Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

החלטתי שמתחשק לי קפה איכותי ולא עוד טסטרס צ'ויס.

עכשיו, מעיון קצר באתר שלהם אני רואה שיש להם מבחר לא קטן של מכונות כך שאני לא יודע מה כדאי לבחור.

מכונת U שלהם, הבנתי שיש לה הרבה בעיות אמינות (לפי זאפ).

אני גם מתלבט האם לקחת עם הקצפת חלב או להוסיף חלב ידנית/ הוספת חלב עם המקציף הידני שבמכונה.

ראיתי את: פיקסי, סיטיז&מילק, לטיסימה+, מאסטריה (רשמתי מהזול ליקר).

דבר ראשון- האם יש הבדלי תוצאה?

והאם יש סיבה להעדיף מכונה כזו או אחרת? ומה מיוחד במאסטריה?

וכמובן הצעות אחרות יתקבלו בברכה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לקנות מכונה כשאפשר לקבל אחת?

לפני מעל חצי שנה, קיבלתי מכונה של אספרסו קלאב, פשוט קונים מראש קאפסולות וזהו.

קניתי מלאי קפסולות לשנה (2 ביום).

אני מאודדדד נהנת מהמכונה הזאת והיא מגיעה עם אחריות מקיפה לשנה.

שליח של קפסולות עד הבית (אני כל פעם מזמינה כמות שתספיק לי לחודשיים).

כנראה שאסיים את הקפסולות לפני סוף השנה, אז פשוט אעשה עוד שנה כזאת ואקבל מכונה חדשה.

יש גם אחלה תה :)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בגלל שלא באמת מקבלים את המכונה, אלה מתחייבים לקנות קפסולות במחיר מסוים, כך שהמחיר לא יוצא באמת ממש זול והמכונה לא ממש בחינם.

בגלל שמה לעשות ונספרסו זוכה בציונים גבוהים בכל מבחני הטעימה.

הקפה בכל מכונות נספרסו יוצא זהה, השוני הוא במסביב בהקצפת החלב וכדו'. לי יש את הסיטי ומיכל הקצפה בנפרד.

בדרך כלל אני שותה אספרסו ורק לעיתים רחוקות קפוצינו וכיו'ב ולכן לא ראיתי טעם ברכישת מכונה משולבת.

בהתאם לקפה שאתה חושב שתכין בדרך כלל ובהתאם למקום שיש על השיש תשקול לרכוש מכונה כזאת או אחרת.

פורסם

סתם יקר מכונה משולבת , אצלי יש PIXIE + מקציף , מפעיל את המכונה , שם חלב במקציף ומפעיל , מכין ומערבב ויאאלה קפה

(הבעיה היא כשאתה מארח , אבל תמיד מעצבן לארח גם אם אין לך מכונה וגם אם תהיה לך מכונה של בית קפה :) )

קח בחשבון שעלות המכונה היא רק ההתחלה , הכסף האמיתי טמון בקפסולות , למרות שהבנתי שיש קפסולות תחליף.

ואם אני לא טועה גם העלו את המחיר לאחרונה של השרוולים? אשמח אם מישהו יאמת אני כבר לא זוכר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ניסיתי תחליפים, איך נגדיר בעדינות - טוב שיש אורחים כדי לתת להם את מה שנשאר.

מחיר ליחידה אחת של ריסטרטו (ללא מע"מ)

אפריל 2011 - 1.8 ש"ח

אפריל 2013 - 1.9 ש"ח

עלייה של 10 אגורות על פני שנתיים (ואולי יותר, לי יש את המכונה מאפריל 2011) נחשבת בעיני כעלייה סבירה במחיר.

פורסם

אגב מה אתם אומרים על המכונה של לוואצה שנמכרת בילו במחיר של 699 ש"ח, שווה לפזול לכיוון הזה? דגם פאבולה, ראיתי השיווק שלה אגרסיבי מאוד, רשום עליה גם אלקטרו לוקס.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש לי את הלטיסימה +(נדמה לי שזה השם),היתרון הכנת הפוך בלחיצת כפתור, וניקוי בלחיצת כפתור,החיסרון הוא הקצפה מוגזמת ולמרות שיש כביכול אפשרות לשלוט על ההקצפה זה ממש לא מזיז למכונה.

הייתי ממליץ לרכוש מכונה ומקציף בנפרד,אז יש שליטה על הסמיכות והכמות של הקצף במחיר של קצת יותר התעסקות בניקיון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
סתם יקר מכונה משולבת , אצלי יש PIXIE + מקציף , מפעיל את המכונה , שם חלב במקציף ומפעיל , מכין ומערבב ויאאלה קפה

ואיך הניקוי של המקציף שלהם? קל לשטוף בכיור או שדורש התעסקות?

אני תמיד שותה עם חלב (ובלי סוכר). לכן אני מעדיף מינימום התעסקות בניקיון אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לקצף (לבעל הלטיסימה+, מה הכוונה הרבה קצף? נניח בס"מ?).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

על אספרסו קלאב כבר יש פה שרשור זעם ככה שלא הייתי מתקרב.

לי את U51 של נספרסו בלי מקציף קרוב לשנה,

לא נתקלתי בשום בעיות אמינות,

כמה פעמים הייתי צריך לכוון את הכמות מים וזה לקח בדיוק 2 דקות שיחה עם הנציג שלהם.

הקפה עצמו מצויין!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לי מאסטריה, המכונה מגיעה עם מקציף מובנה שדומה למקציפים של בתי הקפה (מקציף עם פיית קיטור). דורש טיפה התעסקות, אבל אפשר להכין קצף במגוון של סמיכויות ולמען האמת זה אפילו כיף להתעסק עם זה.

הקפסולות החלופיות לא שוות את החסכון במחיר, ניסיתי גם את עלית וגם את אילנ'ס ואין מה להשוות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש בבעלותי Cities&Milk (לא ממש שלי כי זה נקנה ליום הולדת של אישתי) אבל גם אני נהנה ממנה.

ייתרונות:

1. קפה מעולה.

2. המון טעמים ועוצמות.

3. שני ראשי הקצפה (אחד מקציף רציני ואחד לעירבול בעיקר).

4. הקפצה דרך עירבול ולא קיטור ולכן קל מאוד לניקוי.

5. ניתן להקציף חלב קר או חם (המכונה מחממת אבל חלב קר לא מוקצף מי יודע מה).

חסרונות:

1. אתה תלוי בקפסולות של נספרסו.

2. הקצפה דרך עירבול ולא עם קיטור (למי שזה אכפת).

3. כבר אין תירוץ לצאת לשתות קפה טוב כי את זה עושים בבית 8) .

פורסם

אצלי יש פיקסי עם מקציף נפרד.

אין בעיית ניקוי, אם כי במידה והחלב נשרף במקציף צריך לשפשף קצת עם ספוגית, בד"כ עניין של חצי דקה לכל היותר.

הקפה סטוב.

כמה פעמים הבאתי קפסולות מחו"ל - חסכון של כ-10% (כיום, עם האירו הנמוך, קרוב לודאי שהחסכון יותר גדול).

יתרון מבחינת מקום על השיש - כיון ש"טביעת הרגל" של המכשירים הנפרדים קטנה וגמישה יותר. מצד שני - צריך שני שקעים (או מפצל).

מבחינת איכות הקפה - מרוצים מאד. אפילו אשי, שבאופן בסיסי מעדיפה תה, נהנית ממנו מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואיך הניקוי של המקציף שלהם? קל לשטוף בכיור או שדורש התעסקות?

אני תמיד שותה עם חלב (ובלי סוכר). לכן אני מעדיף מינימום התעסקות בניקיון אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לקצף (לבעל הלטיסימה+, מה הכוונה הרבה קצף? נניח בס"מ?).

לי יש את המקציף בסגנון כזה. רק שאצלי שני המכשירים בנפרד.

בפנים יש ציפוי טפלון מצויין, קלי קלות לניקוי.

פורסם

אצלי יש לטיסימה+, אחלה של דבר. הניקוי של המקציף זה משהו כמו דקה וחצי אם אתה ממש יסודי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...