Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 CW או I20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה גם שאתה מבין אתה יכול לשער כמה אני יוכל למכור רכב כזה עם 150000 ק"מ עוד חמש שנים שאני אגמור את ההלוואה.?

פורסם
זה נראה גם שאתה מבין אתה יכול לשער כמה אני יוכל למכור רכב כזה עם 150000 ק"מ עוד חמש שנים שאני אגמור את ההלוואה.?

בעוד 5 שנים, תהיינה מכוניות זהות כמו שלך, עם קילומטרז הרבה יותר נמוך.

אז צפה להוריד יפה יפה במחיר. וגם בגלל שלא חסר מכוניות כאלו מליסינג/השכרה שיתחרו בך.

פורסם

יש שתי סיבות מדוע אני ממליץ להתרחק מה-I20.

1. אלא אם הילדים שלך בגילאי 4+ קשה לי לדמיין איך תכניס אותם לרכב הזה ביחד. אנחנו סבלנו עם תינוקת אחת בגלל עגלה וכל הציוד שנאלצנו לסחוב איתנו לנסיעות. מה שכן, אנו גרים במושב מרוחק ורוב הנסיעות הן למשפחה במרכז, לשלושה ימים בממוצע.

2. 30K ק"מ בשנה עם הרכב הזה זה א-כאבי גב, ב-פגיעה בשמיעה. היא רועשת (לפחות ה-1.4 הייתה), ולא נוחה במיוחד...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
יש שתי סיבות מדוע אני ממליץ להתרחק מה-I20.

1. אלא אם הילדים שלך בגילאי 4+ קשה לי לדמיין איך תכניס אותם לרכב הזה ביחד. אנחנו סבלנו עם תינוקת אחת בגלל עגלה וכל הציוד שנאלצנו לסחוב איתנו לנסיעות. מה שכן, אנו גרים במושב מרוחק ורוב הנסיעות הן למשפחה במרכז, לשלושה ימים בממוצע.

2. 30K ק"מ בשנה עם הרכב הזה זה א-כאבי גב, ב-פגיעה בשמיעה. היא רועשת (לפחות ה-1.4 הייתה), ולא נוחה במיוחד...

תודה לכולם על העזרה כנראה שנלך על הI30 CW יש לי פגישה באלדן, אוויס, ונבדוק בעוד מקומות נעדכן בהמשך אני אצטרך את עזרתכם...בתודה מראש לכולם!

• תוכן חדש...