Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדף הפייסבוק של פורמולה ישראל התפרסמה לא מזמן הכרזה על פתיחת הרשמה מוקדמת למיונים

למירוץ שיתקיים במרץ 2014.

המחיר בהרשמה מוקדמת 390 במקום 490, בתוספת 30 ש"ח דמי משלוח וטיפול (לא ברור למה צריכים לשלוח פיזית כרטיס בדואר).

לפי התקנון שפורסם מדובר במיונים על בסיס נהיגה בלבד - ג'ימקנה ברכב ההפקה, רק שהפעם לא מדובר בקרבות ראש בראש,

אלא בדירוג זמנים בלבד, בהפרדה לפי מקצה.

כלומר מתוך X משתתפים במקצה מסויים (למשל מקצה בוקר) ינופו בשלב ראשון 50% ובשלב שני עוד 50%, 25% המהירים

ביותר באותו מקצה יעלו לשלב הגמר שייערך בתאריך נפרד.

http://www.eventim.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D.html?affiliate=FLL&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=465566

מצ"ב התקנון הרשמי, גם לצורך תעוד - כי יש מצב שהוא ישתנה במשך הזמן.

אני נרשמתי, ולו רק בשביל הג'ימקנה שאין הרבה הזדמנויות לעשות מול הרבה נהגים אחרים באותו רכב בדיוק.

המחיר אולי נשמע קצת גבוה, אבל אם לוקחים בחשבון שג'ימקנה בימינו עם הרכב הפרטי לא עולה משמעותית פחות - זה כן סביר מאד.

formula.pdf

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ידוע לך איזה רכב ההפקה תתן למתמודדים?

ויש מצב שהתחרות תיהיה בכוכב יאיר?

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

אין לי מידע מעבר למה שכתוב. ניתן להניח שזה יהיה רכב פשוט ואוטומטי, לא משהו ספורטיבי (כמו הפאביות שהיו שנה שעברה).

לא סביר שזה יהיה בכוכב יאיר, זה יהיה במגרש תחום וסגור, מסלול מסומן בקונוסים (סיכוי טוב שיהיה שוב באצטדיון בפ"ת).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה לא מדויק להגיד שזה 390 לגיאמקאנה

כי לרוב הגדול זה 390 שקל לסיבוב אחד בן דקה פחות או יותר

כשבגיאמקנאה יש מספר סיבובים

ואני לא בטוח כמה זה משתלם כי פעם שעברה לקראת הסוף יצאו מבצעי אחד ועוד אחד

:wink:
פורסם

לכל משתתף מובטחים שני מקצים מדודים ושני מקצי אימון.

אם הצלחת לעשות זמן טוב יותר מ-50% מהמשתתפים במקצה - אתה מקבל עוד מקצה אימון + מדידה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מעניין.

קצת מצחיק אותי שצריך להרשם ולהתחייב לתשלום ללא אפשרות ביטול כשאין לנו שמץ של מושג מתי הולכים להיות המיונים (עזוב תאריכים מדוייקים, לפחות איזה חודש, עונה, שנה :-) ).

ואיך הם הולכים לפתור את העניינים החוקיים של נהגים ללא רישיון נהיגה ספורטיבי ? (במיונים. על הפורמולה כבר כתוב שאלה שיעלו יצטרכו לעשות אם אין להם)

עד כמה שאני זוכר זה חלק מהבעיות שהיו שנה שעברה שסגרו את המיונים מוקדם.

המתכונת של ההזדמנות השניה קצת עקומה ולא מאוד ספורטיבית (גם שנה שעברה זה לא היה משהו).

הזדמנות שניה זה טוב וחשוב כשיש רק מקצה מדידה אחד כדי לעלות שלב (אחרי תשלום נכבד כ"כ) אבל זה ניתן רק לפשלות בסיבוב הראשון שזה עוד מילא אבל יותר גרוע, זה נותן יתרון גדול דווקא למי שפישל בסיבוב הזה כי הוא מקבל עוד 2 (!) הקפות (למה צריך עוד פעם הכרות ?) שבג'ימקאנה זה יתרון עצום. בכלל לא מבין למה יש הכרות לפני כל מקצה מדידה. התוואי מן הסתם לא מתחלף.

במקום הקשקוש הזה שיעשו כבר 2 מקצי מדידה בשלב הראשון (הזמן הטוב קובע) כמו בג'ימקאנה טיפוסית ואז זה יתן את ההזדמנות השניה הזאת ככה שמתמודד לא יעוף מיד מהמיונים בגלל טעות אחת וגם תשמר ההוגנות של תנאים שווים (וגם לא באמת הוספנו overhead לארגון. במקום ש-50% יעשו עוד הכרות+מדידה (סה"כ הקפות מבחינת המארגנים לשלב הראשון: 3 X מספר המשתתפים), שכולם יעשו מראש הכרות+2 מדידה (עדיין 3 X מספר המשתתפים).

אני מהמר שההכרות השניה היא טעות אבל עדיין זאת לא תוספת ענקית וזה יהיה הרבה יותר הגיוני וספורטיבי.

זה שאין ראש בראש לפחות מוריד את ההשלמות הדפוקות שהיו עושים כל הזמן כשיש מספר אי-זוגי (עוד עניין בעייתי מבחינת הספורטיביות). מצד שני הקרבות האלה הכניסו אלמנט מאוד נחמד שהוסיף הרבה עניין.

ניר

פורסם

מסכים איתך לגבי כל הדברים. אפשר היה לעשות את זה קצת יותר טוב, אבל תמיד יהיו 'באגים' בשיטה, אין שיטה מושלמת.

יש גם את העניין שמי שרוצה יכול להתמודד שוב אם הוא משלם שוב, נותן יתרון לבעלי כיסים עמוקים..

לא כתבו כלום לגבי הפרדה של מקצוענים ומתחילים, כנראה שויתרו על העניין וכולם נבחנים ומתחרים ביחד.

לגבי הרישיון הספורטיבי - באמת מעניין איך הם עקפו את הבעיה הזאת.

בקשר למועדי המיונים, זה מה שכתבו בפייסבוק :

"המיונים יערכו במספר מועדים ואנו פועלים כדי לקיימם במספר מקומות (בכפוף לאישורים שונים). כל אחד מהנרשמים יקבל הודעה ובה המועדים כדי שיוכל לבחור במתאים לו ביותר."

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

וכמובן קיימת האפשרות לקנות 10 כרטיסים ולקבל 20 סיבובים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מרגיז שאין תאריכים למיונים ומצפים שנרשם פשוט ככה... כתוב איפשהו שאם המועד לא מתאים לי אני אוכל לקבל החזר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה כנראה חלק מהעניין - הרשמה מוקדמת. אתה מקבל 100 ש"ח הנחה תמורת האי ידיעה.

ניתן להניח שיהיה יותר מיום אחד או שבוע אחד של מיונים, אז לא אמורה להיות בעיה למצוא תאריך נוח.

אגב - ממקור יודע דבר - המיונים לא ייערכו על רכב פרטי רגיל, אלא על משהו יותר 'מעניין'. מה בדיוק ?

עדיין לא סגור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן, אני חושב שהיה כתוב שם "כלי תחרותי אחד או יותר", או משהו כזה. ניחוש שלי? יביאו קארטים, שזה בהחלט יהיה מגניב לא פחות מסקודה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קארטים זו האופציה הכי פחות שווה מבין האפשרויות שבודקים.

אם זה יהיה על קארטים אין ספק שתמונת הנהגים המהירים תשתנה מאד, יש לא מעט נהגי קארטים טובים שלא הצליחו

להיות מהירים על הפאביות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהוא יודע אם יש כבר מקום? נרשמתי שהם פרסמו את ההרשמה המוקדמת ואני אפילו לא יודע איפה ומתי המיונים... הם כתבו דאז בקניה שזה אמור להתחיל ב20 לספטמבר...

פורסם

הלינק עכשיו מוביל בכלל לרישום לקורס פורמולה (כמה מועדים בסוף אוקטובר על הפורמולה רנו 'במסלול' בקרית שמונה).

• תוכן חדש...