Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרקום לשער גינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לרכוש לשער כניסה אינטרקום + קודן

מדובר על מערכת פשוטה .

אני צריך שבכניסה יהיה קודן + אופציה לצלצל

ובתוך הבית מספיק שיהיה נק אחת של טלפון לפתיחה .

היחידה של המנעול כבר מותקנת מהמערכת הקודמת .

יש המלצות מאיפה לרכוש או דגמים ?

אין בעייה שזה יהיה מאיבאי . ( זה עוד יחסוך זמן כי אם אני יצטרך לקנות את זה פיזית זה יקח חודשים )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

WINTEC וTADOR הם יצרנים ישראליים, לשניהם שירות טוב.

כמובן שאפשר לקנות מוצר סיני במחיר זול יותר, לא יודע מה טיבו.

יש לאפיין את הקודן לפי הדרישות : חיצוני, פנימי, מואר, נגד ונדליזם וכו'.

אם משנה, יש יח' על 2 חוטים ויש על 5 חוטים, אם יש כבל קיים זה עשוי לשנות.

פורסם

לא ציינת מקום מגורים, אני שבוע שעבר החלפתי טלפון אינטרקום בן 100 בטלפון חדש, קבלתי בחנות שרות טוב והסבר, בנוסף אמרו לי שאם בזמן ההתקנה אתקל בקשיים אוכל גם לטלפן ולקבל הסבר שלב שלב, בפועל לא הייתי צריך לנצל את החבר הטלפוני.

הקנייה בוצעה ב אנטנות רצון ברחוב לבנדה בתל אביב, היתרון הוא במבחר הענק שיש לו שם (וגם מחירים טובים).

פורסם

טרונצ'ו תוכל לתת סדר גודל של מחירים?

אני בדיוק מסיים לשפץ דירה ואני ארצה להתקין בה אינטרקום מצלמה + קודן. אתה יודע כמה אמור לעלות הסיפור בארץ?

מהרשת אפשר להזמין משהו כזה סביב ה 90$:

http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-7-TFT-Color-Video-Doorphone-Intercom-System-with-Touch-Key-free-shipping/678809308.html

ולהוסיף גם קודן סביב ה 20-30$:

http://www.aliexpress.com/item/15pcs-fobkey-Free-RFID-Proximity-Entry-Lock-Door-touch-screen-access-control-keypad-1000user-free-shipping/712650221.html

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני רכשתי רק טלפון פנים, עלה לי 100 ש"ח.

אחי גר בבית צמוד קרקע ורכש שתי טלפונים פנים ויחידת חוץ, זה היה לפני מספר שנים כך שהמחיר לא אקטואלי. אך אחי הוא אחד שעושה סקר שווקים לפני כל דבר אפילו פעוט שהוא קונה ואם הוא קנה שם סימן שהמחיר היה טוב.

באתר עצמו (של רצון) יש מחירים כך שאת התחשיב אתה יכול לעשות בעצמך.

• תוכן חדש...