Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, רציתי לדעת האם בתקציב של 3K אפשר לקנות DVDדאבל דין ?

דרישות נחוצות:

חברה מוכרת הכולל BT,USB חיבור לאייפון, וקרוס אובר לחיתוך מלא , יציאה למצלמת רוורס, יציאה ל2 מסכים.

ערן

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני עובד פסיבי עם סט 2WAY וחותך דרך המכשיר (תדר ועוצמה/הנחתה)

פורסם

השאלה היא אם אתה מתכוון להשאר ככה או שאתה רוצה לעבור להגברה אקטיבית מלאה?.

כרגע אתה עובד פאסיבי מה שמצריך מהמכשיר שאתה מתעד לרכוש רק יכולת של hpf & lpf , אולם ביקשת קרוס מלא, שזה מה שצריך בשביל הגברה אקטיבית (ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט, ללא קרוסים).

SCANSPEAK

פורסם

לא נראה לי שבעתיד הקרוב אני אכנס לנושא של הגברה אקטיבית, כך ש כיוון HPF/LPF נראה לי יספיק כרגע.

תקן אותי אם אני טועה אבל מכשיר שישמש אותי להגברה אקטיבית יהיה יקר יותר לא ?

אז במידה ואני מכוון להמשיך לעבד פסיבי האם יש מכשיר טוב עד לתקציב של 3K ?

ראיתי את הדגם הזה של PIONEER4450 , איך הוא נחשב ?

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/109/281/AVH-P4450BT/page.html

פורסם

אחי הזמין כזאת מערכת (או משהו ממש דומה) מאיביי ממש לפני שבועיים, יצא לו חצי מהתקציב שציינת והיא נשמעת טוב.

חשוב לציין שאם אתה עובד פסיבי אתה גם לא צריך קרוס במכשיר ותוכל לבצע את החיתוך במגבר.

פורסם

אהלן SCOOB, נשמע לי מוזר שאחיך שילם מחצית מהסכום (בערך), מיסים + מע"מ + משלוח בד"כ כבר לא משתלם לרכוש (שלא נדבר על אחריות).

אני אשמח אם תוכל להשיג לי קישור למכירה.

ידוע לי שאת הכיוונים אני יכול לעשות במגבר , אבל דרך המכשיר זה מדוייק יותר , ולא מסתמכים על הפוטנציומטר של הכיוונים.

פורסם

אתה יכול להסתמך על כיונים דרך המגבר, אז זה פחות מדוייק מבחינה מספרית (האוזן כאמור לא עובדת על מספרים), וחיתוך אנלוגי (כמו שנעשה במגבר), עדיף על חיתוך דיגטאלי שכולל דגימה של האות, אבל זה אכן פחות נוח.

לגבי המחיר שכנראה שולם, אין לי ספק ששולם הרבה פחות מהמחיר בארץ, שכן דאבל דין סביר עולה פה בסביבות ה 4-5 k בעוד המחיר בחו"ל הוא איפה שהוא בין רבע לחצי, יש את היבואן שרוצה ביס, ואת המוכר שגם לו מגיע ביס, ואת כל שרשרת האספקה, קנייה מאיביי למשל מבטלת את העלויות הללו, אבל זה לא תמיד ורוד.

SCANSPEAK

פורסם

שוב אני לא סגור שזה דגם זהה אבל הן נראות אותו דבר.

בקשר לחיתוכים, כמו שבני אמר חיתוך אנלוגי בהחלט טוב יותר.

מעבר לזה אתה מכוון פעם אחת וזהו אין מה לשחק איתו ככה שעניין הנוחות לא כלכך גורע.

כשאחי יגיע אני אבדוק את הדגם ספציפית ואחפש קישור.

• תוכן חדש...