Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה רומסטר. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות החלפה עם סקודה רומסטאר שנת 2008 מנוע בנזין

האוטו ניראה יפה יד שניה עם 212000 ק"מ .

האם כדי לקחת את האוטו הזה לאישה שנוסעת כ700-1000 ק"מ בחודש בתוך העיר?

האופציה של הרכישה היא רק בגלל האפשרות החלפה ברכב שאני מנסה למכור הרבה זמן ואין לו שוק בכלל(סובארו B4 סטישיין 2003)

בשיקלול המחיר שאני מוסיף והרכב שאני נותן יוצא שאני משלם כ25% פחות מהמחירון של הסקודה.

איך עלויות החלפים ?כמובן שאיך שאני אקח את האוטו אני אעשה לו ישור קו כולל טימינג ושמנים לא לוקח סיכונים מיותרים

פורסם
יש לי אפשרות החלפה עם סקודה רומסטאר שנת 2008 מנוע בנזין

האוטו ניראה יפה יד שניה עם 212000 ק"מ .

האם כדי לקחת את האוטו הזה לאישה שנוסעת כ700-1000 ק"מ בחודש בתוך העיר?

האופציה של הרכישה היא רק בגלל האפשרות החלפה ברכב שאני מנסה למכור הרבה זמן ואין לו שוק בכלל(סובארו B4 סטישיין 2003)

בשיקלול המחיר שאני מוסיף והרכב שאני נותן יוצא שאני משלם כ25% פחות מהמחירון של הסקודה.

איך עלויות החלפים ?כמובן שאיך שאני אקח את האוטו אני אעשה לו ישור קו כולל טימינג ושמנים לא לוקח סיכונים מיותרים

לא כ"כ ברור מה תרוויח מהעסקה הזאת. יותר מקום? לא. יותר בטיחות? לא כל כך. ק"מ נמוך? גם לא. אז מה כן?

פורסם

הסובארו היתה אצלי כרגע אני עם רכב מהעבודה ולכן היא עומדת.אישתי נוסעת עם יונדאי גטס והיא כבר נימכרה (צריך לתת אותה שבוע הבא)

מחפש רכב נחמד שגם אני מדי פעם אסע בו .יש לי 2 ילדים קטנים וכן חשבתי עם הסקודה היא ניראת מרווחת

פורסם

אני בעלים לשעבר של רומסטר.

הייתה אצלי 4 שנים ללא תקלות, את כל הטיפולים עשיתי בצ'מפיון - לא זול, כ 900 ש"ח לטיפול שנתי.

ביטוחים כ 5000 למקיף + חובה לכל נהג מעל 30. יש חברות ביטוח שדורשות איתוראן, אצלי היה רק כספת.

צריכת דלק ממוצעת משולבת של 1-10.

החוזקה הגדולה ברכב זה הנוחות לילדים. מאחור מרווח מאוד אין בעיה לשים 2 כסאות בטיחות גדולים.

הדלתות ענקיות ומאפשרות להושיב ולהוציא את הילדים מהכסאות בנוחות.

החלונות בדלתות מאחור גדולים מאוד ונותנים לילדים מבט נחמד על מה שקורה בחוץ.

יש גימיק נחמד של כסאות אחוריים מתכווננים ונשלפים, השתמשתי בזה פעם אחת כשהייתי צריך להוביל משהו גדול.

מבחינת מנוע - גיר, בסה"כ בסדר (היה לי 1.6 אוטומטית 6 הילוכים), לא משהו מדהים. המנוע די מרעיש ומחוספס.

החלפתי את הרכב כי בא לי לגוון ולשנות וללא שום סיבה רציונלית.

פורסם

ומבחינת מכירה (שתרצה יום אחד) תהיה באותה סירה כמו עם הסובארו, ק"מ גבוה מאוד ושוק מוצףורכב לא סחיר

לדעתי הציפור שביד עדיפה.

• תוכן חדש...