Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך? מה הנסועה בק"מ? איפה ולאן בד"כ?

בתור רכב ברור שלה-קרוס בת שנתיים עדיפה על משפחתית חדשה (כמעט מכל בחינה), כשהחיסרון העיקרי יהיה צריכת הדלק - אבל שוב תלוי מה הק"מ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כמי שנוהג באמריקאית (מסורתית) כבר שלוש שנים, הרכב שלי 2005 ואני אומר לך שמבחינת איכות נסיעה אני לא מחליף אותו בשום משפחתית חדשה, אין מה להשוות בכלל, לא הנוחות, לא השקט, לא הכוח. על שנתונים חדשים ו 10K ק"מ בשנה בכלל לא הייתי מתלבט :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כדאי לך לבדוק מה הרכים.

לפי הסועה הנמוכה אני מנחש שאתה נוסע בעקר בתוך העיר. זה לא המתאר המתאים לרכב המנהלים הגדול, המסורבל והלא נוח לחניה. הוא מתאים למי שיושב ברכב שעות ארוכות בכבישים בין עירוניים. אם המתאר העיקרי שלך הוא עירוני חפש רכב קטן שיתמודד יותר טוב עם צפיפות. ויש גם סופרמיני מעניינות ויוקרתיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא סובל מבעיות חניה ( אני גר בדרום ) ורוב נקילומטרים הם כתוצאה מנסיעה של פעמיים בשבוע מחוץ לעיר , נסיעה של 45 דקות .

• תוכן חדש...