Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנו כותרת [סירטון] חתול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי את מי, היחידים שזה לא הצחיק אותם זה היה אתה והחתול...

ממש לא. כמעט כל מי שהראיתי לו את זה חשב שזה חסר טעם. כנראה שאנחנו מסתובבים עם אנשים שונים.

אם החתול במצוקה, שיתקשר לקו החם של חתולים במצוקה...

אכן. חוש הומור בריא מאוד יש לך...

למה אכזריים? זה לא שעשו לחתול נזק בילתי הפיך, אחרי 5 דקות הוא שוכח את זה...

אז רגע, אם הוא שוכח את זה אחרי 5 דקות (והוא לא, אגב) אז זה בסדר לגרום לו לסבל?

זה בסדר לכבות סיגריה על תינוק, כי אחרי 5 דקות הוא שוכח את זה ואחרי כמה שבועות הצלקות יעברו? אני ממש לא מסכים עם ההגדרה שלך לאכזריות.

חתול היא לא חיה חסרת אונים, הוא יכול להתגונן (יש לו ציפורניים, והחתול שלי יודע גם לנשוך), חוץ מזה, אם היה לו טיפה שכל הוא היה מוריד את זה (כמו החתול שלי), או פשוט בורח...

אל תצפה מחתול להיות אינטליגנטי גדול כמוך. הוא לא מבין מה זה נייר דבק על הגב. אם זה היה משהו שהוא דורך בו (כמו שקרה לחתול שלך) רוב הסיכויים שהוא היה מבין איך לנער את זה מהרגליים, כי יש לו אינסטינקטים מתאימים לטיפול בבעיה כזו.

ובאופן כללי לפי בדיחות הדעת בה אתה מתייחס לצער של בעל חיים - אני מרחם על החתול שלך.

פורסם

ממממ ניסיתי על החתולה שלי וזה לא עובד (סתם בחיים אני לא יעשה לה את זה)

לי זה נראה כמו בובה של חתול והדמייה טובה במחשב.

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם
ובאופן כללי לפי בדיחות הדעת בה אתה מתייחס לצער של בעל חיים - אני מרחם על החתול שלך.
החתול שלי חי חיים טובים עד טובים מאוד(הלוואי על כולנו חיים כאילו), יש לו כרית משלו, גדולה ונוחה (בגודל של פוף), יש לו עוד כמה כאילו מפוזרות בבית... בחורף הוא רובץ ליד התנור (אח), בקיץ ליד המזגן...

אוכל טוב, כל הזמן מפנקים אותו, מסרקים אותו, מלטפים ואוהבים....

הוא ישן כל יום עם מישהו אחר במיטה, מיתכסה, הכל...

בקיצור, הוא חי חיים ממש, אבל ממש טובים!

מדי פעם הוא מישתתף באיזו "מתיחה", פעם אנחנו "מותחים" אותו, פעם הוא "מותח" אותנו (חתול עם חוש הומור)...

הומור זו דרך ניפלאה להביט על דברים...

פרופורציה היא דבר חשוב גם כן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אותי זה לא הצחיק בכלל . :roll:

ובכלל מה כל כך מצחיק בזה? זה שהחתול צולע? :|

או שמא הדיבור היפני המצחיק? :lol:

פליקס

הדיבור היפני הצחיק אותי יותר מאשר החתולה :evil:

• תוכן חדש...