Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לחוות דעת ממישהו שמבין:

רכשתי רכב מחברת אלדן במסגרת עסקת טרייד אין. בחוזה צוין שתוך חודש יישלח אלי בדואר ייפוי כוח לשם העברת בעלות על הרכב שרכשתי.

הרכב שמכרתי נמסר לסוחר רכב (מתווך) שאלדן עובדים איתו. הם חתמו על הצהרה שהרכב שמכרתי נמסר לטרייד אין של אלדן ושהם אחראים מרגע ביצוע העסקה על הרכב, לרבות קנסות, דוחות ועבירות תנועה.

האם אני אמור לקבל מהם אישור על העברת בעלות לתו סוחר? האם יש תוקף משפטי למסמך שמסרו?

מה לדעתכם אני צריך לעשות כעת?

...אני מבין שהייתי אולי צריך להתעקש על העברת בעלות כבר במקום...

טודה לתשובה מהירה, גם ממי שביצע עסקה דומה באלדן ו/או בחברה ליסינג גדולה אחרת.

פורסם

יש לך מסמך חתום מהם ? אם כן,רוב הסיכויים שאתה יכול לישון בשקט.

דבר דומה קרה לי באוטו סנטר,הם החתימו אותי על טופס שהרכב עובר לבעלותם המלאה (לפני שיימכר לסוחר) והצהירו שמלבד העברת הרכב לסוחר לא ייעשה כל שימוש ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברגע שמסרת את הרכב וקיבלת תמורה - הרכב עבר בעלות. רישום הבעלים החדשים במשרד הרישוי הוא לצורך מעקב בעלים בלבד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם יש לך טופס שלהם שמאשר שהרכב עבר לרשותם, אתה יכול להיות רגוע.

זה כל הרעיון במגרשי טרייד אין או בעל תעודת סוחר אחר - הם לא יכולים לבצע העברת בעלות, כי אז סתם תתוסף לרכב יד. העברת בעלות תתבצע רק כשהרכב יימכר מהמגרש ללקוח הבא.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

העברת בעלות לבעל תו סחר אינה מוסיפה יד!

הצעתי לדרוש הע' בעלות לתו סחר או אף לאדם פרטי עת הרכב יוצא מרשותכם.

לא שווה להתעסק עם בעיות עתידיות, גם אם ניתן "לצאת" מהם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...