Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מצלמת רמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים וחצי עברתי ברמזור ירוק שהציבו שם מצלמת מהירות שמי שעובר מעל מהירות של 70 קמ"ש מקבל דו"ח, ולפני חודשיים עברתי באותו מקום ברמזור ירוק ונסעתי מעל 70 קמ"ש (מצויין בדן"ח שנסעתי על מהירות של 82 קמ"ש בשתי הפעמים), קיבלתי לבית שלי לאחר חודשיים שתי מכתבים בהפרש של שבוע שכל אחד מהמכתבים נותן לי 10 נקודות ברשיון סך הכל 20 נקודות, (אגב אין לי שום עבירת תנועה ויש לי רשיון 3 וחצי שנים) יש לציין שאני עובר במקום הזה כמה שנים וזה מצלמה חדשה ששמו שם ולא ידעתי שאסור לי לעבור את ה 70 קמ"ש, התקשרתי היום לברר אם אני צריך לשלם דו"ח כספי על הנושא הזה (כי אתמול אחי אמר לי שיש מצב שאני צריך לשלם איזה 1000 שקל לכל דו"ח) אז היום אמרו לי שאני לא צריך לשלם כסף ושאני ממתין להישפט.

יש לציין שבחיים שלי לא הייתי בבית מישפט ואני ממש מפחד שישללו לי את הרשיון, שאלתי את המשטרה אם יש איזה הערכת זמן מתי אני אמור להישפט הוא אמר שאני צריך לשבת ולהמתין.

בקיצור אנשים תעזרו לי! מישהו היה כבר בסיטואציה הזאת ויודע מה יעשו לי? אני צריך עורך דין? לומר להם שלא ידעתי שהציבו שם מצלמה חדשה? אני לא יודע כבר מה לעשות..

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

מצטרף לשאלה שלו, שבוע שעבר קיבלתי גם צילום של 124 קמ''ש במקום 80 בכביש כרמיאל - אחיעוד,

אם אני מגיע או לא מגיע למשפט זה ישפיע על הגזר דין?(בשנים האחרונים היה לי רק קנס של חניה בנכים).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אתה בבעיה לא קטנה.

אין "לא ידעתי" עברת תיאוריה ומן הסתם אתה יודע מה המהירות המותרת שם. אלה עם תצליח להוכיח שיש בעיה בתמרורים לפני הצומת ונהג סביר יכול לטעות ולחשוב ששם מותרת נסיעה ב 70 קמ"ש.

יש או אין מצלמה זה ממש לא רלוונטי. נהגת מהר מידי ונתפסת.

לדעתי אתה צפוי גם לקנס וגם לשלילה. אני לא יודע לומר כמה זמן.

עורך דין נשמע כמו רעיון טוב בשלב הזה, לפחות להתייעצות ראשונית. עם כי אינני יודע מה כבר ניתן לעשות מול תמונות כאלו ובהנחה שאין לך כסף לנסות לשלול את כל מערך המצלמות החדש.

שיחה עם עו"ד תעבורה תיתן תמונה מדוייקת יותר של העונש הצפוי. אפשר גם תמיד להרים טלפון לתובע ולנסות להגיע לעסקת טיעון.

פורסם

זה כביש שעד היום היה מותר לנסוע בו במהירות של 70 קמ״ש והורידו את המהירות המותרת ל 50 קמ״ש אוף אני לא יודע מה לעשות.

פורסם

תשמע אני בטוח שכמוך אלפי נהגים עברו את המצלמה הזו על יותר מ-82 קמ"ש.

בקצב הזה היו שוללים את הרשיון לכל הנהגים בארץ.

לא צריך שום עורך דין, תבוא למשפט ותתחיל לבכות :cry: תגיד להם מה שאתה חושב ושהם סוחטים אנשים תמימים וכו'.

לדעתי יתנו לך קנס כספי ועל תנאי לאיזה 3 חודשים.

לפי איך שזה נשמע אתה לא איזה עבריין תנועה זה לא שצולמת על 130, אל תדאג יהיה בסדר!

שאלה,

לא ראית את הפלאש?! או שבמצלמות רמזור החדשות אין פלאש?! מישהו יודע?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מצטרף לשאלה שלו, שבוע שעבר קיבלתי גם צילום של 124 קמ''ש במקום 80 בכביש כרמיאל - אחיעוד,

אם אני מגיע או לא מגיע למשפט זה ישפיע על הגזר דין?(בשנים האחרונים היה לי רק קנס של חניה בנכים).

אתה יכול לפרט איפה זה קרה?

תודה.

פורסם

תודה על העידוד ואין פלאש במצלמות החדשות זאת הסיבה שקיבלתי שתי דוחות בהפרש של שבועיים...

אני הבנתי שאכלתי אותה חזק! כי זה כביש שמותר לנסוע בו 50 קמ״ש ואני נסעתי על 82 קמ״ש מאקסימום אני אקבל שלילה לאיזה חצי שנה..

מישהו יודע אם אני מקבל שלילה אז הנקודות שלי מתאפסות?

פורסם
תגיד להם מה שאתה חושב ושהם סוחטים אנשים תמימים וכו'.

לדעתי יתנו לך קנס כספי ועל תנאי לאיזה 3 חודשים.

ברור..בוודאי.

תגיד גם לשופט שהוא בן זונה ושכולם גנבים.

במקרה כזה אני בטוח שתצא זכאי.

פורסם

זה מה שחברים שלי שצולמו עשו וקיבלו בין 1000-1500 ש"ח דוח ואולי גם על תנאי (לא זוכר בוודאות).

בכו כמו ילדה בגן ולא שלילה ולא נעליים. אפשר להתחשב, שופט הוא גם בן אדם.

זה לא ששוטרים סימנו לעצור לאימפרצה שנוסעת גיהנום והנהג הוריד לשלישי ועבר אותם עם פיצוצים על הצד...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מוכן גם לשלם 2000 שקל העיקר שלא יקחו לי את הרישיון

פורסם

אז תתיעץ עם עו"ד שמתמחה בתעבורה, למשל אסף שמיר, שגם נמצא כאן בפורום - 0545995876.

דני

פורסם

אני נוסע כמעט יום יום בכביש הזה, באיזה קטע בדיוק צולמת?,אני מהמר בירידה לאחיהוד מכיוון כרמיאל?

• תוכן חדש...