Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה באסלה עצמה (לא בניאגרה):

המים העומדים ושנמצאים באסלה, כל בוקר מתרוקנים כמעט לגמרי , במה טמונה הבעיה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי ככה, כשהשכנים מעליך (בכל הקומות) "מורידים את המים" נוצר וואקום בצינור הביוב ששואב את המים אצלך באסלה.

אכן נראה כמו נשם תקול.

פורסם

כל הניאגרות באותו צד של הבנין מחוברות לצינור שיורד לביוב ופתוח מלמעלה בגג.

אם הפתח נסתם אז כשמורידים מים בקומות מעליך זה כמו בוכנה שיורדת ועושה ואקום בצינור, ולכן נשאבים לך המים+אויר מהאסלה כי אצלך (בגלל שאתה בקומת קרקע) הכי ״קל״ לשאוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי על הגג של הבניין , ראיתי אותו צינור נשם , צינור מפלסטיק בערך בקוטר של 10 ס״מ , האם ניתן לחסוך את הבאת האינסטלטור על ידי ניקוי באופן עצמאי , אין לי חוטר כמו שיש לאינסטלטורים , אך האם יש איזה כלי זול שבעזרתו ניתן יהיה לפתוח את הסתימה החלקית ?. הבניין בגובה של לערך 10 מטר , אני גר בקומת קרקע ומעלי 3 קומות . תודה מראש.

פורסם

אם יש לך חתיכת צינור פקסגול שאתה יכול להשחיל מהפתח העליון בגג, זה יכול לעזור.

*** סביר להניח שהבעיה היא רק בין הגג לקומה ה-3, אחרת אם היתה סתימה בין קומה 3 ל-2, אז היו בעיות בניקוז לקומה 3 וכיוצ"ב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כדאי לטפל בזה.

כשאין לך מים בסיפון של האסלה יש מעבר גזים מהביוב, ואתה נושם דרעק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא יודע אם רק אצלי יש את הבעיה הזו . האם מוט שמשמש לתליית בגדים , יש לי שארית באורך 2 מטר יעזור . אני חושש שהסתימה תרד לבין הקומות ואז המצב יהיה מסובך יותר . האם הנשם נסתם חלקית בגלל שהוא חשוף ללא כל רשת עליו ?.

פורסם

עדכון בנושא , היה היום אינסטלטור מטעם וועד הבית , ראה את השירותים אצלי בבית , פתח את קופסת ביקורת ברצפה בשירותים , הראה לי שאין שם מים עומדים - אמר שעשו שיפוץ במקלחת לפני 10 שנים לערך - לא התקינו קופסת ביקורת "מתאימה" , האם תמיד צריכים להיות מים בתוך הקופסת ביקורת ? .

בקשר לניקוי הנשם -הוא אמר שמחר מקסימום מחרתיים הוא ינקה את זה ואז אני יעדכן בנושא .

למה המים שצריכים להיות בתוך הקופסת ביקורת משמשים ? .

תודה מראש .

• תוכן חדש...