Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2006-2008. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן חשבתי לקנות b4 אחרי לא מעט חיפושים וביקורות שברובם המליצו לי לחפש משהו אחר.

חשבתי לכיוון של אקורד מישהו מכיר את הרכב יכול לתת פרמטרים כמו עלות טיפולים כל כמה זמן טיפול? האם זה רכב שיש בו תקלות או שהוא לא רואה מוסך?בקיצור האם יש דברים שכדאי לדעת?

ובעיקר האם זו תמורה שווה לכסף ממה שאני רואה רכב כזה ניתן לרכוש באזור 60 -75 אלף יד ראשונה עם קילומטראז 100

תודה רבה לעונים

עידו

**אם יש למישהו המלצה על רכב יד שניה במחרי של עד 65 אלף אשמח לשמוע

פורסם

באקורד יש לבצע טיפול כל 15000 ק״מ. המחיר של הטיפולים לא זול, בגלל המדיניות של היבואן. קח בחשבון רפידות שמתבלות מהר מהצפוי. הרכב הוא אמין וחסכוני. ההחלטה בידיים שלך.

פורסם

אפשר לדעת מי "הממליצים" שאמרו לך לרדת מהB4? ולמה?

עכשיו בוא תגיד לנו מה אתה מחפש ברכב שלך? (נוחות,צירכת דלק,תאוצה,התנהגות,תא מטען וכו..)

Porsche 944 turbo

פורסם

האנשים שהמליצו לי לא לקחת את הרכב אלה אנשים שהרכב היה בבעלותם בינהם גם בחור שעבד בסובארו בתפקיד בכיר.

שלא תבינו לא נכון, הרכב הוא רכב מעולה עם התנהגות כביש יוצאת דופן ואמינות גבוה. העניין שלרכב אין שוק קשה מאוד למכור אותו, טיפולים שלו יחסית יקרים צמיגים לא זולים בלשון המעטה. וצריכת דלק יחסית גבוה 1 ל10 ממוצע.

רכב בשנתון שחיפשתי אפשר היה לקנות באזור ה 55-60 שזה מחיר לא גבוה יחסית לתמורה.

אני אישית מאוד רציתי את הרכב אבל שהרבה אנשים אומרים לי לא לקחת אותו ובינהם אבא שלי אז אני נרתע קצת.

כן, אני יודע שעל איכות צריך לשלם ואין פה פשרות אך אני דוגל במשפט שאומר "אם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז כדאי שתלך להבדק.."

אני מחפש רכב שיהיה בטיחותי בעל תאוצה טובה אזור ה 10 שניות ל100. צריכת דלק סביב ה 1 ל 12 שביטוח חובה+מקיף לא יעבור את ה 4.5 לנהג מעל 24 ללא עבר בעייתי. שאני יוכל למכור אותי במחיר הוגן אחרי 3 שנים וכמובן שיהיו לו מעט תקלות עם שאיפה לאפס. (תקציב אזור ה 60)

יש פה לא מעט דרישות וכנראה שצריך להתפשר על חלקם. ופה אשמח עם מישהו יאיר את עניי וייתן לי אלטרנטיבה טובה

שתיהיה שבת שלום.

עידו

פורסם

אקורד עושה 12 ק"מ/ל', אבל בבינעירוני רגוע. קצת לחץ על הדוושה או כניסות לערים והצריכה עולה, וזה נורמלי. הטיפולים לא כאלה יקרים ובלאי רפידות לא אמור להיות היסטרי, לא יודע מאיפה המידע. מה שכן, היא לא הכי נוחה שבעולם, לא מבחינת מתלים ולא מבחינת כסא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני נוסע באקורד 2005 כשנה וחצי. קניתי אותה עם 28000 ק"מ, ואני חייב להגיד שזו חווית נהיגה, זה רכב פשוט מדהים , קשה לנהוג לאט על הרכב, יש לו כוח וסחיבה שלא הכרתי אחרי כ- 10 טויוטה קורולה שהחזקתי.

צריכת דלק : בתוך העיר 1/10.5 מחוץ לעיר 1/12 ק"מ לליטר.

הוצאות: טיפול אחד שכלל החלפת צלחות בלם ורפידות קדימה ואחורה 1628 שקל

טיפול 30000 שכלל פלגים אירידיום, שמן סנטטי מלא ואיכותי ופילטרים 1455 שקל

תקלות: אין

נוחות: פחות נוח מסיטרואן C5 אבל חווית נהיגה עם שילוב מוצלח מאוד של מנוע וגיר.

פורסם

אכן לסובארו אין שוק,אבל זה אומר שאתה גם קונה בזול,צריכת דלק קצת יותר גבוהה בשל 4x4.

אבל לדעתי היא המעניינת בקטגוריה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אקורד רכב מצויין אבל תבדוק טויוטה אוונסיס.

טיפולים ה-ר-ב-ה יותר זולים מהאקורד, צריכת דלק טובה יותר. רכב אמין מאוד , אפס תקלות.

ביטוחים זולים יותר/טסט (קבוצה 4) ושוק יותר טוב.

תתאמץ קצת בכסף ,עדיף ללכת על ה 2009, 7 הילוכים, ביצועים מצויינים וצריכת דלק טובה יותר.

תשאל אנשים שיש להם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם אתה מחפש סחירות ומעוניין למכור מהר בעוד 3 שנים, לא חושב שכדאי לך לקנות בכלל משהו מסגמנט המשפחתיות הגדולות האלה.

הביקוש לרכבים האלה פשוט בקאנטים כי בתכל'ס צריכת הדלק יותר קרובה ל-1:8 מאשר ל-1:10 ואם אתה מדליק מזגן אז בכיף הן צורכות 1:7 ולפעמים גם 1:6. מה לעשות, ככה זה כשאתה נוסע עם אוטו גדול בתוך העיר.

הישראלים למדו שקטן וידני זה חסכוני ושרכב גדול יהיה יותר בזבזני ויקר לאחזקה מרכב משפחתי קטן .

לכן יש פריחה בכל הסגמנט של משפחתי 1400 וכו' וכו' - וזו גם הסיבה שיהיה קשה לך למכור בעוד 3 שנים, גם את ההונדה וגם הטויוטה וגם את הסובארו.

פורסם

1 ל 8 בB 4 ובאקורד, לא בטויוטה.

צריכת הדלק של האוונסיס מאוד טובה הודות למנוע חסכוני וגיר 7 הילוכים, הרכב שותה 1 ל 15 מחוץ לעיר,בתוך העיר 1 ל 10 ממוצע 1 ל 12....נתונים קרובים מאוד לקורולה. הסובארו וההונדה לא ייתנו לך נתונים כאלה.

בגלל זה מי שכן מחפש רכב משפחתי חזק גדול ומפנק בשילוב עם צריכת דלק מצויינת(בהתאם לגודל הרכב ולמנוע) = טויוטה אוונסיס.

תוסיף על זה שהרכב פשוט יפיוף (לפי דעתי) !

חכה וקבל כמה חוות דעת בעניין מבעלי רכב כזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ההונדה תצרוך דלק בדיוק כמו האוונסיס שנוסעת עם גיר רציף ונהנית משוק הרבה פחות טוב מהאקורד. בכל רכב שתבחר, זו תהיה בחירה טובה.

פורסם

תודה רבה לכל העונים

אני עדיין מחפש את שני הדגמים (b4 ואקורד) אם אמצע משהו מעניין כנראה שאקח

בכל אופן יש גם על הפרק את הסיוויק שזה רכב מעולה (המוכרים שלו קצת חושבים שהם נוהגים ברכב מזהב...)

בקשר לb4 אני מתחיל לחשוב שכל האנשים שאומרים שזה רכב לא משתלם זה אנשים שקנו אותו חודש באזור ה 160 ועכשיו מוכרים אותו ב 60 אני מבין אותם זה באמת כאב לה אבל אם אני קונה את הרכב באזור ה 60 אני אמכור אותו בעוד כ 3 שנים באזור ה 40 שזה משהו סביר בהחלט

שיהיה אחלה יום

עידו

• תוכן חדש...