Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט סוניק החדשה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

במהלך חיפושנו אחר רכב חדש ניתקלנו בשבולט סוניק סדאן שככה תפסה את העין מבחינת האבזור ומבחינת המנוע והגיר שהיא מציעה (וגם מבחינת המחיר). כעיקרון אני מחפש רכב אמין עם ביצועים טובים שישמש את משפחה בעלת 4 נפשות ויסחוב טוב גם בעליות של ירושלים. אשמח לחוות דעת על הרכב והמלצות בהתאם.

 

תודה מראש! (:

פורסם

קצת מידע על הרכב:

המיני משפחתית הכי בטיחותית, הכי מאובזרת, עם תיבת הילוכים חדשה

מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום) בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

 

טבלת השוואה למתחרות

פורסם
קצת מידע על הרכב:

המיני משפחתית הכי בטיחותית, הכי מאובזרת, עם תיבת הילוכים חדשה

מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום) בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

 

תודה גיא. אשמח לשמוע עוד חוות דעת מבעלי רכב כזה.

פורסם

אני אישית התרשמתי מסוניק לטובה, ועוד מהדגם הקודם, ועוד אחרי שהרכב עבר מספר תאונות וגהינום של השכרה. אבזור מצויין, תנוחת נהיגה מצויינת ושדה ראייה טוב מאוד. הגיר של הדגם הקודם דרש התסגלות, אבל אחרי זה כבר לא הרגשתי שום בעייה איתו. כאשר חזרתי לנהוג בפיאסטה שלי, הרגשתי כאילו חזרתי לנהוג בעגלת תינוק.

פורסם

לגבי התיבה,בגיליון אוטו האחרון,הם בדקו אותה והרכב אחרי שידרוג/מתיחת פנים,הם ציינו שהתיבה שופרה וכבר לא מעצבנת כמו שצבי ציין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא יודע באיזה פיאסטה אתה נוהג, אבל החדשה יותר טובה פי אלף מהדייהו המחופשת.

 

 

שברולט רכשה לפני מספר שנים את מפעלי דייהו בדרום קוריאה. זאת מתוך ראייה גלובלית והבנה שבכלכלה של היום, מותג רכב אינו יכול להרשות לעצמו לייצר רכב המתאים עבור איזור ספציפי או מדינה ספציפית בלבד. למרות רכישת פסי הייצור בקוריאה, ייצורם של רבים מהדגמים נשאר בארה"ב (שברולט קרוז טורבו לדוגמא). יצרנים רבים אשר לא ראו קדימה ולא ניתחו את המגמות העולמיות בתחום נקלעו בשנים האחרונות לבעיות רבות. בהקשר זה, אנו מזמינים את הגולשים להתעניין במצבן של כמה מהיצרניות האירופאיות. הודות למהלך זה, הלקוח הישראלי, כמו לקוחות שברולט בכל העולם, נהנים ממכוניות בעלות פלטפורמה עולמית אשר משווקות גדולה בהצלחה בכל העולם (שברולט קרוז, שברולט אורלנדו וכ'). רק השבוע נוכחנו כי שברולט מכרה ברבעון ה3 של 2012 יותר מכוניות ברוסיה (אחד השווקים הצומחים בעולם) מאשר כל יצרנית רכב עולמית אחרת. נתונים דומים ניתן למצוא גם בשווקים הצומחים בברזיל, אסיה וכ'.

הקשר היחיד כיום בין דייהו לבין שברולט הוא פסי הייצור אותם קנתה שברולט מיצרן הרכב הדרום קוריאני. הפלטפורמות (מנוע, שלדה, טכנולוגיה וכ'), העיצוב ובקרת האיכות היא מבית שברולט ושברולט בלבד. ככלל, כל יצרן רכב גדול מייצר את רכביו גם במפעלים הנמצאים במדינות אחרות. נסו לנחש היכן פיג'ו מיוצרת? או סיאט?)

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך, שימושיות בולטת, טכנולוגיה מתקדמת, ביצועים מרשימים, חדשנות, אמינות ותמורה לכסף יותר מכל יצרן עולמי.

אנו מזמינים כל אחד מכם לקחת את הרכבים של שברולט לנסיעת מבחן ולהיווכח בעצמכם.

פורסם

]

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך- צודק, שימושיות בולטת- מכיר רכבים בקבוצת מחיר שלה ששימושיים הרבה יותר, טכנולוגיה מתקדמת- כשיש היום מנועי טורבו קטנים וחסכוניים, המנועים של שברולט סוניק ממש לא מתקדמים, ביצועים מרשימים- ביחס למי? חדשנות, אמינות ותמורה לכסף- לחברות הליסינג, דגמי הקרוז והסוניק נותנים תמורה טובה. ללקוח הפרטי- הרבה פחות. יותר מכל יצרן עולמי.

אנו מזמינים כל אחד מכם לקחת את הרכבים של שברולט לנסיעת מבחן ולהיווכח בעצמכם

.

 

אני גם חושב ששברולט עשתה התקדמות משמעותית, אך ברוב הרכבים היא עדיין נחותה מהמתחרות.

הסוניק 5 דל' נחותה מהפיאסטה ומרוב הסופר מיני שנמכרות בארץ, כשהמחיר שלה לצרכן הפרטי, לעומת המחיר שלה לחברות ליסינג גבוה משמעותית (כמו הרבה רכבי ליסינג).

פורסם

אני לא יודע מהי ההשקפה שלך על העניין אבל אחת הסיבות שדווקא נתפסתי ככה של שברולט סוניק זה העניין של המנוע והגיר. כן, מנוע טורבו זה נחמד והכל, הוא חסכוני, שקט ולא מזהם אבל זה דווקא מה שהרתיע אותי לא ללכת על רכב של קונצרן VW. הגיר הבעייתי ומנוע הטורבו שלימים ידרוש טיפול זה משהוא שלא בא בחשבון אצלי. אני אישית קונה רכב לתקופה יחסית ארוכה ויש לי רגשות נורא מעורבים כשאני נכנס לסניף של סקודה, סיאט או פולקסווגן מהבחינה הזאת. חוץ מזה, תמיד העדפתי ואני תמיד אעדיף רכב עם תחת ולא איזה האצ'בק כאילו מחצו אותו מאחורה. זה נראה נורא חסר ולא יפה בעיניי. קיה ריו והסוניק הן היחידות כמעט שמציעות סופר מיני במרכב סדאן והפזילה היא דווקא לסוניק בגלל איכות החומרים המוזרה של הריו שנראת מאוד מאוד זולה ולא משכנעת. מה גם ששמעתי מחבר שההיגוי של הרכב זוועה אז זה עוד מינוס. אם הפיאסטה הייתה מיובאת לארץ במרכב סדאן אולי הייתי בוחר דווקא בה אבל המצב לא כזה והיחידה שקורצת אליי זו הסוניק. אני אתאם נסיעת מבחן על מנת לבדוק את האוטו ואם תרצו אני אספר לכם מעט על חווית הנהיגה. למען האמת, דווקא מדייהו פשוטה אני לא אהיה מודאג. הייתה לאבי דייהו רייסר אוטומטית לפני כמה שנים והאוטו סחב כמו שצריך ולא עשה שום בעיות מלבד איזו דליפת שמן, אם אני זוכר נכון. עם הידע והפלטפורמה של שברולט זה עוד יותר טוב. ארץ ההרכבה פחות קריטית עבורי ואם אנשים שנוהגים ברכב אומרים עליו דברים טובים אז כנראה שהרכב אכן טוב.

×
×
  • תוכן חדש...