Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שרק עכשיו ראיתי את האשכול..אני בחמשוש מהמילואים (צאלים...חום מוות) אז לא היה זמן.

לא יודע כמה זמן נשאר לך לגיוס אך אספר לך משהו שהרוב לא יודעים :

אם אתה מצטלם עם זקן מלא (ארוך כמה שאפשר) לחוגר לא יכולים להגיד לך להתגלח.

כך שעדיף שתתחיל לגדל כמה שיותר מוקדם כי זיפים לא תופס.

אפילו אם תראה כמו מחבל שיעי, המגע של סכין קרה (כי אין לרוב מים חמים) על העור זה אחד הדברים הרעים שיש.

בנוסף זה יתן לך עוד כמה דקות להתעורר ולהתאושש בזמן שכולם ירוצו להתגלח.

אני הייתי עם זקן כל השירות הצבאי ולמען האמת עד עכשיו (שש שנים מהשחרור) שונא להתגלח.

שיהיה המון בהצלחה ושיעבור בקלות.

נ.ב - לקחתי גם אבקת חלבון עכשיו למילואים..לא ממש יצא להשתמש ויש הרבה טונה למלא את החסך .

פורסם
חבל שרק עכשיו ראיתי את האשכול..אני בחמשוש מהמילואים (צאלים...חום מוות) אז לא היה זמן.

לא יודע כמה זמן נשאר לך לגיוס אך אספר לך משהו שהרוב לא יודעים :

אם אתה מצטלם עם זקן מלא (ארוך כמה שאפשר) לחוגר לא יכולים להגיד לך להתגלח.

כך שעדיף שתתחיל לגדל כמה שיותר מוקדם כי זיפים לא תופס.

אפילו אם תראה כמו מחבל שיעי, המגע של סכין קרה (כי אין לרוב מים חמים) על העור זה אחד הדברים הרעים שיש.

בנוסף זה יתן לך עוד כמה דקות להתעורר ולהתאושש בזמן שכולם ירוצו להתגלח.

אני הייתי עם זקן כל השירות הצבאי ולמען האמת עד עכשיו (שש שנים מהשחרור) שונא להתגלח.

שיהיה המון בהצלחה ושיעבור בקלות.

נ.ב - לקחתי גם אבקת חלבון עכשיו למילואים..לא ממש יצא להשתמש ויש הרבה טונה למלא את החסך .

אני מצולם בחוגר עם זקן. איך שהגעתי הרס״פ העיף אותי להתגלח (בסכין הבקו״ם המעפן) ויצאתי מדמם כמו חזיר שחוט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני גם הגעתי עם זקן. הדבר היחיד שנשאר לי ממנו זה התקוות... סתם הנפצה.

אגב התגלחתי פעם עם סכין בקום. אמנם לקח שעות אחדות אבל התוצאה הייתה סבירה.

תנסה להשיג 2 מימיות. אתה לא יודע (וגם לא רוצה לדעת) מה עבר על המימיות שתקבל ומה היה בפנים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עבר עליהן בדיוק מה שעבר על מימיות אחרות. משחת שיניים, אבנים, לנער - ויאללה. די להיות כוסיות. אחרי תרגיל, כשאתה מוריד ליטר וחצי בשלוק, לא מעניין אותך איפה הוא היה לפני כן, בדיוק כמו שאתה נהנה מממרח במצות עם גרגירי חול בנגב. ככה זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עבר עליהן בדיוק מה שעבר על מימיות אחרות. משחת שיניים, אבנים, לנער - ויאללה. די להיות כוסיות. אחרי תרגיל, כשאתה מוריד ליטר וחצי בשלוק, לא מעניין אותך איפה הוא היה לפני כן, בדיוק כמו שאתה נהנה מממרח במצות עם גרגירי חול בנגב. ככה זה.

יש לא מעט אנשים שגם קלטו נוזלים מהמימייה וגם החזירו להם אותה אח"כ.

לי במקרה היו מימיות צבאיות בבית. היה הרבה יותר נחמד לשימוש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בשביל זה מנקים אותן. לא כזה סרט לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא משנה מה תביא איתך בסופו של דבר תמיד יהיה משהו חסר.

כמה טיפים ממני:

תשתין לפני כל נסיעה! זה נורא חשוב לא תאמין לפעמים כמה ארוכות הן הנסיעות פתאום כשבאלך להשתין אפילו אם זה בקטנה. כנ"ל על לחרבן אל תתבייש לחרבן לפני נסיעה אל תדאג כולם יחכו לך.

אל תאמין לכל מה שהסגל אומר לך. זה לא יעלה לכם על השעות שינה ולא כלום. יש דברים מטכליים שאתם חייבים לקבל לא משנה מה.

תנסה על ההתחלה להוציא פטור זקן על דת. לרוב בהתחלה רק שואלים מי דתי וישר מחלקים בלי שאלות בגלל שיש הרבה אנשים. גם אם יאמרו לך שתיצטרך ללכת לרב עדין תבקש מקסימום לא תקבל.(תגיד שאתה מתפלל 3 פעמים ביום ושומר שבת זה הכי חשוב, השאר תגיד שהחלטת להתחזק לפני הצבא בגלל ההורים ואתה עוד לא חזק בחומר).

אם אתה יכול על רפואי אפילו יותר טוב.

אם לא זה ולא זה מכונת גילוח. יציל אותך בשבועות שטח כשיגידו לך להתגלח עם פקל מים.

תביא ציוד לשבוע ותכבס כל שבת. ככה לא תיצטרך לקחת איתך 21 זוגות גרביים למקרה שתסגור 21.

אם יש לך איזה בקשה או הפניה שעוד לא קיבלת אל תפסיק לחפור להם כי הם תמיד שוחכים.

אל תריב עם הסגל ותשתדל שגם עם שאר החיילים. גם עם זה דורש להיות צבוע תאמין לי עדיף להיות צבוע עם המפקד שלך מאשר שהוא ישנא אותך ויבטל לך כל בקשה.

אל תיהיה פראייר זה הכי חשוב. אם זה דורש לתחמן קצת ולחשוב קדימה ככה שאתה תקבל את השמירה הטובה אל תתבייש אתה לא לבד :wink:

שיפשוף נעים! כמה ששירות קרבי זה קשה ומשביז נורא לפעמים זה אחת החוויות הטובות והמצחיקות שתעבור בחיים ככה שקח הכל בכיף!

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני לא דתי,ולא מתאים לי לשקר לגבי זה.

היום נקנתה המכונה הזו:

HQ8251.jpg

הם אומרים שצריך להחליף ראש גילוח כל שנה,מישהו באמת עושה את זה?

עוד שאלה-בבסיס יהיה קר בלילה?אפילו שעכשיו קיץ.

פורסם

תלוי באיפה הבסיס, באופן כללי במדבר מאוד חם ביום וקריר בלילה.

רמת הגולן זה חם ביום, וחם ולח בלילה.

וראש למכונת גילוח זה לא רצועת טיימינג, אין פרק זמן מוגדר, תחליף כשתראה שהמכונה לא מגלחת טוב.

• תוכן חדש...