Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה מאזדה 3 סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתין בקוצררוח לתמחור הרכב. ומקווה שיהיו דילים סבירים למשדרגים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קו החלונות של ה-3 לא מסתדר טוב עם תצורת סדאן לטעמי. חבל שלא ויתרו על הגרסה הזאת כלל. ה-3 האצ'בק וה-6 מרשימות מאוד, אבל אצלנו בכבישים כנראה הרוב יהיו מהגרסה הפחות מוצלחת של ה-3.

פורסם

לפי מה שהבנתי תיהיה גם גרסה עם מנוע דיזל . איזה נפח , כ''ס , והאם יביאו לארץ אני לא יודע .

אני את האמת לא אהבתי את לוח המכוונים כמו שכבר הזכירו לפני , וגם לא אהבתי את הכנפיים האחוריות שמנופחות בהגזמה , תראו את קו החלונות האחוריים שהולכים אחורה , לדעתי הגזימו , זה יכול גם להשפיע לרעה על שדה הראיה של הנהג .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מבחינת עיצוב, לדעתי ה 3 החדשה נופלת מקודמתה, שלולא היינו רואים אותה 827 פעם ביום, היתה מותירה רושם טוב בהרבה.

לפחות פתחי האיוורור לא נראים כמו עבודת גמר של סטודנט בבצלאל, ולא מקפיאים את הטחול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפי דעתי הסאדן לא משהו, הדבר היחידי שאהבתי זה התחת.

ההאצ׳בק הרבה יותר יפה לטעמי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

עיצוב הדשבורד נראה מאוד זול, לא מובן לי למה השעון המרכזי בדש זה הסל"ד ולא המהירות.. :? את הסל"ד אפשר להעריך לפי רעש סיבובי המנוע את המהירות פחות בקלות.

וצג המהירות עצמו נראה כמו צג מחשבון של קסיו.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
... שלולא היינו רואים אותה 827 פעם ביום, היתה מותירה רושם טוב בהרבה.

.

אני נוטה להאמין שגם לחדשה גורל דומה, כך שזה לא באמת משנה כניראה. :wink:

dim4ka, גיר ידני יש בכל הגרסאות. אם דלק מוטורס יביאו גרסה ידנית, זו כבר שאלה אחרת שהתשובה עליה היא כניראה שלא ובצדק. מכל המשפחתיות יחדיו, נמכרות בערך 200-300 יחידות ידניות בלבד מול עשרות אלפי יחידות אוטו'.

פורסם
קו החלונות של ה-3 לא מסתדר טוב עם תצורת סדאן לטעמי. חבל שלא ויתרו על הגרסה הזאת כלל. ה-3 האצ'בק וה-6 מרשימות מאוד, אבל אצלנו בכבישים כנראה הרוב יהיו מהגרסה הפחות מוצלחת של ה-3.

מעולה, כך הגרסה הנכונה (5 דלתות) לא תאבד מהייחוד שלה :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הרכב יהיה שיא השאיפה המוטורית של ליסינגאים ולאחר מכן בתוספת ג'נטם סניים נוצצים, סאב וחלונות מושחרים ילדים שמחפשים שופוני.

הפעם מזדה שיחקו אותה עם העיצוב, לאומת הבימבה מדור הנוכחי העיצוב ממש טוב. אחת המישפחטומתים היפים ביותר בשנים הקרובות על הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאזדה, כמו יונדאי, עם קו עיצוב כמעט זהה בדגמי הרכבים החדשים. למרות שהיא נאה, יכלו לעצב אותה טיפה בשונה מה-6 הנוכחית. חבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...