רק בשביל לחסוך כמה גרוש.

מה לעשות, אני צריך אותה לעוד כמה שנים טובות.. :lol:

זאת בזמן שלאישתי יש סה"כ 40 ק"מ ביום, חצי מהנסועה שבמקרה שלך.

רק להמחיש את דברי:

• תוכן חדש...