Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מפנקת 2009-2011 עד 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרכים:

10000 ק"מ בשנה

משפחה 2 מבוגרים+2 ילדים. בטיחות

אמינות ( ככול הנראה יטופל במוסך פרטי)

הנאה .....

עד כה הרכב שהכי נראה לי הוא וולוו S40 2010 2.0

ממה שראיתי ביד 2 אפשר להוריד למחיר הרצוי.

חוץ מיזה מה עוד אפשר לדעתכם?

סקודה?

מאזדה 6?

טויוטה?

אגב קראתי שוולוו משנת 2010 עברה לגיר רובוטי כפול מצמדים איכותי וחסכוני. שמעתם משהו?

פורסם

טויוטה אונסיס אחלה אוטו.

באמת מפנק ובנויי איחותי מאוד עלות הביתוח לא גבוהה מידי ודי חסכונית בדלק.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

מה עם האוטו שבסמלון?

יכול להיות שתמצא בתקציב הסה סקודה אוקטביה ואם תחפור טוב אפילו סופרב 2008/9

אופציה מפנקת נוספת שאפשר לחשוב עליה היא מאליבו מנוע 3500

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
הרכב שבתמונה נמכר.

הוא היה מעולה אבל הגיע הזמן לתקדם (הוא היה 07).

מה לגבי הוולוו?

ישבת ברכב? נהגת? כי נשמע שאתה נעול על הרכב הזה.

וולוו S40 הוצגה לראשונה ב-2004 ביחד עם מאזדה 3 דור I ופורד פוקוס דור II (פחות או יותר במקביל) עליהן מבוססת ה-S40. אם צריך תזכורת, מאז כבר הוצגה הפוקוס דור III לפני יותר משנתיים ומאזדה 3 הוצגה לאחרונה בדורה השלישי, כך שמדובר במכונית מאוד מיושנת שלא השתנתה במיוחד מאז שהוצגה ואין בה תחושת פרימיום בכל הקשור לאיכות חומרים, אבזור וכו'. היא מתוכננת טוב מאוד מבחינת הנדסת אנוש וכו', אבל היא לא מרווחת במיוחד. היא רק זולה לרכישה, אבל לא לאחזקה בתחום הטיפולים, ביטוחים וכו', מצד שני 10000 ק"מ בשנה זה לא הרבה ואפשר "לקחת סיכונים".

מכונית נעימה בסך הכל ויש בה ערכים של רכב פרימיום (בידוד נוחות וכו'), אך היא מיושנת מאוד בתחושה שלה.

אם תגדיר לנו מה זה מפנקת עבורך, נוכל להיות יותר ממוקדים.

פורסם

זה קשור גם להרגשה.. לשבת בוולוו זה לא אותה הרגשה שתקבל ממאזדה או הונדה. מה גם שהונדה באותו שנתון יקרה יותר.

לגבי זה שהיא אולי ישנה מידי אז ממה שהבנתי היא עברה שינוי ב2010- הגיר הוחלף לכפול מצמדים רובוטי איכותי(powershift)

המנוע חזר ל4 צילינדרים 2000 סמק עם 145 כ"ס.

יש לה את כל אביזרי הבטיחות ESP ABS וכו...

כמו כן בקרת שיוט ,מגנזיום.

הביטוח חובה ומקיף הוא 5000 וזה מיבלי שיש לי 3 שנים נקיות בביטוח. אין צורך במיגון נוסף.

נהגתי על S40 2008 ומאוד נהנתי- מצד שני היפניות נותנות תחושת פלסטיק זול. סקודה אוקטביה מעט חלשה והמחיר בעיקר הוא שמניע אותי לבחור בוולוו.

70000 לרכב 2010 יד 1 לא ליס ולא השכרה. זול יותר מהונדה ובאוטו מחיר של אוקטביה 1.6

ולמרות הכל אני פתוח לשינויים

מה אומרים?

פורסם

הוולוו תרגיש לך צפופה מאחור. מדובר ברכב איכותי. עם תיבת הילוכים מתקדמת, אבל לא כ״כ נעימה בנסיעה איטית/פקקים. המחיר בהחלט מפתה, רק קח בחשבון אחזקה שוטפת יקרה.

• תוכן חדש...