Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה, גם בתחום הזה ה-NB לא כזו פופולארית. יש יותר NA ויש יותר NC אבל NB ? כמעט ולא קיים.

מישהו מכיר/שמע/ראה/יכול לצרף לינק ?

אודה לכם מאוד.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מכיר את הדור השלישי והראשון, את הראשון יצרה בעבר חברת GATE והאיכות לא משהו, את הדגם של הדור שלישי מייצרת AUTOART, לצערי אני לא מכיר דגם של NB אז אם תרצה דגם של מיאטה דור שלישי בכל זאת אני יוכל לשלוח לך כמה תמונות שתתרשם ממנו, מדבור באחד הדגמים היותר יפים, אם זה גג מתקפל או צבע עמוק או אפילו מוט למכסה מנוע

פורסם

זה זה אבל זה ממש פצפון :cry:

מחפש 1:18.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אין הרבה ברירות חוץ מלצוד אחת.. ה-NB יוצרה ע"י Gate בכמויות מכובדות, אבל, זה גם הדגם הכי אהוב על חובבי מיאטות..

ממליץ לך להרשם להתראות של איביי-כל מיאטה 1:18 שתפורסם למכירה תגיע אליך ישירות למייל.

בשיטה הזו מצאתי לא מעט דגמים קשים להשגה.

• תוכן חדש...