Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ברכבי(אקסנט 2000) ישנם מס בעיות שצריך לתקן וחשבתי לסדרן בכוחות עצמי רציתי לדעת עד כמה זה רלוונטי..

1. מנגנון חלון- מנגנון של חלון הנהג הושבת.( שומעים את המנוע..) עלות המנגנון 200 ש"ח.

עלות עבודה+מנגנון(אצל חשמלאי רכב)= 330ש"ח.

2.מנוע נעילה מרכזית- הדלת שמאחורי הנהג נסגרת אך אינה נפתחת ע"י השלט. נאמר לי כי המנוע הלך-

מנוע לא מקורי+עבודה=100ש"ח. מחיר המנוע עוד לא ביררתי אם אתם יודעים אשמח לשמוע.

והאם אפשרי לבצע עצמאית..

3.ידית דלת- באותה דלת שמאחורי הנהג הידית החיצונית שבורה- קניתי ידית חליפית מאיביי ב37 ש"ח.

הבנתי שזה לא סיפור גדול להחליף לבד- אך אם צריך את החשמלאי בשביל המנוע נעילה אז אני יעדיף גם להחליף אצלו

כמה זה אמור לעלות אם הוא כבר פותח את הדלת עבור המנוע?

פורסם

אם יש לך חוש טכני כלשהו ושכל, אני שם את הכסף שלי שתוכל לתקן את הידית ומנעול לבד. (על תנאי שתצליח לפרק את מה שצריך לפרק :-D

לגבי החלון, לא בטוח. הלך לי מנגנון במגאן שלי ומישהו סידר לי ב150 ש"ח. אני מאוד משתדל לעשות את כל מה שביכולות שלי לבד, ומה שלא, ללמוד. אבל שיפוץ המנגנון נראה קצת מורכב. כשהסתכלתי על העבודה, הזגג היה צריך לסדר איזה כבל ממתכת עם מכונה. יכול להיות שזה מאוד קל ויש דרך ללא צורך במכונה...

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

הכל אפשר לעשות לבד, מנסיון.

אבל ההפרשים אצלך נשמעים דיי זניחים, מנוע כולל עבודה 100 שקל, כמה כבר תחסוך על העבודה? אם יש לך רצון וזמן חופשי, לך על זה ותהנה.

פורסם

כן, האמת שזה יותר בשביל הניסיון (והכיף:lol: ) מאשר בשביל הכסף..

אז אני מבין שהידית זה לא מסובך..

חשבתי לעשות את הידית והמנוע לבד(לנסות לפחות...) מכיוון שזה באותה הדלת ..

ואת המנגנון נשאיר לבעל מקצוע..

פורסם

בגלל שבאותה דלת יש לך שתי בעיות שונות, שקול לרכוש מפירוקיה דלת תקינה באותו צבע.

גם מדובר בדלת אחורית, אז אין בה מנעול שצריך להתאים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
בגלל שבאותה דלת יש לך שתי בעיות שונות, שקול לרכוש מפירוקיה דלת תקינה באותו צבע.

גם מדובר בדלת אחורית, אז אין בה מנעול שצריך להתאים.

חחח.. אולי אני אשקול להחליף רכב, יש בו 3 תקלות.

בכל מקרה, מישהו יכול להגיד לי אם שווה לנסות להחליף מנגנון חלון עצמאית..? או לוותר מראש?

• תוכן חדש...