Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת טרייד אין. נערך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פוקוס 2008 הצורה החדשה לשעבר מליסינג (נקנתה מאלבר).

ברצוני לבצע עסקת טרייד אין שכן בשוק הפרטי אין כמעט הענות למכירה.

קיבלתי הצעה מאלבר לרכישת יונדאי I25 2011 ללא תאונות בהוספת 42000 ש"ח מחיר המחירון של הרכב הוא 79900 ומחירון הרכב שלי הוא 54000 ש"ח(ללא שקלול רכב ליסינג לשעבר) .

האם העיסקה משתלמת?

תודה

פורסם

לא, זה לא משתלם.

טרייד אין בחברות ליסינג אף פעם לא משתלם.

הרכב שלך אם הוא במצב סביר שווה סביב 40 אלף שקלים.

I25 מודל 2011 מליסינג שווה 70 אלף שקל לכל היותר אם המחירון הוא סביב 80.

העיסקה הזאת היא גם לא מחירון מול מחירון, אתה מוסיף כאן הרבה יותר. אני ממליץ לנסות למכור את הרכב שלך לבד, נכון שזה פחות נוח ויקח קצת זמן אבל כל שקל שישאר לך בכיס ייחשב רווח אל מול העיסקה הלא משתלמת בעליל הזאת.

על הרכב עצמו, שים לב שלעבור מפוקוס ל-I25 זה סוג של שנמוך, הרכב קטן יותר, נוח פחות וזה לעבור ממשפחתית לתת משפחתית. סביר גם שמדובר בדגם ה-1.4 הנפוץ בליסינג שמצליח להיות אפילו חלש מהפוקוס.

פורסם

בחברה שהיא לא ליסינג הציעו לי 33000 ש"ח לפני בדיקה עבור עסקת טרייד אין.

אני יודע שהיונדאי פחות טוב מהפוקוס אבל אני מחפש משפחתית קטנה שכן רוב הנסיעות הן בתוך העיר ואני מחפש משפחתית יותר חסכונית מהפוקוס.

פורסם

ההמלצה עומדת בעינה, נסה למכור את הרכב שלך לבד.

כשאתה מגיע עם כסף מזומן למגרש או לפחות עם חלקו המחיר אחר לגמרי.

אני אישית ממליץ לגשת רק לחברות הגדולות והמוכרות, מגרשים קטנים ופרטיים עובדים אחרת.

פורסם

מה ייחשב למחיר הוגן על הרכב שלי בטרייד אין?

כמו כן רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם יונדאי I25 וחוות דעת על הרכב

פורסם

מחיר הוגן הוא כמו שציינתי סביב 40 אלף שקל אם הרכב שלך במצב תקין וקילומטראז' סביר לגילו. אבל אתה לא תקבל את זה בשום עיסקת טרייד אין וגם אם יבטיחו מחיר גבוה בהתחלה הם ימצאו על מה להוריד.

ה-I25 כמו שציינתי תרגיש כמו ירידה ברמה, הפלסטיקה פשוטה אבל מורכבת היטב, האבזור בדגם הליסינג בסיסי למדי עם חשמול רגיל ואבזור בטיחותי מלא ופה בערך זה נגמר. התנהגות הכביש מעוררת פיהוק, הנסיעה קצת קופצנית וגם בסעיף הזה היא נופלת מהפוקוס.

הביצועים בדגם ה-1.4 עצלים מאוד, כל האצה תדרוש קיק דאון שיוביל לרעש ניכר בתא הנוסעים, החיסכון בדלק לא יוצא נשכר מכך.

אם אתה מחפש לחסוך אז אני לא יודע איזה חיסכון יוצא לך מעיסקה כזאת, צריכת הדלק בטח לא תחזיר את ההפרש וסביר להניח שהיונדאי בכלל לא תהיה חסכונית יותר בעיר. אם סתם בא לך להתקדם או להחליף זה משהו אחר.

פורסם
מה ייחשב למחיר הוגן על הרכב שלי בטרייד אין?

כמו כן רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם יונדאי I25 וחוות דעת על הרכב

ההצעה שקיבלת מאלבר לטרייד אין נחשבת להצעה הוגנת - בערך חצי ממחיר המחירון של הרכב. 40 אלף ש"ח, שזה בערך מחיר השוק של רכב כזה במצב טוב ועם קילומטראז' נמוך, לא תקבל באף עסקת טרייד אין.

כמו שחזר והסביר וחזר והסביר לך Mike808, תנסה למכור את הרכב לבד. אני בטוח שאם תפרסם מודעה באתר יד 2 עם מחיר אטרקטיבי יותר יבוא קונה וכל שקל מעל ל-30 אלף ש"ח שתקבל במכירה עצמאית זה רווח נקי שלך.

וכן, גם אני לא מבין את ההיגיון בשדרוג הזה. חבל על הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בחברה שהיא לא ליסינג הציעו לי 33000 ש"ח לפני בדיקה עבור עסקת טרייד אין.

אני יודע שהיונדאי פחות טוב מהפוקוס אבל אני מחפש משפחתית קטנה שכן רוב הנסיעות הן בתוך העיר ואני מחפש משפחתית יותר חסכונית מהפוקוס.

אני תומך במגיבים הקודמים. אם אתה מחפש לחסוך אז אל תחליף את הרכב.

היונדאי יותר קטנה (פיסית ובמנוע) אבל אני לא חושב שתחסוך דלק. בטח לא באופן משמעותי.

רכיב משמעותי של העלות של רכב הוא אובדן הערך. וקצב אובדן הערך יורד עם השנים בצורה דרמטית. כלומר על רכב ששוה 80,000 אתה מפסיד בהערכה גסה 10,000 ש"ח בשנה. ועל רכב ששווה 30,000 בערך 4000-5000 בשנה.

לזה מצטרף רכיב הביטוח שמקצין את המצב.

זה בטח יותר משמעותי מעלויות דלק. לגבי תחזוקה המצב כמובן פחות ברור. אבל פוקוס שנת 2008 יכול לתת לך עוד כמה שנים טובות, פחות או יותר.

והיונדאי המדוברת לא מציעה לך יותר מהפוקוס הנוכחית.

בקיצור, אם אין לך סיבה טובה להפטר מהרכב הנוכחי שלך תישאר איתו.

פורסם
ברשותי פורד פוקוס 2008 הצורה החדשה לשעבר מליסינג (נקנתה מאלבר).

ברצוני לבצע עסקת טרייד אין שכן בשוק הפרטי אין כמעט הענות למכירה.

קיבלתי הצעה מאלבר לרכישת יונדאי I25 2011 ללא תאונות בהוספת 42000 ש"ח מחיר המחירון של הרכב הוא 79900 ומחירון הרכב שלי הוא 54000 ש"ח(ללא שקלול רכב ליסינג לשעבר) .

האם העיסקה משתלמת?

תודה

לפי מייק הפער האמיתי במחירי השוק הוא 30 אלף , אתה נדרש להוסיף עוד 42

גם אם תמכור רק ב 30 עדין תרוויח אלפיים ,כמובן כפופ לכך שבעסקאה שאינה טריד אין הנך יכול לרכוש במחיר שצייןן מייק - בדוק בחברה מה המחיר אם לא מדובר בטריד אין. סביר שכדאי לשלוח מישהו אחר לברר

פורסם

איזה הגיון יש בלהוסיף כ20-30K כדי לקנות רכב שיהיה חסכוני מהנוכחי, ירידת הערך של הרכב החדש לשנתיים שלוש הקרובות (גדולה יותר מרכב ישן יותר)יחד עם התוספת שתשלם במחיר מצטברים ל45K, זה המון כסף שיכולת לבזבז על דלק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הכוונה שלי היא להתקדם בשנתון לרכב חדש יותר וחסכוני יותר.

לאו דווקא רק חיסכון בדלק.

אני רק ציינתי שרוב הנסיעות ברכב הן עירוניות.

יש הצעות , המלצות?

פורסם

הכל תלוי כמה אתה נוסע בשנה, מה התקציב לשדרוג ומה הציפיות שלך.

באופן כללי הקטנות חסכוניות יותר אך גם פשוטות ופחות נוחות ומרווחות מהפוקוס כך שהתקדמות תהיה מבחינת שנתון, בשאר התחומים תלך אחורה.

• תוכן חדש...