Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יוקרה עד 60K אמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל להחליף אוטו ובא לי משהו מפנק, אני נוסע ממש קצת 8-10K בשנה ו90% עירוני,

העדפה לרכב ללא טורבו (לא מחפש ביצועים)

הסתכלתי על כמה מכוניות וולוו S80, וולוו S60, יגואר S-TYPE, אאודי A4, A6, A8, קרייזלר 300.

אין לי נסיון עם רכבים בסגנון הזה, והייתי שמח לקצת עזרה וסדר, מה ההפרשי אחזקה על רכב כזה?

אולי יש רכבים שלא הסתכלתי עליהם והם גם מומלצים אני ישמח להמלצות

תודה

ליאור

פורסם

למרות ההודעה שמעליי,

מהרשימה שלך הייתי בוחן את הs80 כמובן ללא טורבו.

במשפחתנו ישנה אחת כזו שמגלה אמינות לא רעה כלל,

למעשה ב4 שנים כמעט שהיא כאן היא עברה בעיקר טיפולים סדירים אשר ביחס לקטגוריית הרכב לא הייתי מכנה אותם יקרים במיוחד.

Gn'f'R

פורסם

היו בעבר הלא רחוק כמה שרשורים בקרספורום שעוסקים במשמעויות רכישת רכבי יוקרה מזדקנים על ידי תפרנים, שווה לחפש וללמוד משם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ב S60 אין שום תחושה של יוקרה, לא בפלסטיקה לא באבזור לא במנועים נטולי הטורבו. והיא גם ממש צפוצה.

אולי תוכל למצוא E240 W211 מהשנתון הראשון שלה בתקציב שלך. העלויות אחזקה גבוהות אבל האמינות יחסית בסדר ואמורה להיות יותר טובה מ A6\S-TYPE\S80.

אופציה נוספת שכדאי לך לשקול: קאדילק CTS, נמכרת במחירים מצחיקים אבל אין לי ידע לגבי האמינות שלה או עלויות האחזקה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
60k יכולים לקנות שנתון נורמלי ולא בהכרח מזדקן.

אני אנסח ביתר בהירות: רכב עתיר מכלולים רגישים שעבר זה מכבר את תקופת האחריות שלו ונוטה להידרש לתיקונים יקרים ללא פרופורציה לעלות הרכישה של הרכב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
היו בעבר הלא רחוק כמה שרשורים בקרספורום שעוסקים במשמעויות רכישת רכבי יוקרה מזדקנים על ידי תפרנים, שווה לחפש וללמוד משם.

קודם כל אני לא תפרן...

האם A4 היא אופציה טובה?

• תוכן חדש...