Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הקומפוננט Morel Virtus 602?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה אם הוא עובד אקטיבי או פאסיבי. תצורת חיתוך לא תשנה באופן דרסטי את אופי הסאונד של הטוויטר.

לעומת זאת זויות התקנה וכיוון גיין כן ישנו. וכמו שאמרו, אם אתה משתמש בסט עם מידבאס 4״ אז זה בהחלט יבליט את הטוויטר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעבר היה לי את הסט דוטק אוביישן 6.5, אמנם עבדתי איתו אקטיבי, אבל אני יכול להעיד שאצלי המידבאס היה צורם ולא הטוויטר, עד שחתכתי את המידבאס יותר נמוך ואז הצרימות נעלמה, המידבאס היה חתוך אצלי אם אני זוכר נכון על 3.2 והוא צרם וכשהורדתי ל 1.6 לא צרם, אם אתה עובד אקטיבי תבדוק את החיתוך מלמעלה של המידבאס.

ואל תשכח שבגלל העובדה שיש לך מידבאס בגודל 4׳ אז יש לו מגבלה בנמוכים ככה שהגבוהים מאוד בולטים, שים לב לגיין יכול להיות שהרמת אותו יותר מידיי כדי לקבל נמוכים מהסט ומה שיצא זה רק צרימות.

פורסם
זה לא משנה אם הוא עובד אקטיבי או פאסיבי. תצורת חיתוך לא תשנה באופן דרסטי את אופי הסאונד של הטוויטר.

לעומת זאת זויות התקנה וכיוון גיין כן ישנו. וכמו שאמרו, אם אתה משתמש בסט עם מידבאס 4״ אז זה בהחלט יבליט את הטוויטר.

זה משנה מאוד עם זה אקטיבי או פאסיבי, באקטיבי יש לך אפשרות להוריד יותר עוצמה לטוויטר על פני הקרוסאובר וגם מאפשר התקנה יותר נוחה של האלמנטים בגלל שאנחנו יכולים לאזן אותם יותר טוב כי שיש לנו שליטה נפרדת על כל אלמט בנפרד.

זה לא רק קשור לנקודת החיתוך.

בקרוס פאסיבי ההתקנה הרבה יותר מורכבת בגלל שאנחנו צריכים להגיע למצב שהטוויטרים מנגנים בהתאם למידבאס כי הם על אותם ערוץ הגברה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

מה אמור להיות המחיר בערך של ה Focal Ps165?

ראיתי איזה 2 אתרים שמוכרים ב 1500 וזה נשמע די יקר

ו 80 RMS זה לא די חלש ?

פורסם

יש ג'אמפרים בקרוס שאפשר דרכם להנמיך/להגביר את העוצמה של הטוויטרים.

רוב הפעמים אם הטוויטר כבר צועק גם כמונחת עד הסוף בקרוס זה אומר גיין גבוה יותר מידי.

ישנם סטים מסויימים שבאמת האיזון שם לא הכי טוב כמו האילייט הישן אבל ישנה גם האופציה לעבוד b-wire דרך הקרוס אבל ערוץ הגברה נפרד לכל רכיב.

פורסם
יש ג'אמפרים בקרוס שאפשר דרכם להנמיך/להגביר את העוצמה של הטוויטרים.

רוב הפעמים אם הטוויטר כבר צועק גם כמונחת עד הסוף בקרוס זה אומר גיין גבוה יותר מידי.

ישנם סטים מסויימים שבאמת האיזון שם לא הכי טוב כמו האילייט הישן אבל ישנה גם האופציה לעבוד b-wire דרך הקרוס אבל ערוץ הגברה נפרד לכל רכיב.

מה זה B-WIRE?

וניראה לי שאני יחכה עד המפגש הקרוב בצפון ולא יעשה כלום עד אז ושם כבר תמליצו לי

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

היה מפגש צפון שישי הזה חבל שלא הגעת.

b-wire היא אופציה שלא קיימת בכל סט, בד"כ בסטים הגבוהים יותר.

אפשרות להגביר כל רכיב על ערוץ הגברה נפרד ועדיין להשאיר את הקרוס.

זאת אומרת ערוץ לטוויטרים לבד וערוץ לוופרים בנפרד במגבר ככה שגם פה יש משחק עם הגיין.

פורסם
היה מפגש צפון שישי הזה חבל שלא הגעת.

b-wire היא אופציה שלא קיימת בכל סט, בד"כ בסטים הגבוהים יותר.

אפשרות להגביר כל רכיב על ערוץ הגברה נפרד ועדיין להשאיר את הקרוס.

זאת אומרת ערוץ לטוויטרים לבד וערוץ לוופרים בנפרד במגבר ככה שגם פה יש משחק עם הגיין.

אבל מה זה נותן זה כמו לחבר בלי קרוס?

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

לא, זה אומר שהטוויטר והמידבאס מקבלים ערוץ הגבר נפרד לכל אחד מהם, יותר כוח לכל אחד מהם, וזה נקרא b-amp.

בכל אופן אין את האופציה הזו (b-amp/b-wire) בקרוס של הוירטוס.

ואני מעריך שהשאלה הבאה תהיה מה ההבדל בין b-amp ל b- wire, יש הבדל, אני לא מוצא טעם ב b-wire, תן מבט במדריך התקנה של האילייט, שם האופציות הללו קיימות.

http://www.morelhifi.com/wp-content/uploads/2011/10/Components-New-Elate-series-In-low-res.pdf

SCANSPEAK

פורסם
לא, זה אומר שהטוויטר והמידבאס מקבלים ערוץ הגבר נפרד לכל אחד מהם, יותר כוח לכל אחד מהם, וזה נקרא b-amp.

בכל אופן אין את האופציה הזו (b-amp/b-wire) בקרוס של הוירטוס.

ואני מעריך שהשאלה הבאה תהיה מה ההבדל בין b-amp ל b- wire, יש הבדל, אני לא מוצא טעם ב b-wire, תן מבט במדריך התקנה של האילייט, שם האופציות הללו קיימות.

http://www.morelhifi.com/wp-content/uploads/2011/10/Components-New-Elate-series-In-low-res.pdf

גם בb-wire הם הם מקבלים ערוץ נפרד לכל אחד ויותר כח.

הטעם בזה? לפני כמה ימים רק כתבת על הייתרון של חיתוך אנלוגי על דיגיטלי..

פורסם

מור בי וויר מתחבר לאותו הערוץ רק עם חיווט שונה בגלל זה זה נראה לי מיותר, תסתכל בדף של מורל, בי אמפ זה על ערוצי הגברה שונים.

והתכוונתי שאני לא רואה ייתרון בחיבור בי וויור, אם כבר אז בי אמפ, בלי קשר לחיתוך (שנותר פאסיבי לגמרי גם בבי וויר/אמפ, ועדיף על חיתוך דיגיטלי דרך ה hu).

SCANSPEAK

פורסם

אתה כנראה עושה סלט (אני לא מתייחס מה מצויין אצל מוראל ספציפית),בגדול bwire זהו חיבור ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט דרך הקרוס.

b-amp זהו האקטיבי שאנחנו מכירים.

אולי מוראל מכנים את זה אחרת, ראה את ההתייחסות שלי להגדרות למעלה.

• תוכן חדש...