Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל ומכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי נעלי ספורט מאנגליה ב30/6, עלות כוללות של 66 ליש"ט.

הרויאל מייל האנגלי עובד תמיד כמו שצריך, ודאג לכך שהחבילה תהיה בארץ כבר ב3/7.

עד ה8/7 החבילה כנראה שכבה ולא נגעו בה, ואז החליטו לשלוח אותה למכס כי עברה 75$, אז יש לשלם עליה מע"מ.

החלטתי להתקשר עוד באותו היום למודיעין הדואר שנתן לי 3 מספרים של הסניף הנ"ל לנסות להתקשר ולברר.

ניסיתי בערך 10 פעמים להתקשר - במשך דקות ארוכות לא הייתה כל תשובה. גם היום, ניסיתי שוב עשרות פעמים - שוב, אין תשובה.

כמובן שהחלטתי לסוע אליהם ישירות שם קיבלתי מספר שונה של אדם ספיציפי שאחראי על הדבר הזה.

מעוכבת כרגע במכס ומבירור בסניף (הגעתי לסניף בתל אביב), הם אומרים לנסות עוד שבועיים :|

התקשרתי היום לאחר הביקור בסניף לראות אם עונים במספר שקיבלתי, לאחר 10 נסיונות - אין עונה. כרגיל.

איך בזיון כזה קורה במדינת ישראל 2013? מאנגליה לישראל בתוך יומיים, מתל אביב לביתי בתוך בערך 3 שבועות :shock:

פורסם

עזוב, אני השארתי להם בקשה לקבל דרכי התקשרות עם נציב תלונות הציבור בפייסבוק, ויוק.

משתמשים אחרים אמרו לי שחבל על הזמן, וחייבים לשלוח בדואר עצמו עם אישור מסירה, אחרת הם לא עונים בכלל.

זו חברה בזיונית, שהיא מונופול, לכן אין לה סיבה להיות שירותית.

תזדיין בסבלנות. אין ברירה.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה יודע שהיא במכס או לא ?

לי היה סיפור דומה, מגבות לייבוש הרכב (אל תצחק, אחת הקניות הטובות שעשיתי) גם כן הגיעו כמו שצריך דרך הרויאל מייל שכבו בארץ (המחיר של החבילה היה קצת מעל ה75$, אחרי הרבה זמן שראיתי שהחבילה בארץ אבל לא הגיע אלי כלום השארתי הודעה בפייסבוק של דואר ישראל ואחרי כמה ימים פתאום קיבלתי את החבילה (יש לציין שדיברתי עם דואר ישראל ונתתי להם את המספר מעקב של הרויאל מייל והם אמרו שהם לא מכירים בכלל את החבילה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מאיזה אתר הזמנת?

ProDirect. ממליץ מאוד.

אתה יודע שהיא במכס או לא ?

לי היה סיפור דומה, מגבות לייבוש הרכב (אל תצחק, אחת הקניות הטובות שעשיתי) גם כן הגיעו כמו שצריך דרך הרויאל מייל שכבו בארץ (המחיר של החבילה היה קצת מעל ה75$, אחרי הרבה זמן שראיתי שהחבילה בארץ אבל לא הגיע אלי כלום השארתי הודעה בפייסבוק של דואר ישראל ואחרי כמה ימים פתאום קיבלתי את החבילה (יש לציין שדיברתי עם דואר ישראל ונתתי להם את המספר מעקב של הרויאל מייל והם אמרו שהם לא מכירים בכלל את החבילה).

במקרה שלי מכירים את החבילה והיא במכס.

פורסם

יש לי בעיה אחרת -

בימים אלה אני מחכה למשלוח די יקר מארה"ב, מחנות אמינה עם 100% פידבק באיביי. זכיתי במכרז ושילמתי את כל הסכום ב17.6.

כרגע, כשאני נכנס לאתר של הדואר לבדוק מה קורה עם החבילה לפי מס' המעקב, זאת ההודעה שאני מקבל -

מידע על פריט : CJ123***789US

הפריט נשלח מארה"ב ב 18/06/2013

כבר 3 שבועות ללא שינוי, כיצד עליי לפעול?

פורסם
יש לי בעיה אחרת -

בימים אלה אני מחכה למשלוח די יקר מארה"ב, מחנות אמינה עם 100% פידבק באיביי. זכיתי במכרז ושילמתי את כל הסכום ב17.6.

כרגע, כשאני נכנס לאתר של הדואר לבדוק מה קורה עם החבילה לפי מס' המעקב, זאת ההודעה שאני מקבל -

מידע על פריט : CJ123***789US

הפריט נשלח מארה"ב ב 18/06/2013

כבר 3 שבועות ללא שינוי, כיצד עליי לפעול?

נסה להתקשר אליהם ולברר מה קורה עם זה, יש להם מידע שלא נגיש דרך האתר הרגיל. היום הצלחתי לתפוס אותם.

דרך אגב, כמה עולה טופס לוטו?

פורסם

דרך אגב, כמה עולה טופס לוטו? לא חשוב רוץ למלא

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...