Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

למישהו יש ניסיון ברכישת רכב חדש מליסינג של בנק איגוד?

האם מומלץ?

מה היתרונות והחסרונות יחסית לרכישת רכב חדש מחברת ליסינג "רגילה" או מיבואן?

בטלפון הציעו לי שברולט ספארק / קיה פיקנטו ב 55-56 אלף (על הכביש)

עסקה כדאית לדעתכם?

תודה!

פורסם

בנק איגוד נותן לדעתי רק את המימון - אתה קונה רכב חדש מהניילונים,כאשר אתה יד ראשונה.

בקניית רכב מליסינג/יבואן 0 ק"מ אתה תהיה יד שנייה ואם לא תחזיק ברכב לפחות 5 שנים העסקה מבחינה כלכלית לפחות לטעמי אינה משתלמת.

המחיר שציינת עבור פיקנטו הגיוני רק אם היא ידנית אחרת בדוק היטב את הקאץ'.

ספארק בניילונים חדשה מהחברה (ללא בעלות ליסינג/יבואן קודמת ) עולה כ-63,000 ש"ח לפני עניין עליית המס הירוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן, כמובן, התכוונתי לידני

האיש שדיברתי איתו בטלפון טען שלא רק מדובר במימון אלא ברכב שהם גם חברת הליסינג שלו, ושאני אהיה רשום יד שניה - בדיוק כמו בקניה דרך ליסינג רגיל

לא שמעתי על זה קודם, לכן מנסה לדלות קצת מידע כאן, ולהבין האם יש קאץ' בעסקה כזאת דרך הבנק

ושאלה נוספת - במחיר שציינתי מה עדיף, פיקנטו או ספארק?

פורסם

במחירים שהוצעו לך העסקה לא משתלמת.עדיף לקנות את הרכב בניילונים בסוכנות ולבקש מימון דרך היבואן מאשר לקבל הנחה מצחיקה עד מגוחכת לרכב מיד 2. ניסאן מיקרה אמנם לא בתקציב שלך אבל נמכרת בהנחה של כמעט 20% בחברות הליסינג השונות עם 0 ק"מ. 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
במחירים שהוצעו לך העסקה לא משתלמת.עדיף לקנות את הרכב בניילונים בסוכנות ולבקש מימון דרך היבואן מאשר לקבל הנחה מצחיקה עד מגוחכת לרכב מיד 2. ניסאן מיקרה אמנם לא בתקציב שלך אבל נמכרת בהנחה של כמעט 20% בחברות הליסינג השונות עם 0 ק"מ. 

יכול להפנות לדוגמא כזו באינטרנט או בעולם האמיתי?

• תוכן חדש...